Syakirinhusnal's Instagram Audience Analytics and Demographics

@syakirinhusnal

Malaysia

πŸ‘ΌπŸ»Vea Khadija TVHost.Emcee.Language:πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡°πŸ‡· Astro GO SHOP Ch118 @speakoutsyakirin
teaβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SYAKIRINHUSNAL

53.1% of syakirinhusnal's followers are female and 46.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.90%. The average number of likes per post is 795 and the average number of comments is 17.

Check syakirinhusnal's audience demography. This analytics report shows syakirinhusnal's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
84,183
Avg Likes
795
Avg Comments
17
Posts
2,920
Global Rank
299,130
Country Rank
3,495
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR SYAKIRINHUSNAL

Female
53.1 %
Male
46.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF SYAKIRINHUSNAL

  • Beauty & Fashion 65.53 %
  • Art & Design 52.45 %
  • Restaurants, Food & Grocery 48.33 %
  • Entertainment 45.37 %
  • Business & Careers 42.18 %
  • How-to & Style 38.58 %
  • Photography 37.91 %
  • Travel & Tourism 37.42 %
  • Movies and TV 36.92 %
  • Fitness & Yoga 36.42 %
  • Music 35.34 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.91 %

RECENT POSTS

760 11

Ramai yang on the balik kampung ke tu?? Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Walaupun boleh rentas negeri, jangan lupa amalkan gaya hidup normal baharu okay. Jaga kebersihan, jaga penjarakan sosial. Have a safe journey! . . Mommy throwback baju raya cantik daripada @myvariante #syakirinwears

469 6

Geram 😚😚😚 . . Disclaimer : Mommy tak buat kuat pon. Tak sakit pon. Tapi pipi dia memang tembam, so nampak effect lebih sikit hahaha πŸ˜…πŸ˜…

861 20

Selamat Hari Raya untuk Mommy. Siapa geng yang dah setel puasa 6, sep sikittt πŸ–πŸ» . . #syakirinwears @myvariante

907 31

Dah dia nak #veacooks pulaaakkk. Daripada YB nak jadi sous chef Mommy 🀣🀣 Berpeluh-peluh main lari-lari kat luar. Masuk rumah terus tolong Mommy kat dapur. Dia yang datang sendiri nak buat ni. Kalau tak bagi kang menjerit. Haaa menumbuk lah kamu 🀣 Hebat anak Mommy πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Rakyat Malaysia ada nak rasa tak masakan YB Vea? Hahaha

387 4

Comel sangat bento dari @abangbrianscafe 😍 Rasa macam syok pulak tengok budak-budak punya menu nampak healthy, sedap & fun ni hahaha. Next time Mommy nak order untuk Mommy jugaklah. Kalau Mommies semua macam dah takde idea nak main game apa lagi dengan anak-anak kat rumah tu, suruh they ols prepare bento sendiri. Alaa prepare manjah manjah jeee hahaha. Okay again thank you @abangbrianscafe 😍 . . P/s : ni video semalam. Balik kerja je dah lewat, kelam kabut nak buka puasa hahah. Tu yang baru upload harini tu πŸ˜…

968 10

Back to office after a week of Raya holiday πŸ₯° Walaupun beraya di rumah je, tapi cuti yang berkualiti sangat penting untuk kesihatan mental hahaha.

1,025 11

Ada 250++ gambar & video waktu hari raya pertama haritu. Kita upload lah sikit. Rindu family semua 😒 Rasa sekejap sangat Ramadan tahun ni. Raya lagilah sekejap. . . Takpelah, kita layan throwback, sementara tunggu waktu berbuka jap lagi ni. Hehe. Uols dah start puasa 6 ke?

855 16

Kasi chance #mommycuba please 😜 Happy harini sebab anak happy. Lega Alhamdulillah 🀣🀣 . . Raya ketiga kita baju tema burnt orange. Walaupun tak kemana, gigih #syakirincooks Ayam Masak Merah, Kari Telur Sotong & Kerabu Ikan Masin. Yummy πŸ˜‹πŸ˜‹ Uols masih mood raya ke dah berdengkur je? . . #syakirinwears @myvariante

844 8

Yeaayyy Alhamdulillah!!! Ada budak dah good mood harini πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°πŸ˜ Thank you Vea 😘😘 Mommy sayang Vea !!! . . Kesian dia berapa hari tak berapa nak lawas. Harini lepas yayak terus melompat-lompat hahaha. Begitulah kisah mak-mak ye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #syakirinwears @myvariante

1,463 25

Nak dapat gambar ni fuuhhhh dugaan sungguh. Vea meragam sejak malam raya , ya Allah sampai panas kepala Mommy 😭😭😭 Dia punya menangis menjerit-jerit sampai sedu tak tahulah apa yang beriya sangat tu. Serba tak kena 😰 . . Kita dengan nak masak lagi, nak kemas, nak kena buat kerja, nak jaga anak, nak susukan anak, nak bersiap, nak siapkan semua, fuuuhhh πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ . . Tapi itulah hebatnya seorang wanita, seorang ibu πŸ₯ΊπŸ₯Ί Segala benda dia boleh kasi setel! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 I am uploading this as a reminder to myself that - I am enough! Just in case, for when my mom-guilt haunts me. This is an assurance that I am indeed a good mother πŸ’ͺ🏻 . . Because a mom’s mental health is important ❀️❀️ #Raya2020

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2K
-
0.01 %
Malaysia
17.6K
306 / post
0.02 %
Malaysia Photography
96.6K
193 / post
0.60 %
Malaysia Travel, Photography, Nature & Outdoors, Architecture
87.5K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling, Design
1.8K
130 / post
0.07 %
Malaysia Technology, Celebrities, Photography
1.2K
116 / post
5.60 %
Malaysia Film, Music & Books, Animals & Pets, Photography
3K
30 / post
0.01 %
Malaysia
127K
-
-
Malaysia Food
3.1K
375 / post
-
Malaysia
4.5K
70 / post
0.50 %
Malaysia
64K
-
0.10 %
Malaysia
34.3K
-
1.10 %
Malaysia Music, Singer
35K
-
5.30 %
Malaysia
157.6K
-
4.30 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Beauty
2.2K
-
0.70 %
Malaysia Beauty