Sarahabdullahapparel's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sarahabdullahapparel

Malaysia

SSM registered โžก๏ธ Catalog: @catalog.saa - TUDUNG BAWAL & INSTANT - BAJU KURUNG & JUBAH RAYA PLUSSIZE - BAJU MENYUSU SELAK . WhatsApp link ๐Ÿ‘‡
sarโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@gmail.com
Malaysia
25โ€“34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SARAHABDULLAHAPPAREL

75.0% of sarahabdullahapparel's followers are female and 25.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 12 and the average number of comments is 1.

Sarahabdullahapparel loves posting about Moms.

Check sarahabdullahapparel's audience demography. This analytics report shows sarahabdullahapparel's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
43,396
Avg Likes
12
Avg Comments
1
Posts
6,416
Global Rank
1,940,677
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR SARAHABDULLAHAPPAREL

Female
75.0 %
Male
25.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF SARAHABDULLAHAPPAREL

  • Beauty & Fashion 53.82 %
  • Restaurants, Food & Grocery 52.94 %
  • Technology & Science 52.88 %
  • Travel & Tourism 47.66 %
  • Photography 47.04 %
  • Entertainment 37.34 %
  • Pets 32.12 %
  • Art & Design 29.20 %
  • Business & Careers 26.89 %
  • Children & Family 26.89 %
  • Movies and TV 26.89 %
  • Music 26.89 %

RECENT POSTS

9 1

|| Next collection raya 2020 kami di @sarahabdullahapparel ๐Ÿ˜‹ . Kali ni special tau. Kita bawakan gaya traditional yang tak lapuk dek hujan tak lekang panas. Namun kami inovasikan supaya jadi #SelakGuna2jarijer & patuh syariah, longgar dan labuh sering tagline kita, "praktikal seiring syariah" Cuba teka koleksi apa๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜

7 1

|| "KakSaghah, ni kurma bila? Fresh ke? Biasa beli dah bercapuk, takberapa best rasa, ni tahan lama mana?" - Tudia kakSaghah kena bertalu talu ๐Ÿคฃ. Usah risau wahai sayangku, tadaaa. Nah proven #KurmaMadinahSarah kita fresh segar bugaq tau. Baru lagi ni. Produk date Feb 2020. Tahan 2 tahun. Rasanya tak sampai sebulan habis dah kan ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Pilihan kurma di @catalog.saa

6 1

|| "Assalamualaikum, makcik ooo makcik, mana makcik ni, dah berapa kali aku bagi salam. Kang aku rap kat depan ni ke sana ke sini ๐Ÿคฃ", bebel si adik poslaju Makcik Kiah: Maaf nak, makcik kat dapoq tadi, ada apa yea? Poslaju: Ini ada bungkusan untuk makcik. Makcik Kiah:" Eh dari sapa pula dah. Makcik ni takde membeli beli gitu. Hang salah ghumah ka apa?" Poslaju: Dalam hati, Ahcuhdah, makcik ini. Dia buat saspen pula, kang aku rap lagi kat sini lagi kang ๐Ÿ˜‚ "Takpe makcik sign pastu makcik boleh buka naaa." Makcik Kiah: "Baiklah nak" Dah sign, masuk rumah, buka parcel. Bertuah punya anak, hang pos tak habaq kat mak. Kurma rupanya. Nak rasa sikit, sedap juga ni, kena dengan mulut mak yang comey ni ๐Ÿ˜‚. Alhamdulillah begitu ceritanya. Kebanyakan yang order #KurmaMadinahSarah ramai juga memberi hadiah kurma kirim melalui kami untuk dihantar pada ibu bapa mereka yang jauh. Di sebabkan PKP ini, mereka takdapat balik ke rumah ibu ayah. Terima kasih buat anak anak yang mengingati keluarga di kampung. Moga kurma kurma ini memberi keberkatan pada si pemberi, penerima dan si pengamalnya. Moga berkat nabi mengalir buat mereka yang memakan kurma ini insyaAllah. Detail kurma di @catalog.saa

5 1

|| Assalamualaikum selamat pagi โ˜บ๏ธ. Nampak yang indah, beri yang indah, tinggal kan yang indah. #KurmaMadinahSarah

11 1

|| Kurma ni hangpa kena hati hati tau bila nak beli. Ada kurma terlalu manis potong kaki dan terlalu murah itu sebab ada yang masak pakai burner. Kita punya kurma sebab apa kita panggil kualiti premium? Sebab kurma kita masak semulajadi dari pokok lagi. Bukan petik pastu panaskan pakai burner ye. Kurma kita masak atas pokok lagi, kemudian baru dipetik. Itu sebab #KurmaMadinahSarah lembut dan sedap ๐Ÿฅฐ.

5 1

|| Assalamualaikum selamat pagi semua! Sedapnya pagi pagi breakfast dengan nasi lemak, dan partner wajib susu kurma. Mak menyusu mesti cuba. Wajib ada setiap hari ๐Ÿ˜‹. Susu blend dengan kurma. Takkisah mana mana kurma dalam list tu di @catalog.saa . #KurmaMadinahSarah

55 0

Reposted from @puazmanofficial - Dunia dakwah tanahair baru saja kehilangan salah satu permatanya sebentar tadi. Takziah buat keluarga ustazah shadia. . KakSaghah pun dapat khabar sedih pagi tadi. Jam 1.30 pagi, maklang kakSaghah meninggal dunia. Allah jemput maklang ๐Ÿ˜ญ. Al fatihah untuk mereka berdua.

20 0

|| Hai, kakSaghah nak kongsi dan repost cara buat susu kurma. Btw now kakSaghah open order kurma tau. Ada hampir 6 jenis kita ada. Boleh buat stok dah utk bulan Ramadhan. Hari biasa pun kita boleh makan. Ramadhan tiba 2x โ™ช Tiba tiba ramadhan 2x โ™ช Terjebak dah dengan lagu tiba-tiba tu ๐Ÿ˜‚ Sempena ramadhan yang tak lama lagi mesti ramai akan buat minuman susu kurma ni kan. Sebab memang terbukti boleh menambahkan tenaga sepanjang berpuasa. Kurma saya akan rendam dulu sampai kembang supaya cepat hancur bila blend ๐Ÿ˜‹ Resepi susu kurma : โ€ข 7 biji kurma yang dibuang biji - seeloknya ambil jumlah ganjil ( kalau nak manis boleh tambah lagi ) โ€ข 1 cawan air masak โ€ข 500 ml susu full cream/fresh milk Cara-cara โ€ข rendam kurma dalam air masak sehingga kembang โ€ข kemudian masukkan susu , kurma sekali air rendaman kurma ke dalam blender โ€ข blend sehingga kurma hancur halus โ€ข sejukkan sebelum diminum Selamat mencuba !

1 0

|| Bagi yang biasa makan kurma lembap, apa kata buka kotak, ambil sebiji kurma dan celup dan rendam dalam air. Insyaallah lembik jadinya. Gurau la hangpa, kang satgi ada yang buat ๐Ÿ˜‚. - KakSaghah sarankan kurma KHODARI. Manis dan lembap di dalam. Boleh tengok tekstur beliau di gambar. Siapa selalu berjam jam dalam bilik air itu, elok amalkan kurma. Ada fibre yang elok untuk penghadaman yang baik ๐Ÿ˜˜ Akhir kata roger kakSaghah untuk kurma ๐Ÿ˜. Kurma bukan sahaja di bulan Ramadhan. Hari hari elok amalkan. - #KurmaMadinahSarah

7 1

|| Assalamualaikum selamat pagi. Bekpes apa harini? - Di antaranya daripada Saad bin Abi Waqqas bahawa Nabi SAW bersabda : ู…ูŽู†ู’ ุชูŽุตูŽุจูŽู‘ุญูŽ ุจูุณูŽุจู’ุนู ุชูŽู…ูŽุฑูŽุงุชู ุนูŽุฌู’ูˆูŽุฉู‹ุŒ ู„ูŽู…ู’ ูŠูŽุถูุฑูŽู‘ู‡ู ุฐูŽู„ููƒูŽ ุงู„ู’ูŠูŽูˆู’ู…ูŽ ุณูู…ูŒู‘ุŒ ูˆูŽู„ูŽุง ุณูุญู’ุฑูŒ Maksudnya : โ€œSesiapa yang memakan tujuh biji kurma Ajwah pada waktu pagi, tidak akan memberi mudarat sebarang racun mahupun sihir kepadanya pada hari tersebut.โ€ [HR al-Bukhari (5445) dan Muslim (2047)] - #KurmaMadinahSarah

13 1

Pagi-pagi tadi dah senyum sampai ke langit โ˜บ๏ธ Alhamdulillah. Beruntung sangat. Ni testimoni Gred 2, kalau rasa yang Gred 1 Ya Allah lagi nikmat... lebih besar dan isi padat๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ - Tak sabaq nak sahur dengan Kurma, susu dan oat blend . Kenyang sampai petang! Buka nanti kita ready kan Kurma Ajwa ๐Ÿคฉ. - Jom whatsapp kakSaghah naa, +60194518420 atau klik link Whatsapp di bio IG kami.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

19K
-
3.20 %
Malaysia Photography
34.5K
-
1.50 %
Malaysia
169.5K
-
-
Malaysia
47.1K
-
2.00 %
Malaysia
360.6K
-
2.60 %
Malaysia Modeling, Actors, Music
870.1K
17K / post
0.40 %
Malaysia Actors, Film, Music & Books, Architecture
3.9K
83 / post
1.10 %
Malaysia
166.7K
-
0.50 %
Malaysia Singer, Music
2.9K
32 / post
0.40 %
Malaysia
9.6K
-
0.10 %
Malaysia
1.5K
86 / post
5.90 %
Malaysia
4.2K
269 / post
1.30 %
Malaysia
9.9K
87 / post
0.20 %
Malaysia Hair & Beauty, Celebrities, Fashion
1.8K
221 / post
6.90 %
Malaysia
6.1K
499 / post
0.08 %
Malaysia