Noorinora's Instagram Audience Analytics and Demographics

@noorinora

Malaysia

πŸ‘ΈπŸ» 29 | Mompreneur & Mami to Oya & Odi πŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ» @audelianaturals @kuihrayaonz @the.astaka @sincerelybyusofficial ✨
inoβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NOORINORA

55.9% of noorinora's followers are female and 44.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.90%. The average number of likes per post is 820 and the average number of comments is 28.

41.38% of the followers that engaged with noorinora regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 10.34% and China at 6.9%. In summary, the top 5 countries of noorinora's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, China, Italy, Netherlands.

Noorinora loves posting about Moms.

Check noorinora's audience demography. This analytics report shows noorinora's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
91,573
Avg Likes
820
Avg Comments
28
Posts
10,420
Global Rank
364,736
Country Rank
5,228
Category Rank
111

GENDER OF ENGAGERS FOR NOORINORA

Female
55.9 %
Male
44.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF NOORINORA

  • Beauty & Fashion 50.57 %
  • Art & Design 45.28 %
  • Business & Careers 41.31 %
  • Children & Family 39.32 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 37.64 %
  • Entertainment 37.23 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.06 %
  • Travel & Tourism 34.38 %
  • Home & Garden 33.67 %
  • Fitness & Yoga 32.17 %
  • Movies and TV 32.03 %
  • Books and Literature 30.30 %

AUDIENCE COUNTRIES OF NOORINORA

  • Malaysia 41.38 %
  • Cuba 10.34 %
  • China 6.9 %
  • Italy 6.9 %
  • Netherlands 3.45 %

RECENT POSTS

943 8

Since ramai tanyaa bila nak jual haaaaaa.... . . . . Unfortunately noooo rasanya tak jual laa hahaha kang orang cakap hamboii Nora ni semua nak jual πŸ˜‚ . TAPIIII! Meh Nora share recipe Banana Cake ni so that korang pun boleh buat sendiri nanti k? 😊 . 150g Castor Sugar 4 biji telur 160g Vege Oil 250g Pisang Cavendish ( 3 ulas ) 180g Tepung Gandum 1tspn Baking Powder 1tspn Baking Soda . . Bake dalam 45-60mins dalam oven 150 darjah celcius. . . Simple! Haa dh bg recipe up to korang rajin atau tak je nak buat k? Semoga bermanfaat gais! Selama ber"nana" cake! Oya panggil nana cake πŸ˜‚πŸ˜‚β€οΈ πŸ“· : @aizul_marcello

530 4

During PKP ni Nora rasa bersyukur sangat sebab dapat spend more time dengan anak2 and watch them grow. Ofcourse dorang tanya jugak lah bila boleh keluar semua tapi I told them virus will go away soon and we can still shop online! . . One if it is @motherhood.com.my Baby Fair happening this weekend! Yes shopping online je gais if korang nak stock up on pampers, susu, and other baby essentials! Tayah beratur, tayah berebut! . . There’s 20% off on all Nestle products with free shippping. Dan kalau yang pakai Wyeth S-26 Organic PROGRESS, ada buy 1 free 1! Stock up barang anak dan boleh menang DYSON tower air purifier tau! Happy shopping mummies and daddies! #WyethNutrition #S26GoldProgress #StartWell2Gether #motherhoodcommy

173 63

Morning all! Ok, Nora nak tanya korang, if Nora & @audelianaturals bagi korang peluang untuk korang choose salah satu product dari @audelianaturals FOR FREE, korang akan pilih yang mana satu and why? πŸ™ŠπŸ™ˆ . Mana tauuuu harini is your lucky day apa yang korang nak tu korang akan dapat 😍 . . Nora doakan korang semoga korang semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Inshallah! ❀️ #NoraGivesback

981 23

Hi everythingggggg. πŸ˜‚ Marble Cake for minum petang hariniii. 😍 Jemput gais. ❀️ #NoraThermomixSessions wahh ada hashtag already hahaha.

1,061 18

Happy weekend guys! Harini Nora masak Daging Masak Kicap & Udang Kunyit using Thermomix. Everything ready in less than 1 hour. Super easy sangat! Recipe is on my Instastory ok? 😍 . . Ada tanya rasa dia sama tak if kita guna masak atas api and also dalam TM ni? Honestly sama je. Takde lah rasa lain ke ape. Rasa sedap tu still there Inshallah. Bonus points memang tak semak dapur. You can also pre-clean the bowl using the machine je pastu rinse off. Heheh. . . Petang ni ingat nk buat Marble Cake pulak lah. Stay tune to my IG Story ok! I think I should do a cooking show lah. "Thermomix Cooking with Noorinora" πŸ˜‚ #NoraShareNoraCares

595 58

Sampai je stock balang 10000 botol haritu the next day dah kerajaan inform dah kena PKP, SubhnaAllah terduduk jugaklah kiteorang satu team sebab raw material semua dah beli kan. 😞 . Actually walaupun industri makanan boleh je bukak tapi kiteorang rasa kesihatan team lagi penting sebab team kitchen ada 10 orang and kita takleh nak monitor pergerakan dorang 24 jam. So sepanjang sebulan PKP ni kiteorang decide kitchen tayah jalan dulu. . . Semalam PM announce sambung lagi PKP tapi ada few industries akan bukak gradually so team @kuihrayaonz tengah fikir camne kita nak start balik kitchen. Mungkin by shift ke atau tak ramai2 sekali ke kan? Inshallah korang doakan semoga dipermudahkan ye? Stockist dengan agents pun turut terkesan sebab stock takde dekat depa. ☺️ . Nora nak tanya nih, ade ke nak Semperit, Choc Chip & Tart Nenas? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Mana tau Banana Cake pun boleh buat sekali kan. Hehehe. What say you guys? πŸ™ˆ

741 8

Sebab dia dok tengok je kakak dia main Tiktok so dia pun dah hafal. "Haish" tuh maksudnya "A life". Ok laa ada bunyi sikit hahaha. πŸ˜‚ #AudiImran

780 28

Hi gaisss. PKP sambung lagi sampai 28 April. Alhamdulillah boleh lah sambung buat mcm2 kek lagi hahaha πŸ˜‚ . Frust? Sedih? Yes kita semua pun rasa camtu tapi let's look at the bright side kalau tak sambung lagi tinggi sgt risiko untuk semua berjangkit. Especially if anak2 kembali ke sekolah semua. Yang pasti, even after settle PKP ni pun things won't be the same anymore sebab taktau betul2 bebas Covid atau tidak. . . And yess, untuk those yang berniaga tuu, Nora pun sama berniaga jugak tapi for now kita kena pentingkan kesihatan lebih dari duit. Bukan kita je kena dugaan camni, Allah S.W.T uji seluruh dunia, bukan kita sorang tak ada kerja. Tak ada duit. Allah S.W.T nak kita ingatkan Allah lagi utama bukan duit dah. . Kita redha dulu apa yg berlaku. Percayalah if kita redha apa yg berlaku, duduk rumah pun rezeki datang sana sini pelbagai arah. Inshallah. . . Dah dah jangan sedih ok? Kita bolehh bertahan lagi dua minggu! Kan? Meh comment ❀️ kat Nora mehh. Love you guys 😘 #NoraSharesNoraCares

3,587 79

Harini ada parcel sampai kat rumah haa korang nampak tak yang donut tuh. Pelik jugak rasa tak order pun haha pastu check sender rupenye Nit, distributor Intex yang Nora order pool ni. . . Nora tanya nape hantar kat Nora dia cakap saje nak surprise Nora and as a token of thank you sebab semua pool dia sold out lepas Nora bagi number dia harituh boleh lah dia lepas target sales dia untuk bulan ni awal. Ni pun dia kata orang dok tanya pasal pool lagi. 😭 . . Ya Allah Terharu sangat. Nora percaya kalau kita ikhlas tolong orang lain Inshallah Allah S.W.T akan beri dekat kita balik rezeki yang tak disangka2. Contoh macam donut ni, padehal baru terfikir semalam nak beli pelampung untuk kids harini tetiba sampai dah. Rezeki kan? ☺️ . Dapat sesuatu tak? ☺️☺️☺️

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

200K
350 / post
1.10 %
Malaysia Singer, Film, Music & Books, Celebrities
3.1K
40 / post
0.01 %
Malaysia Film, Music & Books
1.2K
46 / post
2.60 %
Malaysia
262.7K
-
3.50 %
Malaysia Fashion
8.1K
-
-
Malaysia Events, Fashion, Founder
7K
127 / post
7.60 %
Malaysia Celebrities, Fashion
1.8K
134 / post
4.40 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Technology
184.4K
-
10.50 %
Malaysia Fashion
58.8K
-
-
Malaysia
30.9K
-
-
Malaysia Soccer
12.1K
309 / post
4.10 %
Malaysia
73.9K
-
11.90 %
Malaysia Modeling
10.7K
48 / post
-
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
14.1K
-
10.10 %
Malaysia Fitness, Gym, Bodybuilding
86.4K
-
3.30 %
Malaysia