Natalismothercare's Instagram Audience Analytics and Demographics

@natalismothercare

Malaysia

PAKEJ PANTANG NO.1 DMalaysia PILIHAN ARTIS NO.1 DMalaysia LEBIH 10,000 PELANGGAN SETAHUN FOLLOWIG: @natalisherbs #natalis Untuk Pakej PROMOπŸ‘‡πŸ» klik πŸ‘‡πŸ»
suzβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
+60β–“β–“β–“β–“β–“18
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NATALISMOTHERCARE

50.4% of natalismothercare's followers are female and 49.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 41 and the average number of comments is 1.

Natalismothercare loves posting about Moms.

Check natalismothercare's audience demography. This analytics report shows natalismothercare's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
147,365
Avg Likes
41
Avg Comments
1
Posts
963
Global Rank
865,310
Country Rank
11,371
Category Rank
227

GENDER OF ENGAGERS FOR NATALISMOTHERCARE

Female
50.4 %
Male
49.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF NATALISMOTHERCARE

  • Art & Design 60.13 %
  • Beauty & Fashion 59.38 %
  • Entertainment 41.87 %
  • Business & Careers 40.71 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.66 %
  • Movies and TV 34.56 %
  • Travel & Tourism 33.08 %
  • Children & Family 33.03 %
  • Fitness & Yoga 32.51 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.29 %
  • Music 31.30 %
  • Sports 31.11 %
  • Luxury Goods 30.81 %
  • Home & Garden 29.90 %

RECENT POSTS

42 0

#natalismothercare #natalis #natalisquotes #quotes #share #jusnatalis #tradisional #pantang #pakejpantang #urutan

31 0

#Repost @yuicreation with @get_repost ・・・ Syukur alhamdulillah... sis dh merdeka (habis pantang 44hari selasa aritu 7/4/20) Tp rasanya dgn pkp nie, sis sambung lagi la ye pantang sis nie.. sbb haritu anak sis kena kuning.. agak lama.. last check 7/4/20 d klinik.. syukur alhamdulillah.. kuning dia dh bawah 100😭😭😭.. mmg tekanan anak kena kuning nie.. pastu dlm pantang pulak.. mcm2 petua sis cuba.. lepas cuba sis tawaqal.. tiap2 1 jam sis bf anak sis.. mata tu jgn ckp la.. tiap2 hari jadi panda.. sampai 1 tahap bp sis naik bila check kat klinik.. sbb stress kuning anak kejap turun naik.. hanya org sekeliling sis je yg tau keadaan sis masa tu.. makan pon sis kena jaga.. alhamdulillah.. naseb baek sis ambil @natalismothercare utk bantu ringankan stress sis.. atleast serba skit bantu sis jaga makan, urut (nie sgt2 best hilang stress), sauna, bertungku(nie paling sis suke😍) tkasih CL saya kak Mika.. banyak tlg saya.. jaga saya.. jaga baby.. bg petua.. tkasih jugak husband..family..saudara..sahabat2 yg slalu tlg doakan utk anak saya.. sudi dengar luahan saya.. huhuhu.... 😭 jasa kalian sy xkan lupakan.. #nmc #natalismothercare #natalis #apakatamereka #customerfeedbacks

15 2

SERVIS CEKAP EFISEN . Alhamdulillah 😘 . #natalis #feedback #apakatamereka #nmc #natalismothercare #iphone #alhamdulillah #jusnatalis #tradisional #pantang #pakejviral

76 1

#natalisquotes #sharing #natalis #nmc #natalismothercare #quotes #instagram #love

146 0

#Repost @hanezsuraya with @get_repost ・・・ Bertangas 3x seminggu @natalismothercare #nmc #natalis #natalismothercare #artis #review #awesome

18 2

Ya ALLAH, banyak nya menu dia yang sedap sedap! Hoo-ray !!! #apakatamerek #natalisfeedbacks #nmc #natalis #natalismothercare #jus #tradisional #anxiety

48 0

#quotes #natalisquotes #natalis #natalismothercare #nmc #pantang #tradisional #pakej #2020 #stayhome

21 0

#Repost @syidamelvin with @get_repost ・・・ Done Bertungku with @natalismothercare on my Pantang Day 40 ! . . 4 days to go, and i will definitely miss this pantang routine with @natalismothercare ☹️ πŸ’” . #natalis #nmc #natalismothercare #pantang #quotes #apakatamereka #natalisfeedbacks

12 0

😍😍😍 #natalismothercare #natalis #nmc #pantang #apakatamereka #natalisfeedback #tradisional

22 13

KHAS UNTUK ANDA!!! . . PERMINTAAN DARIPADA SEMUA KESAYANGAN Kami, untuk ANDA yang terus MENYOKONG. Kita EXTEND PROMO INI SEHINGGA DIBERITAHU! . . Terima Kasih diatas SOKONGAN, insyallah kami tidak menghampakan anda. . . Ingat, STAY SAFE, HAPUSKAN RANGKAIAN COVID-19 dengan senantiasa; 1. Mencuci Tangan dengan Sabun Anti Bakteria 2. Memakai Hand Sanitiser 3 . Duduk RUMAH DIAM DIAM, jangan nak keluar haha. 4. Ibu berpantang? ENJOY YOUR PANTANG! . . Kami dari #natalismothercare #natalisherbs #natalis sentiasa mendoakan agar semua urusan kita dipermudahkan dan kita dijauhkan dari #covid19 yang menjadi mimpi ngeri buat semua. #stayhome #healthylifestyle #pantang #tradisional #jusnatalis #herbs

116 0

A L H A M D U L I L L A H . . . . . #Repost @elliyinrasif with @get_repost ・・・ DUDUK RUMAH SAMBIL BERPANTANG β€” Haaa...dah masuk hari ke-9 #dudukrumah , sekarang ni tambah lagi 14 hari untuk kita #kekalproduktif. Sekarang baru masuk hari ke-8 Kak Elle berpantang dengan CL Ahloy dari @NatalisMotherCare, Zayd pula dah masuk 11hari. - Syukur alhamdulillah baby Zayd keluar awal. Kalau sama birthday dengan Mamaβ€” 19 March, kena sekatan pergerakan dah. - Sebelum ni dengan Zahraa, memang Kak Elle pantang main2 je 😝 Once recover dalam 2 minggu je terus lincah balik siap masuk studio sambung photoshoot produk and interview TV. πŸ˜‚ - Tapi kali ni, rasa nak pantang betul2 sebab orang kata baby boy ni keperluan badan lebih demanding; betul ke tak β€”wallahualam. - Sebagai pengamal tegar Work From Home (WFH), Kak Elle memang tetap masuk home office pagi-pagi. - Settle je freshen-up, sambil breakfast, terus touch-base dengan team & clients. Kemudian terus sambung dengan rutin berpantang; sauna, mandi herba, urutan tradisional & bertungkuβ€” sebelah pagi & nanti sekali lagi lewat petang. - Jangan bermalas-malas. Rugi kesempatan masa yang Allah SWT izinkan ni. Gunakan sebaik-baiknya. Teruskan rutin produktif dengan bersungguh-sungguh. - βœ… sebelum tidur, sediakan To-Do-List untuk hari esoknya βœ… tidur awal paling lewat jam 11PM βœ… bangun awal pling lewat jam 6AM βœ… spend 2-3jam tambah ilmu; boleh membaca, tengok Youtube (banyakkkk ilmu boleh belajar; sirah, sejarah dunia, sains, psikologi, tips bisnes etc), dengar audiobook βœ… buat aktiviti senaman dalam 10 minit supaya berpeluh βœ… kalau boleh pastikan kena cahaya matahari, jangan terperap je dalam rumah βœ… banyakkan berzikir (istighfar, selawat, bertasbih, bertahmid) & cuba baca at least 1 page quran sehari - Kepada SME business yang pastinya amat terkesan dengan sekatan pergerakan ni, jangan kecewa & patah harapan; fokus kepada platform digital online dan hubungi semula clients dalam database sedia ada. - Be creative! Ini litmus test ketahanan bisnes kita. InsyaAllah, you will emerge STRONGER! ❀️ - Love, ELLE RASIF β€” hadiah paling besar adalah kesempatan waktu. Alhamdulillah. #confinement #berpantang #ellerasif #ellezada #babymooning

12 0

HARI HARI MAKN SEDAP. . . M A K A N S E D A P HARI- HARI . . . P A N T A N G B A K P U T E R I. . #stayhome enjoy #pantang #enjoy #tradisional #natalis #nmcfeedbacks #feminine #momlife #baby #traditional #ibu #ayah #birth #covid_19 #pkp #lockdown

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.1K
97 / post
5.00 %
Malaysia
15.2K
-
0.10 %
Malaysia Fashion
4.8K
79 / post
3.90 %
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education, Humor
20.7K
-
-
Malaysia
11K
-
3.30 %
Malaysia Game, Fashion, Photography, Nature & Outdoors, Food & Drink, Film, Music & Books, Cooking
35.5K
-
-
Malaysia Fashion
88K
-
15.90 %
Malaysia Music, Art, Fashion, Beauty
23.3K
-
4.40 %
Malaysia Racing, Modeling
27.4K
-
0.20 %
Malaysia Singer, Music
2.5K
315 / post
14.20 %
Malaysia Celebrities, Fashion
2.5K
61 / post
2.30 %
Malaysia
21.5K
-
-
Malaysia
55.2K
-
1.50 %
Malaysia
4.4K
91 / post
-
Malaysia Celebrities, Humor, Technology, Animals & Pets
27.1K
-
-
Malaysia