Minaz.my's Instagram Audience Analytics and Demographics

@minaz.my

Malaysia

NEW ARRIVAL : #MINAZBloomingRaya2020 Malaysia’s Leading Modest Fashion&Lifestyle Brand. πŸ“Έ : @minazcatalogue
infβ–“β–“β–“β–“β–“@minaz.com.my
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MINAZ.MY

Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 1366 and the average number of comments is 668.

55.56% of the followers that engaged with minaz.my regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 19.44% and Turkmenistan at 5.56%. In summary, the top 5 countries of minaz.my's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Turkmenistan, United States, United Arab Emirates.

Minaz.my loves posting about Celebrities.

Check minaz.my's audience demography. This analytics report shows minaz.my's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
618,367
Avg Likes
1,366
Avg Comments
668
Posts
16,069
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MINAZ.MY

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF MINAZ.MY

  • Malaysia 55.56 %
  • Cuba 19.44 %
  • Turkmenistan 5.56 %
  • United States 5.56 %
  • United Arab Emirates 2.78 %

RECENT POSTS

758 515

Ok serious, siapa #teambrown tahun ni? Komen sikit kat bawah admin nak tengok ada takk! 😍 . Time ada banyak masa terluang kat rumah macam sekarang, boleh lah korang plan siap-siap untuk match dan pairing kan warna apa tahun ni untuk seisi keluarga kannn. Tapi nak senang, refer je gambar-gambar campaign kitorang dh match kan untuk korang sesiap! Hehe . Ya, admin faham. Mungkin sambutan raya tahun ni berbeza daripada tahun sebelumnya. Namun, ianya bukan penghalang untuk kita bergaya bersama yang tercinta. Jadikan lah ianya suatu kenangan yang tak akan anda lupa. πŸ₯°πŸ˜˜ . Featuring Naila Series in Coffee Brown #MINAZBloomingRaya2020 #CelebrateWithMINAZ #minaznailakurung

465 468

MINAZ Lovers! Cop cop cop, admin nak tanya niii hehee. Sudahkah y’alls membuat pembelian koleksi #MINAZBloomingRaya2020 dengan Personal Shopper kami? Angkat tangan pls! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . Jika sudah, boleh tak korang share sikit dengan kawan-kawan yg lain bagaimana pengalaman korang membeli dengan CPS MINAZ? Bagi yang belum, boleh try jugaa! Yang penting, cepat dan mesra! 😘 . Senarai penuh #MINAZCertifiedPS2020 : @ps_nurulhuda @psminaz.eita @ps_johamira @ps_nieta @ps.jb_amalina @ps.iqalisminaz @personalshopper.bangi @ps_brunei.yana @ps.qdamiaqaisara @ps_sitihassim @ps.jyhakhary @ps_nasuha @pscaliphdhia @ps.azimah @ps_surayahussin @ps_shimanhn

1,487 990

Morning and hiiii, everything!! πŸ₯° Pagi-pagi je dah ditenung begitu oleh kaksis. Rasanya renungan itu membawa kemana? Hahaha semoga hari isnin anda menjadi satu permulaan yang indah, MINAZ Lovers! . Ohh ya, Slot almost full! 2 hari sahaja lagi tinggal untuk anda nikmati rebat tunai sebanyak RM35 dengan setiap tempahan melalui #minazcertifiedps2020. Hurry! πŸ˜‰

881 1,085

Hmmm sopan santun, indahnyaaa gaya mu! Macam mana sis, Sweetpea Zandra warna Royal Blue ni masuk dalam list juga tak? Admin dah cop size M! πŸ˜› . Ahaaaa menang gaya dan senang gaya sungguh ni, nak pakai pegi mengajar pun boleh, nak pakai ke majlis-majlis pun boleh, nak pakai ke office hari Jumaat pun boleh! Eh serba serbi boleh dia kan! . Order sekarang dengan #minazcertifiedps2020 untuk nikmati rebat tunai sebanyak RM35, promosi berakhir 15/4. Cepat sis!🀫😘 #minazbloomingraya2020 #minazsweetpeazandra

1,821 856

β€œHalahh halahh comei nyoo kalu bulih pakai sedondon gini nga adik kakok kito! Warna kuning cair ni lembut molek weyy! Love ke tidokkk?” β€” kaksis . Full catalogue at @minazcatalogue #minazbloomingraya2020 #minazfamily #minazsweetpeapleatedkurung

1,819 421

There’s no better place than β€˜together’. Walau sehebat mana ujian yang kita lalui, percaya lah bila kita bersama, semua nya pasti akan dapat kita tempuh dengan sempurna. #kitajagakita β™₯️ . Featuring : Carleena Kurung Carleena Kurung Kids Carleena Mini Kurung Baby Full Catalogue at @minazcatalogue #minazbloomingraya2020 #celebratewithminaz #minazcarleenakurung

1,917 577

Wuhuuuu selamat pagi, intan payung! ☺️ . Bertenang semua, walaupun PKP kita bersambung lagi, kita cuba yang terbaik untuk lalui semua ni, yang penting we’re all in this together ok! ✊🏻 . Mungkin kita boleh tambah lagi beberapa episod LIVE bersama @pijaminaz kan? Hahahah! Pastu sis, pernah bayangkan tak awak semua gayakan Aubrey Lacey kebaya ni? Konsepnya manis-manis bergaya. Hahahah! Ni pun ada dlm list LIVE ke satgi, sis? πŸ€«πŸ˜‚ . Featuring : Aubrey Kebaya in Dusty Green #minazbloomingraya2020 #celebratewithminaz #minazaubreylaceykebaya.

1,695 831

Admin kira, kurang 17 jam sahaja lagi untuk kita berjumpa esok di IG LIVE FITTING bersama kaksis @pijaminaz. Hahaha setiap detik ku hitung! πŸ˜‚ . Hmmm agak-agak y’alls sweetpea pleated kurung royal blue ni masuk dlm list fitting esok tak? πŸ€” . Featuring : Sweetpea Pleated Kurung Royal Blue Sweetpea Baby Dress #minazbloomingraya2020 #celebratewithminaz #minazsweetpeapleatedkurung

1,990 567

Sis, betul ke orang kata lelaki nampak lebih segak kalau pakai sedondon dengan isteri? Hahahah! Apa lagiii, Sweetpea Men lah satu untuk kekasih hati, sis! πŸ˜‚ . Seleksi siri Sweetpea ini didatangkan juga dengan siri pelengkap gaya untuk si maskulin dan anak kecil. In short, juga untuk seisi keluarga. πŸ˜‰ . Sweetpea Zandra in Dusty Green | #MINAZ10th : RM214 β€” NP : RM249 Sweetpea Men Shirt | RM129 #minazbloomingraya2020 #celebratewithminaz #minazsweetpeazandra #minazmen

2,201 707

Swipe left untuk lihat sesi pujuk memujuk Ibu oleh @littlewardah! Hahaha korang rasa apa dialog yang Wardah tengah lontarkan tu? πŸ˜† . Ehhhh ehhh lupa pula nak perkenalkan β€” Aubrey Lacey Kurung. Ini adalah rekaan kedua bagi siri Aubrey, kalau sebelum ni mini kebaya, lovee juga tak?! πŸ₯° . Featuring : Aubrey Lacey Kurung | #MINAZ10th : RM294 β€” NP : RM329 Aubrey Baby Dress | RM139 #minazbloomingraya2020 #celebratewithminaz #aubreaceykurung

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.7K
-
0.01 %
Malaysia Bikini, Fitness, Training
33.8K
-
5.70 %
Malaysia
22.5K
-
0.90 %
Malaysia
44.3K
-
0.10 %
Malaysia Jewelry & Watches
1.6K
145 / post
-
Malaysia Celebrities, Technology, Photography
2.7K
50 / post
0.02 %
Malaysia Technology, Celebrities, Health & Fitness
1.2K
57 / post
1.80 %
Malaysia Cooking, Animals & Pets, Architecture, Art, Cars & Motorcycles, Celebrities, Design, DIY & Crafts, Education, Film, Music & Books, Gardening, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Humor, Kids & Parenting, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Technology, Fashion, Game
24.6K
-
0.40 %
Malaysia
18.1K
-
0.60 %
Malaysia
3.7K
205 / post
1.40 %
Malaysia Photography, Celebrities, Technology
123.4K
-
-
Malaysia Photography, Travel
66.2K
449 / post
0.90 %
Malaysia Celebrities, Hair & Beauty
3.3K
100 / post
4.00 %
Malaysia Art, Design, DIY & Crafts
1.1K
125 / post
0.11 %
Malaysia Kids & Parenting, Humor, Animals & Pets, Photography
1.2K
41 / post
2.60 %
Malaysia Celebrities