Martesaislame's Instagram Audience Analytics and Demographics

@martesaislame

Albania

"O ju që besoni! Kini frikë Allahun dhe kërkoni mënyra për t'iu afruar Atij dhe përpiquni në rrugën e Tij në mënyrë që të jeni të suksesshëm".
shp▓▓▓▓▓@gmail.com
Albania
25–34

Business Category

Publishers

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MARTESAISLAME

40.9% of martesaislame's followers are female and 59.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.20%. The average number of likes per post is 235 and the average number of comments is 2.

Check martesaislame's audience demography. This analytics report shows martesaislame's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
19,589
Avg Likes
235
Avg Comments
2
Posts
429
Global Rank
225,433
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MARTESAISLAME

Female
40.9 %
Male
59.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF MARTESAISLAME

 • Beauty & Fashion 60.55 %
 • Fitness & Yoga 55.88 %
 • Business & Careers 46.41 %
 • Sports 43.29 %
 • Music 42.51 %
 • Art & Design 42.20 %
 • Luxury Goods 38.12 %
 • Cars & Motorbikes 37.54 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 35.61 %
 • Children & Family 35.39 %
 • How-to & Style 34.33 %

RECENT POSTS

274 5

Elhamdulilah

81 1

Amin ishallah

189 0

154 3

Kush ka mundesin ta ndihmoje ket engjull ju Lutem shum kontaktoni @skerdi_need_your_help

358 8

124 1

Një bariu i cili më shumë se shtatëdhjetë vite kishte kaluar duke kullotur delet, autoritetet shtetërore ia kishin ndarë një pension, ngase punën e tij e kishte kryer me nderë për më shumë se shtatë dekada.   Ky rast kishte ngjallur vëmendjen e mediave, prandaj shumë gazetarë erdhën ta intervistonin bariun, derisa njëri prej tyre e pyeti: "A mund të na tregoni ndonjë ngjarje të veçantë që keni përjetuar gjatë gjithë këtyre viteve?" Plaku nuk ndihej rehat para gazetarëve, ishte analfabet dhe kurrë nuk kishte lexuar asnjë gazetë. Por, më në fund mblodhi guximin për të treguar një histori:   - Kur isha njëzet vjeç, në pyll gjeta një qenush të vogël, ishte i dobët dhe i butë, pa menduar shumë e mora me vete në shtëpi. Nuk shkoi gjatë, dhe u lidha tej mase me të. Kudo që shkoja, e merrja me vete. Gjithçka që kisha e ndaja me të. Qeni ishte shumë inteligjent. Fshatarët shpeshherë më provokonin duke më thënë: "Ky nuk është qen, ky është ujk. Largoje sa më parë dhe shpëto prej tij, para se të ndodhë ndonjë të keqe!" Fjalët e tyre nuk më bënin përshtypje, sepse dashuria ndaj qenit ishte shumë më e madhe. Qeni u rrit, u bë i madh, i fortë dhe i zgjuar, më ndihmonte rreth deleve... i ruante me kujdes ato. Një natë, vonë, hyra në kasollë, u shtriva në shtrat dhe rashë në gjumë. Papritur më zgjoi një ulurimë. Nuk isha i sigurt nëse jam i zgjuar apo ëndërroja. Dola jashtë të shoh se çfarë po ndodh. Qeni im ishte ulur në drejtim të hënës, gojën e kishte përplot me gjak, sytë e tij i shkëlqenin, ndërsa afër tij qëndronte një grumbull delesh të copëtuara. Menjëherë e kuptova se çfarë kishte ngjarë... Me hapa të ngadaltë, hyra në kasollë, mora pushkën e cila ishte varur në mur dhe doli jashtë. I shqetësuar ngrita pushkën dhe e mbështeta mbi kokën e tij... në kokën e ujkut tim. Nuk lëvizte fare, sikurse ndjehej fajtor për gjithë atë që kishte ndodhur, e tërhoqa këmbëzën dhe ai u rrëzua në tokë. Për t’i shpëtuar delet tjera, zbrita në fshat për ndihmë. Më vinte turp nga fshatarët, sepse nuk i kisha dëgjuar paralajmërimet e tyre. Duke i larguar delet, nuk mund të imagjinoni se sa u trondita kur në mesin e deleve vërejta tre ujq të mbytur ... Zemra mu copëtua, sytë mu mbush

223 1

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

24K
-
0.60 %
Albania Modeling, Photography, Fashion
41.7K
-
1.70 %
Albania Fashion, Lifestyle
10.4K
488 / post
8.60 %
Albania Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
49.9K
-
0.20 %
Albania Events, Portraits, Fashion
7.8K
307 / post
0.04 %
Albania Health & Fitness, Film, Music & Books, Humor, Technology
700.2K
-
1.50 %
Albania Fashion, Modeling
7.8K
279 / post
5.90 %
Albania Celebrities, Hair & Beauty, Design, Fashion
2.8K
140 / post
6.80 %
Albania Architecture, Art
189K
-
0.80 %
Albania
5.4K
-
-
Albania Product
2K
108 / post
4.60 %
Albania Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
43.9K
-
3.00 %
Albania Fashion, Modeling
94.4K
-
0.30 %
Albania Modeling
37.2K
-
2.00 %
Albania Music, Modeling
23.8K
-
0.20 %
Albania