Manis_azman's Instagram Audience Analytics and Demographics

@manis_azman

Malaysia

Actor . Model Founder of @manniss_hq Clik link whatsapp now ⬇️
man▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MANIS_AZMAN

29.2% of manis_azman's followers are female and 70.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.00%. The average number of likes per post is 348 and the average number of comments is 28.

56.25% of the followers that engaged with manis_azman regularly are from Malaysia, followed by Indonesia at 15.63% and Cuba at 9.38%. In summary, the top 5 countries of manis_azman's posts engager are coming from Malaysia, Indonesia, Cuba, Thailand, China.

Manis_azman loves posting about Celebrities, Animals & Pets, Technology, Film, Music & Books.

Check manis_azman's audience demography. This analytics report shows manis_azman's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
35,466
Avg Likes
348
Avg Comments
28
Posts
800
Global Rank
616,912
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MANIS_AZMAN

Female
29.2 %
Male
70.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF MANIS_AZMAN

  • Photography 53.05 %
  • Travel & Tourism 52.29 %
  • Cars & Motorbikes 44.76 %
  • Fitness & Yoga 44.48 %
  • Art & Design 38.27 %
  • Movies and TV 37.99 %
  • Books and Literature 37.99 %
  • Sports 37.99 %
  • Beauty & Fashion 35.01 %
  • Entertainment 34.98 %
  • Technology & Science 34.98 %
  • Music 33.39 %

AUDIENCE COUNTRIES OF MANIS_AZMAN

  • Malaysia 56.25 %
  • Indonesia 15.63 %
  • Cuba 9.38 %
  • Thailand 6.25 %
  • China 3.13 %

RECENT POSTS

437 15

Uolls ok lagi tak tu dok uma? 😅Yg mana tak de mask nak keluar boleh cuba pakai bubble pulak ya. Haha utk keselamatan guys. Ok good niteee lovely😘.. . . #stayhome #stayhealthy #stayhealthy #staypositive #corona #carakakmanis #pakaimask #tutupmatapuncantik #apalah 😏

558 89

Merenung masa depan, hmm bila la nak berakhir Covid 19 ni😢 bagi la kerjasama rakyat Malaysia 🇲🇾 jangan degil dan dengar la kata PM. Semua untuk kebaikkan kita juga. Tanggungjawab kita ada lah beri kerjasama kepada negara. Jadilah manusia yg bertanggungjawab sikit dan pikir kan org lain juga. Kesian barisan frontliner kita yg bertungkus lumus menyelamatkan mangsa2 covid 19. Jangan jdi manusia yg mementingkan diri . Please ya🙏🏻 . . . Apa la masalahnya kalau duduk rumah pun? Bukan nya suruh korg pergi duduk rumah org lain pun kan. Duduk rumah sendiri pun susah ke. Ayooo. Ini la masanya duduk rumah, meluangkan masa bersama yg tersayang, boleh tingkatkan amalan ibadat dan kebaikkan, boleh belajar masak dan buat kerja dekat rumah pun lagi ok kan. Yg penting stay at home! Dan jangan gatal2 kaki tu nak keluar xde pasal cari pasal😓 sabar la sikit, tujuan PKP ni pun utk kita putuskan virus Covid 19 dripada merebak. So kalau korg keep degil , covid 19 ni tak kan selesai. Sabar sikit ok? . . . Cuba share apa yg korg buat sepanjang PKP ni? . . . #stayathome #dudukrumah #corona #covıd19 #pleaseandthankyou #pleasestayhome #kesianfrontliner #malaysia #prayfortheworld #prayformalaysia #cikmanisbebel

810 58

Posing normal is boring😕 #manisazman #modelposing #modelstyle #hahahahaha #happyworking #modelling #sayacubaposing #sayacubaguys #jangankecam #nike #nikeshoes

335 29

“Weak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore. “😊 . . . Semuanya pilihan, kalau nak hidup tenang maafkan dan lupekan. Memang le org kata, susah nak lupekan benda yg jd. Tp percaya pada diri ia memakan masa sikit cumanya berusaha la ke arah itu, jangan la di kenang benda tu sampai ke mati pulak. Lepas tu hidup ni di persiakan dan sampai mati la mengenang benda yg tak pasti. . . . Percaya setiap yg berlaku Allah yg rancang. Redha dengan apa yg berlaku. Kadang apa yg kita nak tak berjalan seperti apa yg kita rancang kan. Tapi takpe, selagi kita hidup kita pasti akan ada ujian dan dugaan. Kita mesti terima sesuatu ujian dan dugaan tu sebagai chalenge untuk kita jadi manusia yg lebih baik. Allah tak kan beri ujian kalau dia tak sayang. Bahkan sebab dia sayang la dia akan sentiasa uji umatnya. Tapi macam mana kita terima ujian itu dari segi positive atau negative? Macam Cik Manis cakap, semuanya adalah pilihan diri sendiri. . . . Move on! keep moving forward. InsyaAllah hidup korg akan bahagia. X salah nak sedih, nak down tapi jangan lama2 taw! Yg penting lepas sedih tu bangun n jangan give up! Percaya pada diri, u can do and get more better. Jadikan ia sumber inspirasi dan motivate diri u untuk buat lebih baik n jadi lebih baik😘. Experience yg kita ada tak kan sama dengan org lain, ia sgt mahal. Kalau kita guna ke arah yg betul insyaAllah u will be a great person! U deserves wht u deserve ok. Dont give up! Love yourself first! ❤️ . . . Dapat sesuatu? Cuba komen apa yg korg dapat? Dan mungkin share experience yg pernah korg lalui . 😊

613 36

Gurau petang ... . . Gambar 1 : Apa awk cakap? Saya macam diva kat belakang tu?.😌 . . Gambar 2 : Yekew, cuba tenguk betul2 sama ke? Yg mana? 😟. . . Gambar 3 : Ya wtever la.. saya diva manis manis jak.. so wht😒 . .

556 18

Tahniah cousin! Selamat menempuhi alam pertunangan ok.. satu2 cousin aku dh nak setel down, hukhuk sedih + happy..😩 besar sama2 dulu now dh nk kawin, kejap nya masa kan.. 😇 #thecousin #akubilalagi #doayangbaikbaik #cikmanisakanmenyusul #taklamalagipuasa

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.6K
201 / post
7.10 %
Malaysia
4.7K
65 / post
-
Malaysia Technology
33.8K
-
-
Malaysia Actors
56.7K
-
0.10 %
Malaysia Fashion, Styling
6.9K
72 / post
1.60 %
Malaysia Photography
18.3K
-
2.00 %
Malaysia
28.5K
-
5.60 %
Malaysia Cars, Audi
15.9K
-
9.40 %
Malaysia Music, Producers, DJ
25.5K
-
0.30 %
Malaysia Actors
2.6K
195 / post
0.07 %
Malaysia
3.7K
-
11.70 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Beauty
49.9K
-
0.10 %
Malaysia Events, Design
11.9K
-
0.01 %
Malaysia Moms
2.7K
539 / post
0.20 %
Malaysia
1.9K
92 / post
3.50 %
Malaysia