Landifornia's Instagram Audience Analytics and Demographics

@landifornia

Albania

#ZemraRreh 👇🏼
lan▓▓▓▓▓@gmail.com
+35▓▓▓▓▓44
Korce|Korçë
Albania
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF LANDIFORNIA

49.2% of landifornia's followers are female and 50.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.30%. The average number of likes per post is 1453 and the average number of comments is 9.

41.18% of the followers that engaged with landifornia regularly are from Albania, followed by United Kingdom at 11.76% and Montenegro at 5.88%. In summary, the top 5 countries of landifornia's posts engager are coming from Albania, United Kingdom, Montenegro, Turkey, Denmark.

Landifornia loves posting about Modeling, Celebrities, Animals & Pets, Film, Music & Books, Humor, Technology.

Check landifornia's audience demography. This analytics report shows landifornia's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
108,037
Avg Likes
1,453
Avg Comments
9
Posts
2,175
Global Rank
316,920
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR LANDIFORNIA

Female
49.2 %
Male
50.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF LANDIFORNIA

 • Beauty & Fashion 56.60 %
 • Entertainment 49.15 %
 • Photography 46.52 %
 • Art & Design 45.84 %
 • Business & Careers 41.34 %
 • Travel & Tourism 35.53 %
 • Cars & Motorbikes 33.89 %
 • Movies and TV 33.17 %
 • Luxury Goods 32.86 %
 • Music 32.14 %
 • Fitness & Yoga 31.68 %

AUDIENCE COUNTRIES OF LANDIFORNIA

 • Albania 41.18 %
 • United Kingdom 11.76 %
 • Montenegro 5.88 %
 • Turkey 5.88 %
 • Denmark 5.88 %

RECENT POSTS

1,530 1

🇦🇱 Znj. Ambasadore, jam shumë i lumtur që më në fund u takuam (jo virtualisht). 🇺🇸 Ms. Ambassador I am very glad that we finally met (not virtually). @usembassytirana

265 8

Shijo Shqip është filozofia, pasioni dhe dashuria për Shqipërinë dhe gjithçka ajo ka qenë është e do të jetë. Një zemër e madhe që punon e përpiqet të ruajë, kujtojë, mirëmbajë, përmirësojë e trashëgojë gjithçka lidhet me vendin tim e tënd duke mos u kufizuar vetëm në natyrë, mikpritje, turizëm, traditë, kuzhinë, muzikë, art, mjedis... MIR’ARDHSHI! @shijoshqip #ShijoShqip Adresa: Rruga “Vllazën Huta”, Tiranë Kontakt: +355696 55 7777 https://maps.google.com/?q=41.331078,19.832228

1,366 3

@shijoshqip #ShijoShqip

1,006 2

I lumtur që më bëtë pjesë të talentit tuaj. Lus, ftoj dhe nxis institucionet, bizneset dhe këdo mundet, të mbështesë në mënyrë të qëndrueshme personat me aftësi ndryshe dhe aktivitetet e tyre. #CoVivere #ChooseToInclude @ma.multidisciplinaryarts @emaandrea1

1,531 7

#ShijoShqip

2,113 41

1. Divorced: She can’t keep a man. 2. Raped: What was she wearing? 3. Childless Marriage: She is barren. 4. Doesn't give birth to a male child: it's all her fault, there's no son in her womb. 5. Rich and Independent: she's a prostitute. 6. A bad child: It's all the mother’s fault because she spoiled him. 7. She wants to play some sports: You're a girl!! It's too difficult for you, that's not your purpose in life. 8. She is single and drives a car: she would drive away all potential suitors. 9. She speaks her mind: She is bossy. 10. Unmarried in her /30s/40s: She is irresponsible. 11. Married: Becomes her husband's property. 12. Cheating spouse: Its her fault, She made him do it. 13. Widowed: She killed her husband to take over his properties. 14. Remarries: She didn’t Mourn her late husband enough. 15. Domestic Abuse: What did the woman do? When you come to think of it... It is really not easy being a woman in this world. Respect WOMEN!

2,448 20

Sipas rendit kronologjik: - Hej ju! Xhiku ktu ka Datlindjen. Do pijmë e do pijmë, deri sa ta gdhijmë! Hajde hajdeee 👋🏼👋🏼👋🏼 Gëzuar Xhik! 🙌🏼 @armirshahini @minimal_albania

388 1

#Repost @specialolympicsalbania ・・・ Në kuadër të #JavësEuropianeESportit dhe #JavësEuropianeTëFutbollit, Special Olympics Albania organizoi aktivitetin e radhës pranë Shkollës Speciale Luigj Gurakuqi në Tiranë. Dy ekipe të shkollës konkurruan dhe treguan aftësitë e tyre të shkëlqyera edhe pse në kohë sfiduese, duke i hapur rrugë një sezoni emocionues për atletët e Special Olympics Albania. In the framework of #EuropeanWeekOfSport and #EuropeanWeekOfFootball Special Olympics, a football match was organized at the Luigj Gurakuqi Special School in Tirana. Two champion teams competed and showed their excellent skills, despite the challenging times, paving the way for an exciting season for Special Olympics Albania athletes. #EWS2020 #BeActive

1,638 8

#ShijoShqip

1,996 9

Natyra Shqiptare

1,630 15

Niveli i vetëbesimit = #UneMbrojMjedisin më shumë se e di vet ti se kush...

1,331 12

- Ky na qënka Koçi! (P.s. Raki Dëllinje) @edua.gjirokaster

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

17.2K
-
13.20 %
Albania
99.5K
-
9.90 %
Albania
41.6K
-
4.40 %
Albania
20.3K
-
0.30 %
Albania
13.2K
-
0.70 %
Albania Fitness, Fashion, Coaching
3.6K
93 / post
0.03 %
Albania Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
15.1K
1K / post
0.80 %
Albania Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
74.8K
-
3.60 %
Albania
119.6K
-
1.20 %
Albania
6.1K
-
-
Albania
57.8K
-
-
Albania Fashion
10.1K
-
1.60 %
Albania Travel, Photography, Adventure
69K
-
1.60 %
Albania Fashion
47.2K
-
-
Albania DJ, Musicians
57.1K
-
0.30 %
Albania