Irine_nadia's Instagram Audience Analytics and Demographics

@irine_nadia

Malaysia

👑SHAKLEE BUSINESS MENTOR & LEADER 👑SHAKLEE MASTER COORDINATOR 👑OWNER OF @irinenadiabeauty . 👸🏻Mom of 4 kids 👧🏻👧🏻👦🏻👶🏻 @medinahasyaumarhud
iri▓▓▓▓▓@hotmail.com
+60▓▓▓▓▓76
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IRINE_NADIA

54.4% of irine_nadia's followers are female and 45.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.60%. The average number of likes per post is 3388 and the average number of comments is 33.

Irine_nadia loves posting about Moms.

Check irine_nadia's audience demography. This analytics report shows irine_nadia's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
551,811
Avg Likes
3,388
Avg Comments
33
Posts
7,549
Global Rank
56,005
Country Rank
716
Category Rank
28

GENDER OF ENGAGERS FOR IRINE_NADIA

Female
54.4 %
Male
45.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF IRINE_NADIA

  • Beauty & Fashion 61.63 %
  • Art & Design 56.66 %
  • Business & Careers 43.40 %
  • Restaurants, Food & Grocery 39.01 %
  • Entertainment 38.09 %
  • Travel & Tourism 33.87 %
  • Sports 32.24 %
  • Home & Garden 31.99 %
  • Children & Family 31.78 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 30.99 %
  • Music 30.70 %
  • Movies and TV 30.57 %
  • Fitness & Yoga 30.51 %
  • Photography 30.28 %

RECENT POSTS

4,863 62

Morning Assalamualaikum ! Bila husband dah start edit cover poster, faham2 je lah😂Dari ke kad kawen, sampai ke anak, sampai ke sekarang. Have a nice day! Moga Allah permudahkan urusan kita sepanjang harini. Amin @irinenadiabeauty

3,065 17

Assalamualaikum🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sedar tak sedar tahun ni tahun ni dah nak masuk tahun ke 8 berkahwin. 10 tahun tempoh perkenalan, bermula dengan hanya teguran simple di facebook “Hye Cik Marcello”. itulah posting pertama dia di wall isterinya..cuba untuk masuk jarum. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tulang belakang. Secara tak langsung yang banyak mengajar wifenya selok belok dunia perniagaan. Sebelum berkawen, utk part husband sendiri memang ada kerjaya sendiri & pengalaman business as part time Photographer & Graphic Designer selain ada kerja hakiki as Project Engineer. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ambil risiko,lepas kawen terus resign😂Lepastu try senyapkan dulu tak nak bagitau sape-sape takut tak setuju and risau🥶 Yang kita ni pulak tak habis-habis resah, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ “nanti mak ayah tanya, syg nak jawab apa?”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Haha. Ok tu soalan awal baru kawen. Sebab nervous. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yelah baru kawen, pastu ambil risiko resign & buat sama-sama business dari rumah, daripada bekerja berdua di rumah sampailah beranak pinak tambah ahli keluarga 4 orang anak.hehe. Banyak sangat kenangan manis. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Alhamdulillah, kalau wife nya work-at-home-mom 8 tahun since berkawen, husband pun fully work-at-home daddy jugak tapi kurang sikit dari kita, hampir 7 tahun. Kami sama-sama masuk dalam dunia perniagaan. Alhamdulillah rezeki Allah dah tetapkan & begitu cantik susunannya until now :’)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Alhamdulillah, segala puji bagi Allah. Dipertemukan dengan business yang banyak merubah segalanya dalam hidup kami. Dengan niat nak bantu lebih ramai anak-anak didik business kami, ramai yang Alhamdulillah mempunyai income tanpa gagal dari Shaklee setiap bulan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yang paling gembirakan hati sebagai seorang upline adalah kejayaan anak didik kami yang dah merasa 5 figure income sebulan :’) Yang 4 figure income & bonus melebihi kerja hakiki pun terlalu ramai, tidak terkira. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ InshaAllah, dengan niat nak membantu lebih ramai di luar sana, Irine mengalu-ngalukan siapa yang betul-betul berminat nak menjadi salah seorang anak didik Irine & join team organisasi di bawah naungan Irine sendiri😊-continue caption di komen-

9,234 128

Husband : “Bosan sangat kan? nahhhhh” 🥺🥺😂⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ni lah PKP. Masa anak-anak banyak dekat rumah. Husband cakap dekat kedai tadi, ramai sungguh beli TV. Agaknya masing-masing bosan😭

970 0

Happy bila tengok husband update progress official website Shaklee untuk group business Shaklee kami🤘🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yelah nak create website sendiri tanpa upah siapa-siapa ambil masa juga. Kenapa tak nak upah? Sebabnya suami sendiri designer, jadi kita pass dekat dia je lah job😂 Pakar bab tu, kita gaji kan dia je dgn kasih sayang. Eh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Plannya nak launching awal bulan haritu, special masuk awal cycle, tapi tu lah rancang punya rancang, delay sikit. Kami 4 anak, jadi curi-curi masa nak setelkan dan stay up jugak husband, kadang sampai tertidur dia atas meja sampai pagi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepasni semua anak-anak business kami yang join team business Shaklee under team Irine, semua boleh masuk website! Segala jenis info berkenaan peluang-peluang besar dalam business Shaklee, product & leader kami semuanya ada dalam ni!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ni lah family besar kami, boleh refer official website ! Website ni kami tujukan khas buat anak-anak didik kami 🙂 Hadiah dari kami juga. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wait & see ya! Jeng-jeng ada surprise jugak!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌿Irine mengalu-ngalukan kedatangan anak didik baru dalam Family Shaklee Irine & berdaftar under organisasi @irinenadiabeauty . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Irine Nadia, 📲012-7758692 SHAKLEE BUSINESS MENTOR & MASTER COORDINATOR OF SHAKLEE @irinenadiabeauty #irinenadiashaklee #irinenadiashakleejourney

6,851 511

Cuba tengok gambar ibu masa kecik, sebijik rupa sape? 😆😆😆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Rambut, bibir tebal, raut wajah..sama macam sape. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yang penting, sleeveless! Hahaha.

1,822 14

Pagi ni ada “someone” hadir dalam suasana sahur kami..baby Hud😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Rasanya macam tak sesuai dah panggil panggilan baby dekat Hud. Sebab dia tu makin besar! Perangai dia macam tak baby-baby dah, maybe sebab dikelilingi oleh kakak-kakak dengan abg, so sifat dia jadi cepat matang, cepat belajar, progress pun cepat Alhamdulillah. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sahur pagi ni memang tak lepas dan tak boleh skip dengan PERFORMANCE DRINK @irinenadiabeauty 1 shaker untuk Irine & 1 shaker lagi untuk husband. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cepat laa sampai stock baru dekat tangan😟 Tadi pun last. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Setiap tahun puasa, memang kami tak boleh kalau tak minum Performance Drink lepas sahur. Sebab memang dapat rasa bila minum PD ni, dapat mengurangkan rasa dahaga, melambatkan rasa dahaga, tekak pun rasa tak kering sangat sepanjang puasa. And of course PD ni memberi tenaga jugak💪🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kalau dulu husband Irine jenis yang bila letih mengantuk nak drive ke, mesti pegi beli dulu Redbull @ Coffee bagi segar, but since minum Performance Drink memang tu je lah dia setia sampai sekarang!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagi yang memang tiap kali mengantuk teringat coffee, try lah Performance Drink! PD ni minuman isotonik tapi takde gas☺️ boleh order di @irinenadiabeauty tau . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk Irine sendiri, walaupun menyusukan anak sambil puasa pun, dapat bertahan bila ambil ESP & PERFORMANCE DRINK masa sahur. Production susu pun tak drop @ tak terganggu walaupun seharian berpuasa. Alhamdulillah. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

1,296 13

Morning Assalamualaikum❤️ Setel sahur & macam biasa rutin lepas sahur Irine setiap tahun, lepas makan ambil Performance Drink @irinenadiabeauty ! Performance drink ni memang membantu sangat untuk mengurangkan rasa dahaga. Selalu waktu puasa, tekak rasa cepat kering/dahaga kan, tapi kalau minum Performance drink memang kurang sangat rasa dahaga/lambat rasa. Then, sebelum sahur tadi ambil ESP, tu pun dah rasa kenyang sangat . . Oh anyway, siapa boleh teka 3 biji Vitamin atas tapak tangan Irine ni, vitamin apa ? . . Siapa terror, meh listkan😁😁 . . Diorang ni bentuk sama, color seakan-akan sama. Fungsi je setiap satu tu power dia lain-lain @irinenadiabeauty . . Ada yang boleh teka dengan tepat?

3,542 14

Anak-anak ni jenis takde masalah dari segi makan Alhamdulillah😍 Carta berat sepanjang RMO ni, berat anak semua naik. Baby Hud naik 2kilo, Umar naik 2kilo, Kak Nina & Hasya naik sekilo.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Irine memang bagi juga MEALSHAKES @irinenadiabeauty pada setiap anak-anak, untuk tingkatkan selera makan sekali. Alhamdulillah membantu sangat dari selera makan diorang tau. Masak lah apa pun, setelll bedal tanpa pandang kiri kanan. Meja makan dekat rumah ni meriah sentiasa,setiap 1-2 jam memang kena hidang makan untuk diorang😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Anak-anak yang picky eater tu, mummy bagilah try MEALSHAKES @irinenadiabeauty ok? Lagi-lagi nak puasa ni, boleh start latih anak berpuasa (macam umur Kak Nina).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk anak anak yang baru nak dilatih berpuasa, boleh bancuh kan Meal Shakes semasa waktu sahur. InshaaAllah anak anak juga rasa lebih bertenaga semasa berpuasa @irinenadiabeauty

448 1

Macam biasa petang-petang macam ni ibu mandikan anak-anak dengan @keiki_baby. Panggil semua suruh mandi sorang je yang lekat. Sat lagi ibu nak pi kejar yang lain 🏃🏼‍♀️ . Ibu memang suka betul shower gel Keiki ni sebab bau dia lembut, dan yang penting selamat untuk skin anak-anak. Shower gel Keiki Baby ni 100% organic ok! . Antara sebab utama juga ibu guna Keiki Baby ni sebab product ni sesuai untuk kanak-kanak yang ada sensitive skin, suitable for newborn, boleh prevent skin damage, free alcohol, non-chemical dan balanced Ph. . Korang cubalah sendiri, boleh tengok @keiki_baby @keiki_baby @keiki_baby kalau nak tahu lebih lanjut! ❤️ . #keikibaby #babyshower #umarfahririnemirul

14,459 46

Masa ni rasa 2 anak cukup dah, 2015😁 2 lagi hero belum muncul. Syukur Alhamdulillah.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

43.4K
-
9.90 %
Malaysia Fashion, Modeling, Art
28.6K
-
0.20 %
Malaysia
2.6K
-
-
Malaysia Singer, Music, Entertainment
2.8K
135 / post
-
Malaysia Nature & Outdoors, Travel, Architecture, Photography
1.2K
81 / post
7.20 %
Malaysia Art, Design, Architecture, DIY & Crafts
46.3K
-
3.00 %
Malaysia
3.6K
24 / post
0.40 %
Malaysia Cooking, Food & Drink
22.8K
-
2.00 %
Malaysia Fashion, Design, Shoes
96.9K
-
-
Malaysia Fashion, Art, Modeling
13.6K
515 / post
2.30 %
Malaysia
19K
221 / post
-
Malaysia
39K
-
-
Malaysia
2.2K
64 / post
0.03 %
Malaysia
40.2K
-
2.20 %
Malaysia Music, Singer
259.2K
-
2.30 %
Malaysia Cats