Ikaradiusite's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ikaradiusite

Malaysia

Mompreneur • Radiusite | Dreemika | Dreemikids | IkaRadiusite_ | Ayse 📩
ati▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IKARADIUSITE

53.5% of ikaradiusite's followers are female and 46.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 590 and the average number of comments is 25.

Ikaradiusite loves posting about Moms.

Check ikaradiusite's audience demography. This analytics report shows ikaradiusite's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
79,858
Avg Likes
590
Avg Comments
25
Posts
1,664
Global Rank
433,771
Country Rank
6,961
Category Rank
147

GENDER OF ENGAGERS FOR IKARADIUSITE

Female
53.5 %
Male
46.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF IKARADIUSITE

  • Beauty & Fashion 65.12 %
  • Art & Design 49.59 %
  • Business & Careers 43.29 %
  • Travel & Tourism 39.31 %
  • Movies and TV 38.86 %
  • How-to & Style 38.82 %
  • Luxury Goods 35.18 %
  • Books and Literature 33.91 %
  • Entertainment 33.91 %
  • Sports 33.84 %
  • Fitness & Yoga 33.71 %
  • Children & Family 31.98 %
  • Cars & Motorbikes 31.74 %
  • Photography 31.35 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 30.74 %

RECENT POSTS

204 20

Time pkp ni apa korang buat lain dari rutin selalu? Ika kena jadi model tudung sendiri. Mekap pun sendiri. Dah lah usia makin tak muda. Ni semua sebab nak survive punya pasal. Kalau tak, tak kuasa sis dengan perut memboyot nih 😂 . . (Shawl ika pakai ni shawl Adra dari @radiusite. Next week release tau) #radiusite

949 19

Ini masjid yang betul2 terletak sebelah sekolah agama sis dulu. Bila waktu solat, kami akan solat dekat sini.. belajar solat sama2... dari tak pandai jadi pandai.. . Kalau nampak tahi cicak pun, kami akan buang... belum lagi bila bulan puasa, memang cukup meriah... orang kampung akan terawih dan bertadarus bersama.. seronok betul! . Kebetulan minggu lepas sis hantar anak buah pergi sekolah agama tu. Sambil tu lalu lah dekat masjid ni dan tak sangka masjid ini masih sama macam dulu takde apa perubahan.. Nampak semakin uzur dan dimamah usia.... tetiba rasa speechless dan bersalah... 😢 . Sebenarnya, dari last year lagi ada dengar masjid ni nak kumpul dana untuk pembinaan semula masjid dan dana yang diperlukan sangat besar.. . Pelbagai usaha dilakukan orang kampung untuk cari dana tersebut.. Alhamdulillah ramai sudi membantu tapi masih jauh lagi perjalanan untuk sampai ke amount yang diperlukan... Dengan ini, sis nak minta tolong rakan-rakan dan followers sekalian, jomlah kita bersama menyumbang ke ‘tabung akhirat’ kita sendiri dengan menginfakkan sedikit rezeki untuk pembinaan semula masjid ni... . Lagi2 dah nak masuk bulan Ramadhan, jomlah bersama bersihkan harta dan hati, perbanyakkan amalan sebab kita hidup di dunia ni tak lama. Mudah-mudahan dengan sedekah ini, dapat menolong kita satu hari nanti inshaAllah.. . Sumbangan boleh dibuat ke: . Bank Muamalat Masjid Nurul Islamiah Sg Choh No akaun: 12010000826712 . No untuk dihubungi: Puan Supiah AJK Masjid Nurul Islamiah Sg Choh 012-6987085 . Tak banyak pun takpe asalkan ikhlas. Semoga Allah membalas kebaikan anda semua ❤️ ps: tag lah kawan kalau rajin

509 9

Maafkanlah mama mampu buat lempeng je untuk korang. Semoga kenyang... #ariqayser #ayradiusite

1,167 39

Anak pertama dengan kedua memang tak sehaluan ke? Nasib baik ada nombor tiga. Sejuk sikit mata memandang 😂 #semogano4baik #ayradiusite #superbeden #ariqayser

774 14

Alhamdulillah Ayser dah discharged wad petang tadi. Adalah kawan gaduh Ayden dekat rumah. Mama je pening sebab dua2 kuat gaduh, kuat mengadu . Kejap si Ayser datang menangis cakap abang dia buat. Si Ayden pulak asyik kena buli dengan kakak. Haiyo pening dia macam mama nak duduk wad je hari2. Tenang je takde pergaduhan . Tunggulah besar sikit, mama nak hantar korang pi sekolah tahfiz. Biar berguna bukan je dekat dunia tapi dekat akhirat nanti paling penting. InshaAllah doakan mama ye 🥰 #superbeden #ariqayser

1,330 49

Semua sekolah baru harini dari pagi sampai petang. Kakak Ayra Darjah 1, Ayden 5 tahun masuk montessori, Ayser 3 tahun playschool 🥰 . Semoga membesar jadi anak yang baik dan berjaya dunia akhirat. Amin ❤️ #ayradiusite #superbeden #ariqayser

310 9

Disebabkan mama busy sangat cuti sekolah ni... dengan nak pindah rumah lagi, rumah baru tak habis reno lagi.. memang tak dapatlah nak bawa anak2 pergi holiday jauh2 😭 . Semalam tetiba terfikir nak pergi bawak anak2 jalan sebab kesianlah tengok dorang terperap dekat rumah je. Nasib baik Zoo Negara dekat sebelah rumah! 😜 . Mama pun apa lagi, terus google nak beli tiket dan terjumpa website @wonderfly.asia! Last minute planning kan, nasib boleh beli lagi tiket dan dapat instant confirmation! Wohoo! 🤩 . Lagi best, dah tak perlu dah nak queue panjang2 masa nak redeem tiket dekat kaunter Zoo Negara sebab memang ada satu lane khas untuk redeem. Just bawa printable e-ticket dan ic. Zass tiket anda ready dan boleh terus masuk ke Zoo! . Ehem, yang buatkan lagi teruja nak beli tiket ni sebab ada DISKAUN lah apa lagi! 😌 Thanks @wonderfly.asia sebab offer banyak diskaun, bukan je untuk pergi zoo, banyak lagi attractions tempat lain yang anda boleh dapat DISKAUN! . By the way, kalau korang nak DISKAUN 6%, buka website www.wonderfly.asia, pilih attraction mana awak nak pergi dan masukkan PROMO CODE ‘IKARADIUSITE6’ semasa nak buat bayaran okay 🥰 #WonderflyAsia

435 14

Assalamualaikum saya amby. Amby happy sebab akhirnya mama setuju potong rambut ni. Takdelah orang ingat amby girl lagi lepas ni 👶🏻 #ariqayser

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

13.9K
284 / post
0.70 %
Malaysia
130.4K
-
2.80 %
Malaysia
69.8K
-
3.70 %
Malaysia Travel, Fashion, Photography
50.4K
-
-
Malaysia Events, Portraits
1.3K
53 / post
3.30 %
Malaysia
32K
-
1.20 %
Malaysia Travel, Photography, Adventure
41.8K
2K / post
-
Malaysia Video Games, Actors, Film, Music & Books, Travel, Photography, Nature & Outdoors
27.9K
-
1.40 %
Malaysia
58.2K
-
0.30 %
Malaysia Art, Beauty
1.2K
43 / post
0.04 %
Malaysia Game
36.8K
-
0.70 %
Malaysia Fashion, Shoes, Streetwear
6.1K
-
-
Malaysia Art, Beauty, Business
2.3K
114 / post
0.05 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Technology, Travel
52.2K
-
1.40 %
Malaysia
262.2K
-
0.50 %
Malaysia Singer, Music