Ienaeliena's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ienaeliena

Malaysia

💘Programmer 💘Freelance #MalaysianBlogger #vlogger #youtuber #ienaeliena 💘#Food👉#Beauty👉#Fashion👉#Travel👉#Event👉#Film👉#Ads👉#Media👉#Review
ien▓▓▓▓▓@ienaeliena.com
Kuala Lumpur
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

4

Paid Campaign Count

3

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IENAELIENA

39.4% of ienaeliena's followers are female and 60.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.60%. The average number of likes per post is 326 and the average number of comments is 17.

Ienaeliena loves posting about Cooking, Animals & Pets, Architecture, Art, Cars & Motorcycles, Celebrities, Design, DIY & Crafts, Education, Film, Music & Books, Gardening, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Humor, Kids & Parenting, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Technology, Fashion, Game.

Check ienaeliena's audience demography. This analytics report shows ienaeliena's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
49,970
Avg Likes
326
Avg Comments
17
Posts
6,473
Global Rank
663,285
Country Rank
8,994
Category Rank
2,771

GENDER OF ENGAGERS FOR IENAELIENA

Female
39.4 %
Male
60.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF IENAELIENA

  • Beauty & Fashion 61.01 %
  • Travel & Tourism 47.54 %
  • Business & Careers 42.10 %
  • Movies and TV 41.12 %
  • Restaurants, Food & Grocery 40.67 %
  • Art & Design 39.07 %
  • Children & Family 37.72 %
  • Photography 36.72 %
  • Books and Literature 35.72 %
  • Fitness & Yoga 34.53 %
  • Healthy Lifestyle 34.12 %
  • Luxury Goods 32.78 %
  • Cars & Motorbikes 32.63 %

RECENT PHOTOGRAPHS

RECENT POSTS

254 6

Hajat dihati nak menang Proton X70 dlm gambar kt blkg iena tu, gigih tiap kali shopping pergi minta kupon, isi dan masuk dlm box.. Smp kan masa event mak tanya kita tak menang ke kakngah😀 Hehe bukan rezeki kita lg la thn ni nampaknya puan ibunda @siti_hajar_hassan . Insya Allah tahun dpn kita cuba lagi tau.. Mana tau depan @luluhypermarketkl nak bagi hadiah sebuah rumah mcm yang @amberchia Suggest ke kan❤️❤️❤️ . Swipe 👈 utk lihat gambar2 pemenang😊 . Jutaan Tahniah diucapkan kepada dua pemenang hadiah Grand Prize kereta Proton X70 untuk Contest Dream Drive Shop & Win LuLu Hypermarket Malaysia Tahniah kpd En. Khairul Hilmi dan En. Roslee Bin Misman. Tak lupa juga tahniah buat Cik Rana, En Faizan, Ms Ho Foong Lian, Cik Syazwani, Ms Soh Bau Lai dan Ms Kelly Lim memanangi Apple i Phone. Tidak ketinggalan tahniah buat Cik Adawiyah, Cik Sipinana, Ms Saw Wan Ying, Ms Surina Yeo, En Yahya dan Mr Anoj Joseph memenangi Toshiba 49 inch Android UHD LED TV. . Tahniah kepada semua pemenang. Kepada anda semua jika nak jadi yg bertuah seperti mereka jom shopping di LuLu dan berpeluang menang hadiah menarik❤❤❤ . Blog Updated : www.ienaeliena.com/2019/10/majlis-pemberian-hadiah-lulu-dream-drive-shop-win.html #LuLuKL #LuLuShamelin #JomKeLuLu #HappyAtLuLu #LuLuDreamandDrive #amberchia #ienaeliena

219 3

Siapa ada masalah kulit kering? Boleh cuba DOVE DermaSeries ni. Harga starter kit cuma RM26.90 untuk 50ml Body Wash dan 50ml Body Lotion. . Pada yang ada masalah kulit kering mcm iena mmg sesuai. Ianya membantu melembut dan melembabkan kulit dan juga merawat masalah kulit itchy. Kulit iena mmg alergik dengan seafood n gigitan serangga. Dengan gunakan set ni Ianya mpu membantu mengurangkan masalah kulit cik iena❤️❤️❤️ Korang try la. Mana tau berkesan utk korang. Tak cuna tak tau kan hasilnya. Produk ni Ada jual dekat LAZADA, Shopee, Guardian, Watsons dan farmasi terpilih. . #DoveDermaSeries #MakePeaceWithDrySkin #DoveDermaSeriesStarterKit #sp

417 23

Hei awak kat sana, tgh buat apa tu? Hehe mcm mana weekend korang.. Best ke tidak😎 iena rase pitam drive naik fraser Hill ni.. Huwaaa seram jalannya.. Mmg mcm kura2 la iena bawak😂😂😂 Kalau naik sini lagi mohon org lain drive haha 📸 @hidellni 👗 @lubna.official @zaloramy #ienaeliena #zaloramy #zaloraootd #lubnaootd #fashion #fashionblogger #beautybloggers #lifestyleblogger #fashionista #ootd

141 4

Siapanak jumpa @amberchia jom ke @luluhypermarketkl Ada majlis penyampaian hadiah utk pemenang LuLu Dream Drive Sempena Shop & Win😆😆. pada Sabtu 28 September 2019 di LuLu Hypermarket 1Shamelin. Agaknya Siapa yang bertuah menang hadiah Grand Prize ye 🤔🤔 #LuLuKL #LuLuShamelin #JomKeLuLu #HappyAtLuLu #LuLuDreamandDrive #amberchia #ienaeliena

409 27

Cantiknya Kg Morten ni❤️❤️ Kan best dapat mertua umah kampung camni hehe Baru ade rase nak balik kampung beraye hehe😎😎 Full vlog blh klik link dekat profail😉😉 #visitmelaka2019 ❤️❤️ Masa pergi melaka cik iena n family stay dekat Zen Rooms 😊 Pay less and travel more with @zenrooms.mys ❤️ With RM96 boleh dapat dua bilik di Zen Rooms Hotel Weilia Melaka.. . So Kepada korang yg nak travel tp nk berjimat utk penginapan korang boleh booking bilik dekat www.zenrooms.com dan gunakan kod IENAELIENA utk dapatkan diskaun 20%😊😊😊 . Baca review cik iena di http://www.ienaeliena.com/2019/09/zen-rooms-hotel-weilia-melaka-rm96.html?m=1 #ienaeliena #blogger #malaysianblogger #beautyblogger #fashionblogger #zenroomsmy

385 28

Dah makan ke tu? Semalam iena berkesempatan ke Food Tasting & Open Day @ambassadorputrajaya. Masih mengekalkan rasa hidangan menu katering yang sedap dengan pelbagai variasi menu utk pilihan para bakal mempelai khususnya. . Kepada korang yang masih mencari2 pakej2 perkahwinan boleh lah survey dekat @ambassadorputrajaya Dah ramai yang lock date tau semalam. So korang kene cepat2 reserved date kalau tak melepas lah nanti. . Kalau nak tgk view dalam dewan Ambassador Putrajaya ni macam mana korang boleh tgk vlog iena. Boleh klik link di profile😊 Atau boleh tgh highlight story cik iena❤️❤️ . #dewankahwin #dewankahwinputrajaya #dewankahwinselangor #pakejlengkapperkahwinan #weddingfullpackage #dewanperkahwinanputrajaya #dewanperkahwinanselangor #gardenwedding #weddinghallinputrajaya #weddinghall #catering #pakejlengkapdewanputrajaya #personapengantin #dewankahwin murah #pakejperkahwinanmurah #pakejlengkapperkahwinanmurah #pakejeksklusif

451 18

Pay less and travel more with @zenrooms.mys ❤️ With RM96 boleh dapat dua bilik di Zen Rooms Hotel Weilia Melaka.. Kepada korang yg nak travel tp nk berjimat utk penginapan korang boleh booking bilik dekat www.zenrooms.com dan gunakan kod IENAELIENA utk dapatkan diskaun 20%😊😊😊 . Baca review cik iena di http://www.ienaeliena.com/2019/09/zen-rooms-hotel-weilia-melaka-rm96.html?m=1 Wardrobe Tops : @arco.my @zaloramy Pants : @zaloramy #ienaeliena #blogger #malaysianblogger #beautyblogger #fashionblogger #arcoootd #zaloramy #zaloraootd #zenroomsmy

357 22

Salam Jumaat korang, hari ni rehat lama kan.. Hehe boleh la jalan2.. Ehh tapi make sure pakai kasut yg sesuai baru selesa berjalan😎😎 . . Kaki merupakan antara anggota tubuh yang terpenting dalam kehidupan seharian kita, namun ianya kurang diberi perhatian yang serius kerana kebanyakan kita lebih memberi keutamaan kesihatan kepada anggota tubuh badan yang lain. Kaki juga merupakan tunjang utama yang mengerakkan badan seseorang terutama untuk berjalan dan berlari. Walaupun anda rasa anda berada didalam keadaan kesihatan yang baik, namun jika kaki anda tidak kuat untuk menyokong beban badan , anda akan berasa tidak selesa ketika berjalan mahupun berlari dan seterusnya ia akan membuatkan anda tidak bebas untuk bergerak. Jadi, untuk memastikan keselesaan kaki anda untuk bergerak anda seharusnya membuat pilihan yang betul untuk penggunaan kasut. Adalah lebih baik jika anda memilih kasut yang berfungsi untuk menjaga kesihatan kaki anda supaya anda lebih selesa menggunakan kasut tersebut dalam jangka masa yang panjang terutamanya jika anda seorang yang kerap berjalan atau berdiri lama. Pilihlah kasut kesihatan yang mempunyai ciri-ciri pemeliharaan kesihatan kaki yang maksimum. Antara kasut yang berfungsi untuk menjaga kesihatan kaki anda yang boleh anda jadikan pilihan adalah Footlink. Jenama ini sememangnya dikenali dikalangan rakyat Malaysia khususnya buat anda yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan kaki kerana kebiasaannya doktor atau jururawat akan mencadangkan pesakit untuk mendapatkan kasut Footlink bagi menjaga kesihatan kaki mereka dan bagi mendapatkan keselesaan yang optimum buat kaki mereka. Baca Selanjutnya di http://www.ienaeliena.com/2019/09/Footlink-Seksyen-13-Shah-Alam.html Sempena pembukaan cawangan Footlink Seksyen 13, Shah Alam. Anda boleh menikmati beberapa jenis kasut kesihatan pada harga istimewa. Anda hanya perlu memberitahu anda mengetahui promosi ini dari “BLOG IENA ELIENA” utk mendapatkan hadiah misteri sewaktu membuat pembelian mana-mana kasut di Footlink @ Seksyen 13, Shah Alam (Sah sehingga hujung tahun 2019). Tawaran ini hanya sah di Footlink Seksyen 13 Shah Alam sahaja tau 😊 #ienaeliena #fashionblogger #beautyblogger

431 30

Kalau korang berani tengok aksi potong kepala, toreh muka, siat dada amek jantung moh ler tgk RAMBO LAST BLOOD . HAhaha. Menyumpah2 iena tengok kenapa kejam sangat kenapa kejam sangat...pastu tanya orang sebelah apa jadi sebab takot tengok😂. . Bagi yg suka action thriller movie korang patut tengok movie ni. Mula2 cerita ni nmpk slow, bila dia start balas dendam atas kematian anak buah dia masa tu iena tutup2 muka je wakkk.. Sebab iena takot tengok aksi pembunuhan kejam.. Takde tapis2 haha.. Walaupun rasa kejam tp puas hati semua yang jahat mati dengan kejam sb dorang memang jahat patut mati mcm tu 😎😎😎 Jangan lupa tengok tau, Rambo Last Blood da mula di tayangkan di pawagam bermula KHAMIS 19 SEPT 2019 🔥 #RamboMY #ienaeliena #bloggermy #bloggerMalaysia #malaysianblogger #film #moviereview

259 12

Yeay comel kan Hada Labo Hydrating Lotion Limited Edition Snoopy Bottles with cute comic strips from the 50’s & 60’s ni. Hada Labo Hydrating Lotion ni sangat bagus untuk memberikan kelembapan pada kulit kita. CIk iena memang mengalami masalah kulit kering. Dengan adanya Hada Labo Hydrating Lotion ni kulit dah tak kering dan lembab je. Bila pakai make up pun cantik dan jadi glowing. Korang jangan lupa Dapatkan Hada Labo Snoopy Limited Edition sekarang. Available di semua Farmasi seluruh Malaysia dan seuruh Negara Untuk pengetahuan Hadalabo ni ada mengandungi 4 jenis hiyaluronic yang mana bertindak untuk Menyerap air, Memerangkap air ,Menyimpan air dan Menambah semula air ataU lebih mudah difahami refill/top-up air Ianya Membantu melembapkan wajah sepenuhnya dari permukaan atas kulit hingga lapisan dalaman kulit. Cik iena pakai 2x Sehari, untuk kesan yang lagi cepat cik iena pakai all hada labo skin care set bermula dari pencuci, hada labo mild peeling lotion, hada labo lotion, hada labo premium essense and hada labo water gel :) #HadaLaboMalaysia #HadaLaboXSnoopy2019 #HydratingLotionSnoopy #2centsmy

345 12

#visitmelaka2019 @ Kampung Morten Melaka #gastonluga #gastonlugamy #travelwithGL #packwithGL #doitwithGL #ienaeliena #blogger #malaysianblogger #beautyblogger #fashionblogger #lifestyleblogger #backpack #rarebackpack #ienaelienatravel

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

29.7K
-
0.20 %
Malaysia Modeling
1.6K
89 / post
8.20 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Health & Fitness, Technology, Cars & Motorcycles
1.2K
72 / post
4.70 %
Malaysia Photography
17.6K
-
0.30 %
Malaysia Fashion
20.1K
1K / post
4.30 %
Malaysia
19.3K
-
3.40 %
Malaysia Modeling, Actors, Music
31.9K
-
-
Malaysia
1.1K
202 / post
0.19 %
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
2.9K
29 / post
0.60 %
Malaysia
15.4K
145 / post
1.20 %
Malaysia Food & Drink
4.6K
239 / post
6.90 %
Malaysia
45.3K
444 / post
1.60 %
Malaysia Bikes, Film, Music & Books, Technology
2.6K
93 / post
2.30 %
Malaysia Film, Music & Books, Photography
1.8K
88 / post
3.50 %
Malaysia
299.5K
2K / post
5.50 %
Malaysia Technology, Film, Music & Books, Art