Furbymoms's Instagram Audience Analytics and Demographics

@furbymoms

Malaysia

#seluarmengandung #blousemengandung #ibumengandung 🏫 Furby Moms Boutique:Closed temporaryrenovation. 📲 Web purchase only
fur▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓77
Malaysia
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FURBYMOMS

51.5% of furbymoms's followers are female and 48.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 15 and the average number of comments is 1.

Furbymoms loves posting about Moms.

Check furbymoms's audience demography. This analytics report shows furbymoms's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
57,360
Avg Likes
15
Avg Comments
1
Posts
3,375
Global Rank
1,605,437
Country Rank
18,043
Category Rank
378

GENDER OF ENGAGERS FOR FURBYMOMS

Female
51.5 %
Male
48.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF FURBYMOMS

  • Beauty & Fashion 58.81 %
  • Art & Design 51.57 %
  • Restaurants, Food & Grocery 46.54 %
  • Business & Careers 42.17 %
  • Entertainment 39.61 %
  • Music 35.32 %
  • Movies and TV 33.98 %
  • Sports 33.72 %
  • Fitness & Yoga 32.59 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.52 %
  • Children & Family 32.45 %
  • Travel & Tourism 31.98 %
  • Technology & Science 31.68 %

RECENT POSTS

1 0

Salam Jumaat Mubarak. Ya Allah, sampaikanlah kami pada bulan suci ramadan, Jadikan Ramadan kali ini, Ramadan terbaik dalam kehidupan kami. Amin

14 0

STAY AT HOME SALE. BUY ANY 2 TOP 0R MATERNITY PANT ONLY RM120++ Use code FMONLINE10 . Website purchase only. ——— Shop online —— 🖥 Website: https://furbymoms.com/shop/ 👛 Get 10% discount for 1st time purchase . Use code FMONLINE10

35 0

Lepas makan, perut dah kenyang baru boleh bersandar kat kerusi sekejap. PKP ni rasa nak tercabut kaki tangan masak-kemas , kemas-masak. Singki tak pernah kosong kan?!

11 0

Hi mommy. Sekejap je dah khamis kan. Duduk rumah musim PKP ni asyik nak makan je kan. Berat badan makin naik, jad marilah kita berpuasa. Utk yg berpuasa, min ucapakan selamat berbuka ye. Have a nice day mommy.

22 1

STAY AT HOME SALE SEHINGGA 28 APRIL! Yang risau pakai baju kurung tak selesa, so uols boleh pilih pakai HAWWA DRESS . Now semua koleksi Lebaran discount up 30% + 10% discount utk yang 1st time membeli di website. Hanya di website shj tau. ——— Shop online or whatsapp —— 📲 Wassap : https://senang.la/nak/hawwadress 🖥 Website : www.furbymoms.com 👛 Get 10% discount for 1st time purchase . Use code FMONLINE10

18 2

Tengah berehat ke tu? Min nak bagitau koleksi Laila Kurung ni ready stok tau. Ada nursing features jugak...nak pakai pergi kerja pun sesuai nih! #kurungmengandung #furbymoms #bajumengandung

12 4

Intan payung masak apa tengah hari ni? #kaftanmengandung #ibumengandung #maternityfashion

8 0

Assamualaikum intan payung. Berdebor pulak min nak tempuh ramadan tahun ni. Ape perasaan korang utk ramadan tahun ni?

12 0

STAY AT HOME SALE SEHINGGA 28 APRIL! Yang risau pakai baju kurung tak selesa, so uols boleh pilih pakai Halimma Kaftan . Now semua koleksi Lebaran discount up 30% + 10% discount utk yang 1st time membeli di website. Hanya di website shj tau. ——— Shop online or whatsapp —— 📲 Wassap : https://senang.la/nak/jameelakurung 🖥 Website : https://furbymoms.com/product-category/kurung 👛 Get 10% discount for 1st time purchase . Use code FMONLINE10

4 0

10 hari lagi menjelang ramadan mubarak. Ia akan jadi ramadan yang paling diingati buat semua umat islam diseluruh dunia. Tiada terawih, tiada bazar ramdan dan tiada aktiviti berbuka puasa bersama keluarga dikampung dan sahabat handai. Marilah sama-sama kita terus berdoa dan bermunajat kepada Allah S.W.T agar wabak COVID-19 ini segera dihapuskan serta izinkanlah kembali kita untuk meneruskan ibadah khususnya di bulan Ramadhan. UJIAN berat melanda kita semua ini InsyaAllah akan datang bersamanya hikmah yang besar. Amin...

10 0

Hi gais! We have STAY ATHOME SALE . From now till 28 April 2020. For All Lebaran Collection discount up to 30% + 10% for 1st timer purchase at website www.furbymoms.com

43 3

Hawwa dress dress ni ramai ingat macam pakai blouse dan skirt. Tapi sebenarnya 1 pcs dress potongan di pinggang. Material daripada satin peremiun. Tidak melekat sangat sejuk dan sennag digosok. ——— Shop online or whatsapp —— 📲 Wassap : https://senang.la/nak/hawwadress 🖥 Website : www.furbymoms.com 👛 Get 10% discount for 1st time purchase . Use code FMONLINE10 #dressmengandung #ibumengandung #bajumengandung #maternitydress #furbymoms #raya2020

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

26.1K
-
1.40 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Modeling
3.3K
28 / post
-
Malaysia
2.7K
14 / post
0.30 %
Malaysia Fashion, Celebrities, Hair & Beauty
25.4K
-
0.60 %
Malaysia Food, Cooking
28.2K
-
3.20 %
Malaysia Fitness, Coaching
1.5K
69 / post
6.40 %
Malaysia Cooking, Food & Drink
1.6K
145 / post
-
Malaysia Celebrities, Technology, Photography
53.6K
-
0.30 %
Malaysia Food, Cooking
42.5K
-
-
Malaysia
39.4K
-
5.50 %
Malaysia
9.7K
42 / post
0.00 %
Malaysia Kids & Parenting, Humor
1.9K
92 / post
0.05 %
Malaysia
544.2K
-
0.40 %
Malaysia Lifestyle
162.7K
-
0.90 %
Malaysia Art, Beauty
1.8K
176 / post
0.10 %
Malaysia