Faralynaidris's Instagram Audience Analytics and Demographics

@faralynaidris

Malaysia

Malaysian πŸ‡²πŸ‡Ύ | A Wife . BONDA #TheFira 🌈 & @arapurenatural 🌿 Fashion | Motherhood | Lifestyle PR/Business : +60 14-329 7723
farβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FARALYNAIDRIS

49.6% of faralynaidris's followers are female and 50.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 710 and the average number of comments is 10.

58.82% of the followers that engaged with faralynaidris regularly are from Malaysia, followed by United States at 11.76% and China at 5.88%. In summary, the top 5 countries of faralynaidris's posts engager are coming from Malaysia, United States, China, Cuba, France.

Faralynaidris loves posting about Actors, Celebrities, Design.

Check faralynaidris's audience demography. This analytics report shows faralynaidris's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
220,735
Avg Likes
710
Avg Comments
10
Posts
5,004
Global Rank
293,444
Country Rank
4,286
Category Rank
642

GENDER OF ENGAGERS FOR FARALYNAIDRIS

Female
49.6 %
Male
50.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF FARALYNAIDRIS

  • Beauty & Fashion 68.00 %
  • Art & Design 62.72 %
  • Business & Careers 41.48 %
  • Entertainment 39.54 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.47 %
  • Music 38.10 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.32 %
  • Sports 32.17 %
  • Movies and TV 32.17 %
  • Travel & Tourism 31.31 %
  • Children & Family 30.08 %

AUDIENCE COUNTRIES OF FARALYNAIDRIS

  • Malaysia 58.82 %
  • United States 11.76 %
  • China 5.88 %
  • Cuba 5.88 %
  • France 2.94 %

RECENT POSTS

390 4

Song Hye Kyo πŸ§•πŸ» #perasanmodeon #doneperasan Have a great Monday everyone! 🧑

911 11

Ayu kan selalu buli Kakak. Kakak pula sabar je. Lately ni asyik dgr Kakak ckp β€œjgn marah marah. Kakak help” contohnye, bila Ayu mula nak cranky or geram when dia tak dpt buat sesuatu benda tu. selalu sgt dia akan lepas geram dkt Kakak dia. Tak pasal pasal nanti dia mengamuk dkt Kakak. Lately selalu sgt dgr and nampak Kakak punye actions tu laju bile Ayu nak start marah marah tu. Cepat je dia cuba handle situation tu. and hasilnye, 2/3 hari ni Ayu asyik nak hug Kakak je. Semua bende mesti Kakak Kakak Kakak. Kakak pergi toilet pon dia cari Kakak πŸ˜‚ ( haa rasakan Kakak bahahahaha ) . But wow, Im amazed. Kakak boleh handle the situation and buat adik dia bertambah tambah sayang dkt dia. Instead of dia biar je adik dia buli dia. And even Kakak looks happier now! You girlssssss..... i love you. i love you girls so much! #TheFira #anakBondAyah #FiraAnggun #FiraAyu

1,496 16

Punca nangis : Sebab ambil gambar tak ajak dia. Ya Ayu. I feel you. Bonda dulu pon selalu cry over small things. Rebut siapa mandi dulu pagi raya, and Bonda lambat masuk toilet, pon bonda nangis. Allah. Tersama pula. Terbitau pula! πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #childhoodmemories #anakBondAyah #FiraAyu β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Ayu is wearing a jumpsuit from @gingersnapsmy @mothercaremalaysia #mothercaremalaysia

900 13

Korang tahu Bonda ni #ratupins kan? Tapi ni ( seen in the picture), Bonda pakai tudung pinless! This twisted instant scarves from @buttonscarves make it possible ehhh. Wow wow wow. #shawlstyleBonda

589 5

Tengok budak demok tuuuuuuuuu. Mummy Hana! Ohhhh Mummy Hana! HAPPY BIRTHDAY! πŸ₯°

1,785 27

Ni bilik Kakak dgn Ayu lepak petang-petang. Segala activity dijalankan disini. Tapi diorg dua masih lagi tidur dgn Bonda tau. Selepas kejadian bilik ni terbalik ( siapa sempat tgk igstory Bonda haritu, tahu lah cemana keadaan bilik ni terbalik πŸ˜‚ ) , Bonda terfikir nak make over terus bilik ni. Jadikan ni bilik tidur terus lah utk diorg. Tapi boleh ke tak eh diorg tidur bilik sendiri dah sekarang? Mommies. Anak mommy umur berapa mommy dah start ajar asingkan tempat tidur, tidur di bilik sendiri?

521 8

Pophia Nestum by @zaradahlia_ . Dulu masa dia kecik, sibuk ikut Ende ( panggilan Zara pada Bonda. She’s my niece. ) pi mana mana. Sampai shooting pon Ende bawa lah dia. Skrg ni dah buat business sendiri. Wah wah wah. Ni lah yang Bonda share haritu. Besor besor popiah dia, puas makan.

117 2

Good morning, πŸ₯°πŸŒˆ !! Posted @withregram β€’ @arapurenatural HI MOMMY! Utk anak-anak kita memiliki kulit yang bersih dan cantik bila dah besar nanti, kita kene jaga seawal usia mereka baby lagi tau. Kulit baby sgt sgt sgt sensitif dan sgt nipis. Jadi utk melindungi kulit baby perlu sentiasa sapu moisturiser supaya kulit baby sentiasa lembab. Bila kulit lembab & sihat, takkan mudah terdedah dari masalah-masalah kulit yang sering baby alami. Tapi mommy kene pastikan produk yang mommy pakai utk baby tu selamat tau! Sesuai dan diyakini selamat digunakan utk anak-anak seawal dari newborn baby. πŸ€— Sayang anak-anak kita πŸ’• #arapurenatural #arapurebaby #ARAPureBabymoisturiser #MUSTHAVE #musthavemoisturiser #babymoisturiser #babyproducts #babyproductmalaysia #naturalbabyproducts #naturalproducts #kulitbabylembut #kulitbersih #kulitcantik #forbaby #formommy #baby #mommy

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

6.9K
87 / post
1.30 %
Malaysia Fashion
5.1K
51 / post
2.80 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Art
43.6K
3K / post
1.90 %
Malaysia Travel, Adventure, Photography
6K
169 / post
1.70 %
Malaysia
25.6K
119 / post
-
Malaysia Travel
13K
1K / post
5.30 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Photography, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Art, Animals & Pets
41.4K
1K / post
2.40 %
Malaysia Technology, Travel, Photography, Film, Music & Books
3.1K
43 / post
1.10 %
Malaysia Design, DIY & Crafts, Health & Fitness
20.4K
116 / post
0.20 %
Malaysia Fashion, Modeling, Fashion Design
1.8K
360 / post
10.20 %
Malaysia Nature & Outdoors, Photography, Architecture
4.2K
93 / post
1.50 %
Malaysia
2.1K
38 / post
7.60 %
Malaysia
7.8K
316 / post
4.30 %
Malaysia Food & Drink, Fashion, Hair & Beauty, Travel, Photography
12.8K
340 / post
0.03 %
Malaysia Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Humor
65.1K
248 / post
4.70 %
Malaysia