Beby_maembong's Instagram Audience Analytics and Demographics

@beby_maembong

Malaysia

Mermaid @mermaid_beby πŸ‘«@nazry_84 CEO @slimdollz_hq & @bebflava_hq & @bebydollz_hq & @duyung_lentiq . Everyone born beautiful with their own uniqueness
bebβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Kampong Lee Rubber
Malaysia

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF BEBY_MAEMBONG

45.5% of beby_maembong's followers are female and 54.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 1971 and the average number of comments is 10.

43.9% of the followers that engaged with beby_maembong regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 24.39% and France at 4.88%. In summary, the top 5 countries of beby_maembong's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, France, Singapore, United States.

Beby_maembong loves posting about Lifestyle, Celebrities.

Check beby_maembong's audience demography. This analytics report shows beby_maembong's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
334,918
Avg Likes
1,971
Avg Comments
10
Posts
4,556
Global Rank
153,546
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR BEBY_MAEMBONG

Female
45.5 %
Male
54.5 %

AUDIENCE COUNTRIES OF BEBY_MAEMBONG

  • Malaysia 43.9 %
  • Cuba 24.39 %
  • France 4.88 %
  • Singapore 4.88 %
  • United States 4.88 %

RECENT POSTS

994 4

Hakak Jeling jeee tgok makanan kau upload tu.... Pastu hakak pon ckp shuben nk jugak... πŸ˜…musim PKP ni food is our BFF.. Ce comment korg jual makanan apa tuuu sedap sedap πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ». . . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. . #pkp #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mco #perintahkawalanpergerakan #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #makammakan #Mermaid #mermaidlife #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq

2,420 0

Pink riding hood. 😁 Beautiful robe by @capecali_mermaids ❀️. ramai DM saya tanya khabar, sebab lama tak nampak saya kat socmed.. alhamdulillah saya sihat.. cuma musim PKP ni mcm xde mood sangat nak layan socmed.. rasa mcm nak layan ank ank and suami je hehe... but sill love you guys. . Stay safe ❀️. .

4,778 68

Movie, eat, sleep❀️ Nak sgt tgok movie atas katil.. sekarang rasakannnn... hahahaha hari2 tgok movie atas katil FREE musim PKP niπŸ˜‚πŸ€£ @nazry_84 nak popcorn 😭. . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. . . #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq #gethamovie #aurumtheatre

2,798 3

Assalam / hi semua.. Kenapa hari ni saya nampak banyak posting pekerja yang diberhentikan kerja ya. Kenapa ada majikan yang sanggup berhentikan pekerja nya dalam keadaan sekarang. Pekerja yang tak dapat bekerja disebabkan masalah Virus Covid sekarang bukannya dijadikan sebagai sebab untuk anda sebagai majikan berhentikan pekerja anda. Rilek la. jgn ambil kesempatan atas kesulitan. . Siapa yang ada masalah hilang punca pendapatan ni..diharap bersabar lah ya... Tabah dgn dugaan.. Saya doakan semuanya akan diberikan perjalanan Rezeki yg lain. . Stay Strong.. luahan ikhlas dari saya Beby Maembong Wakil daripada Team Slimdollz Trading Sdn Bhd @slimdollz_hq @beby_maembong. . Disclaimer pic throwback 😁. . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . . #covid_19 #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #bebflava ##bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidsquad #DuyungLentiq

3,772 17

Sweet jap... Duduk rumah pon kena melawa dan wangi.. Jgn sampai laki confused mana bibik mana bini 🀣. . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. . . #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #Mermaid #mermaidlife #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq

1,321 4

Last week went for a short family vacation in Kuala Terengganu.. I bring this cute @tote_bydewi with me.. Its super handy and trendy too 😍 i can custom my name on both size. So i put beby on 1side & Mermaid on the other side.. Too bad i cant go swimming right now.. Cause Actually i got 2 tote bag.. the other one is bigger then this and it has glittering effects on the tote. Perfect for my swimming activities 😍😍. . Korang bag ni mmg cantik sangat!! Boleh buat bag susu baby, bag piknik, bag jalan2.. Macam2 lah boleh buat dgn bag ni.. Cantik pulak tu kan 😍😍 cepat DM @tote_bydewi sebab dia ada buat combo sale tu 😘❀️. . I just hope everything went well and back to normal πŸ₯Ί. . I wish all the best and stay save everyone. Love you all 😘❀️. . . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. . . #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #Mermaid #mermaidlife #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq

2,031 12

With my sister jutawan @coddy_maembong.. kak coddy ni dah bantu ramai org untuk berjaya, misi dia untuk membantu lebih ramai golongan wanita menjdi usahawan dan tingkatkan ekonomi diri. Paling best business yang kak coddy buat ni saya pon buat tau.. πŸ€ͺ dah masuk 10tahun dah sy buat ni dgn kak coddy.. Business sambilan.. kak coddy guide and bantu semua tau... ❀️❀️ thank you kaklong πŸ₯°πŸ₯°. . Kalau korang nak tau mcm mana nak buat duit dengan SENANG & shopping sakan raya ni.. DM je saya k😘. . Sharing is caring. Bengkung @slimdollz_hq jgn lupa pakaii 😘. . . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebflava_hq. @bebydollz_hq @mermaid_beby. @nazry_84. WWW.SHOPEE.COM.MY/SLIMDOLLZ . . #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #Mermaid #mermaidlife #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq

1,902 5

Thank you @rumahqueh for this kuih muih tradisional 😍😍 sedap gila.. I mmg suka mkn kuih2 berbanding cake n dessert modernπŸ₯° korg yang ngidam kuih muih boleh cari kat @rumahqueh.. Mcm mcm aneka kuih ada tau.. Hehe.. Ni masa malam berinai emma.. Mcm kena sgt tema melayu tradisional dgn kuih2 yg sedap ni 😍. . Baju: @centrestagevisiondynamic. Makeup: @iydayusof_makeupartist. Rambut bunga bunga: @fiya_osem. Kuih: @rumahqueh. . #emmaxshazli. . πŸ§œπŸ»β€β™€οΈπŸ§œπŸ»β€β™€οΈXOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. . . #bebflava #DuyungSecekak #duyungkerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #Mermaid #mermaidlife #bebflava #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebyee #motivation #believeinyourself #mermaidlove #mermaids #mermaidsquad #DuyungLentiq

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

31.1K
-
5.50 %
Malaysia Food, Fashion
36.4K
-
0.07 %
Malaysia Art, Beauty, Modeling
8.3K
60 / post
2.30 %
Malaysia
4.2K
198 / post
3.20 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
9.1K
-
0.10 %
Malaysia Fashion, Beauty, Art
1.4K
76 / post
3.80 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Architecture, Film, Music & Books, Travel
11.4K
189 / post
-
Malaysia Health & Fitness
54.3K
-
0.30 %
Malaysia
11.6K
446 / post
3.60 %
Malaysia Technology, Celebrities, Film, Music & Books
9K
170 / post
1.80 %
Malaysia Celebrities
1.8K
72 / post
3.70 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
13K
472 / post
2.00 %
Malaysia
23.6K
-
0.02 %
Malaysia Singer
13.8K
122 / post
0.60 %
Malaysia Film, Music & Books, Photography
53.5K
3K / post
7.80 %
Malaysia Celebrities, Design