Ardellaryana's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ardellaryana

Malaysia

For Any Inquiries please contact πŸ“± 0172088160 ( Manager ) Kindly click πŸ‘‡πŸ» & Subscribe link below
ardβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ARDELLARYANA

39.2% of ardellaryana's followers are female and 60.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.50%. The average number of likes per post is 45712 and the average number of comments is 504.

36.36% of the followers that engaged with ardellaryana regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 18.18% and United States at 13.64%. In summary, the top 5 countries of ardellaryana's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, United States, Turkmenistan, China.

Ardellaryana loves posting about Actors, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Animals & Pets, Celebrities.

Check ardellaryana's audience demography. This analytics report shows ardellaryana's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,285,931
Avg Likes
45,712
Avg Comments
504
Posts
405
Global Rank
11,763
Country Rank
91
Category Rank
38

GENDER OF ENGAGERS FOR ARDELLARYANA

Female
39.2 %
Male
60.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF ARDELLARYANA

  • Beauty & Fashion 43.71 %
  • Business & Careers 41.87 %
  • Entertainment 39.88 %
  • Restaurants, Food & Grocery 39.39 %
  • Art & Design 37.50 %
  • Music 37.15 %
  • Photography 36.22 %
  • Fitness & Yoga 36.16 %
  • Luxury Goods 35.94 %
  • Sports 35.60 %
  • Travel & Tourism 32.97 %
  • Movies and TV 32.29 %
  • Cars & Motorbikes 32.20 %
  • Tobacco & Smoking 31.73 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ARDELLARYANA

  • Malaysia 36.36 %
  • Cuba 18.18 %
  • United States 13.64 %
  • Turkmenistan 4.55 %
  • China 4.55 %

RECENT POSTS

106,729 1,893

13 April Officially 3Posen this 2020 πŸ‘΅πŸ» β€’ Alhamdulillah Allah pinjam kan umur sehingga capai angka umur β€œ 30 β€œ syukur syukur ! Sepanjang perjalanan hidup sehingga harini , ujian satu demi satu menghimpit walau ia tidak terhenti disini sekurangnya pernah sampi ketahap ini . Alhamdulillah Allah bagi saya merasa menjadi seorang isteri ☺️ bagai 1 mimpi . Alhamdulillah Allah bagi peluang saya masih bersama seorang ibu πŸ‘΅πŸ»yang tabah serta adik beradik πŸ‘¨β€πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ & ipar duai yang saya amat kasihi . Alhamdulillah Allah beri saya rezeki memiliki keluarga mertua 😍❀️😍 yang sangat baik & penyanyang pada saya . Alhamdulillah Allah beri saya peluang merasai menjadi seorang wanita yang bakal bergelar ibuπŸ•Š tidak lama lagi inshaallah ( semoga Allah lindungi anak umie selalu sehingga lahir dan sehingga akhir hayat awak ) #8month πŸ‘ΆπŸ» tak sabar nak lihat awak wahai malaikat kecil. Semua yang terjadi sehingga kini seperti aku memerhatikan dari jauh seolah ianya mimpi dan angan-angan yang cukup indah, tapi tidak Allah beri rasa indah ini dan ia adalah realiti ✨ .. realiti . Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Masih ada yang diantara followers saya yang selalu mendoakan yang baik-baik dalam diam untuk saya πŸ¦‹, dan sesungguh nya setiap doa yang baik tu saya Aamiin kan dan meminta doa yang baik itu berbalik untuk awak semula .. πŸ€—. β€’ Lets make this year 2020 The year of self πŸ’ͺ🏻😊 β€’ Jangan berputus asa Allah rahmati kita semua ❀️ Rasai nikmat bersyukur inshaallah rasa tenang dan mudah itu hadir .

33,154 223

Asam Laksa terangkat sambil layan La CASa DE PAPEL . Oleh kerana ikan tak ada , kita pakai sardin tin πŸ₯« je wak heheh tapi bunga kantan & daun kesum ,nenas wajib 🀀 dalam kuah asam lakse .. oh ! masak dalam rice cooker je ☝🏻😝 cepat yakmat . Tak sampai 28 minit siap Asam Laksa ni mudah & kejap sangat tabuh-tabuh je😌.. haih TERsedap pulak rasa masam2 nenas & asam keping dia, pedas2 cili dia , pekat ikan kuah dia ,makan panas2 😭 tapi ( petis udang pulak xde ) 🀣.. xpela apa yang ada je 🀭. Ada hantu laksa nak resepi asam laksa tin pekat likat pedas padu ni πŸ™ˆ.. kalau ada ramai nanti baru buat Video .

58,145 503

Hasil jari-jemari gatal 🀭 nak menggetel β€œ Aiskrim Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ β€œ masa mengemok kan badan 🀀 sedap berlemak nak resepi tak 🀣?. Yang gambar first tu bukan untuk di makan ya , itu cara saya simpan bunga kantan bagi x layu musim PKP ni ( nak buat Asam Laksa ) simple, cepat, sedap πŸ€­πŸ˜‹ ... siapa ada jual petis/ otak2 untuk makan dengan laksa ? Cuba komen nak beli πŸ˜…

20,231 418

Tumpang Cari rezeki πŸ€—, Saya menjual Ayam Fresh Sembelih 1 EKOR RM 15.00 ( Bukan Frozen tau ) COD terus sampi depan pagar rumah awak πŸ™ˆ #StayAtHome kita hantar . Boleh slide left untuk area yang kami cover & boleh πŸ“ž call / whatsapp +60132333717 +60164269042 customer service kami . Awak jual apa & area mana awak COD ? Komen sikit , kita kongsi rezeki mana tau ada yang berminat dengan barang kita . Oh Barang Makan sahaja ya πŸ™ŒπŸ»πŸ˜˜ yang boleh iklan di ruang komen .

73,216 867

Pregnant 🀰🏻!!?? Apa dah jadi dimana silap nyaa .. Sepatah dua kata untuk aiskrim πŸ˜‚ 🀣 haha ! Mother- mother kat luar sana waktu time bila paling relax sekali ? 1st trimester , 2nd trimester or 3rd trimester ? ? Alang-alang aiskrim jadi gini kita borak tentang β€œ pengalaman mengandung β€œ πŸ˜†.

27,860 153

SLIDE LEFT : Nampak biasa tapi rasa nya luar biasa ada ke yang makan ? .. Sepatah 2 kata untuk lauk ini ? Menu 1 ) Lobak masin + cendawan tiram tumis cili padi . 2) siapa tak kenal Tempoyak Petai cili padi lenyek πŸ˜‹ pedas maniss manjaaah . * cara makan hidang kan bersama nasi panas-panas kemudian gaul bulat masuk mulut * confirm 3x tambah tanpa sedar 🀀🀭

49,091 1,394

Missing this ... siapa tahu ni ? Pernah makan tak 🀀 seeedap kelapa sawit ni 😍. Favourite saya masa kecik-kecik dulu kami adik beradik akan kutip & rebus pastu masak ni makan β˜πŸ»πŸ˜‹ . Kunyah- kunyah buang hampas ( macam makan tebu ) pastu gelak tengok gigi masing2 kuning πŸ€£πŸ˜‚ . Rindu zaman kecik2 dulu

39,107 252

Sampai hati boss jawab gini 😫😫. JANGAN WHATSAPP BOSS tanya tau ☝🏻🀣 setepek dia bagi astagfirullahalazim πŸ‘» . #covid19 🦠

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

21.5K
-
-
Malaysia
3.4K
197 / post
5.50 %
Malaysia
2.9K
295 / post
-
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Travel, Technology
93.6K
-
0.30 %
Malaysia Modeling, Fashion, Game, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Art, Animals & Pets
12K
167 / post
1.70 %
Malaysia Photography, Technology
34.6K
-
4.90 %
Malaysia Cars, Audi
45.2K
-
-
Malaysia Fashion, Lifestyle
704.1K
-
1.30 %
Malaysia Actors
25.5K
-
-
Malaysia Beauty, Art
1K
-
-
Malaysia
83.2K
-
0.40 %
Malaysia
56K
-
-
Malaysia
20.5K
-
-
Malaysia
13.1K
-
1.10 %
Malaysia Singer
10.5K
100 / post
3.00 %
Malaysia