Ainantasneem92's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ainantasneem92

Malaysia

✨Founder @ainanofficial 💕Ariffudin's wifey & Salsabiela's ummi 🎂28 on 4/11 🎓MSc in Applied Biology NAK BELI MASK / SANITIZER ⬇️
ain▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AINANTASNEEM92

48.9% of ainantasneem92's followers are female and 51.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 2367 and the average number of comments is 13.

55.17% of the followers that engaged with ainantasneem92 regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 31.03% and Bermuda at 3.45%. In summary, the top 5 countries of ainantasneem92's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Bermuda, Saudi Arabia, Korea.

Ainantasneem92 loves posting about Singer, Celebrities, Cars & Motorcycles.

Check ainantasneem92's audience demography. This analytics report shows ainantasneem92's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
466,719
Avg Likes
2,367
Avg Comments
13
Posts
687
Global Rank
95,043
Country Rank
1,183
Category Rank
221

GENDER OF ENGAGERS FOR AINANTASNEEM92

Female
48.9 %
Male
51.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF AINANTASNEEM92

  • Beauty & Fashion 56.33 %
  • Art & Design 52.71 %
  • Business & Careers 48.07 %
  • Children & Family 43.28 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.69 %
  • Entertainment 38.19 %
  • Travel & Tourism 35.38 %
  • Sports 34.84 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 34.44 %
  • Home & Garden 34.24 %
  • Luxury Goods 34.03 %
  • Music 33.73 %
  • Movies and TV 31.33 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AINANTASNEEM92

  • Malaysia 55.17 %
  • Cuba 31.03 %
  • Bermuda 3.45 %
  • Saudi Arabia 3.45 %
  • Korea 3.45 %

RECENT POSTS

1,215 5

Setuju ke setuju? Cuba komen sikit. 😉. . Memang betul ni, Coach Ainni ni share, dulu time gemuk memang seksa nak sujud atau duduk tahiyat. Rasa beban and sakit sangat kat lutut. So memang laju-laju jer lar time tu. Lagi sedih bila ada sakit pinggang tak boleh nak sujud terpaksa solat atas kerusi. . Sekarang bila badan dah ringan memang best. Lebih kusyuk sikit nak beribadah tu. Kita sendiri kena berusaha untuk mendapatkan badan yang ideal dan jangan menyalahkan sakit lutut dan sebagainya jika sukar nak selesa beribadah. . “Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” (Surah Ar-Rad:11) . . Kalau tak tau cara and nak Coach Ainni ni bantu, boleh follow ig @naira.fittrainer ni 😍. . Admin suggest untuk follow coach awesome ni @naira.fittrainer @naira.fittrainer @naira.fittrainer . Coach ni dah berjaya tolong ramai orang capai berat ideal melalui program online je. Jom follow coach Ainni di @naira.fittrainer untuk tips2 kurus dan cth2 meal plan utk kurus. Intake Kurus Ramadhan telah dibuka. Slot terhad. Cpt2 WA coach Ainni 💪🏻🔥🔥. . Jom bagi peluang kat diri untuk merasa nikmat sihat yang Allah beri. InsyaAllah sepanjang PKP & Bulan Ramadhan nanti lagi mudah utk beribadah❤ Coach Ainni 019-2265702 Kurus Fit Online Coaching. . #kurusfitonlinecoaching #kurussebelumraya #kurussecarasihat #bazarpaknil #ctdk#puasa #kuihraya #onlineshopping #bajuraya2020 #pkp #jomkurus #atkins #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3#dietkalori #stayathime #ramadhan

1,027 13

Face mask 3 ply now readystock! 1 box ada 50 pieces. Ainan jual RM69 sahaja. Harga face mask ni macam minyak, kejap naik kejap turun. Yg pasti Ainan akan jual dgn harga yg affordable. Siapa nak beli borong Ainan boleh bagi best price 🤑 Sekarang ni kalau jual mask dgn sanitizer memang masyuk. Alhamdulillah rezeki. So siapa yg teringin nak berniaga boleh start skarang. Try jual face mask atau sanitizer dulu sebab tengah demand tinggi. . Btw Ainan jual mask yg ada CE sahaja ya. This one siap ada FDA lagi. So jangan ragu2 memang high quality. Siapa berminat boleh whatsapp 0135353522 untuk order ❤️ . #facemaskmalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysiamurah #facemask #borongmask #borongmaskmalaysia #borongmaskmurah #borongfacemask #borongfacemaskmalaysia #borongfacemaskmurah

4,063 12

Lamanya rasa tak upload gambar sendiri dekat ig ni! Haha. Sepanjang MCO ni sibuk berniaga pulak. Lagi sibuk dari hari2 sebelum ni. Alhamdulillah Allah nak bagi rezeki. Gambar ni diambil waktu pergi menunaikan umrah bulan 2 haritu. Alhamdulillah Allah beri kesempatan untuk ke sana sebelum ianya ditutup sepenuhnya sekarang. Rindunya bumi Madinah.. semoga cepatlah berakhir wabak covid di dunia kita ni. 😔 Aamiin. . Btw sepanjang MCO ni apa je aktiviti korang? Produktif ke tak? . (Jubah & handsocks : @jubahroyale // Tudung & purdah : @annashwa.co)

759 4

Ramainya ws Ainan tanya pasal sanitizer Safercare Plus! Maaf sangat for now Ainan tak collect order sebab Safercare Plus mahal sangat sekarang. Tak sampi hati nak jual mahal2 dekat korang. Supplier dah naikkan harga, owner Hana Medic sendiri inform kami yg dorang terpaksa naik harga sebab harga alcohol mahal sekarang 😭 Ainan tak sure lagi nak open ke tak, kalau open korang sanggup ke beli Safercare harga RM50++?😭 . Tapi untuk Batch 2 & Batch 3 korang punya safercare sampai Rabu ni inshaaAllah. Nanti Ainan terus post out the item ya 😘 . Btw for those yang still nak sanitizer & ready stock Ainan recommend sangat untuk korang beli Bliss sanitizer ni. Walaupun dia kononnya gel based tp dia bukan betul2 gel, dia hampir2 ke arah liquid. Sangat best tekstur dia. Bau pon wangi citrus sebab nak cover bau alcohol yg menusuk kuat ke hidung. Tapi bau alcohol tu still tetap ada la. . 75% alcohol content, sangat cukup untuk membunuh segala germs, virus & bacteria ya gais. Pastu dia kids friendly, budak atas 2 tahun dah boleh guna sanitizer ni. Ada KKM juga ya! . Personally Ainan suka sanitizer bliss ni. Price wise pun sangat affordable & reasonable. 60 ml - RM15 500 ml - RM39 . If ada yg nak order boleh join group telegram Ainan kat bio atau pun whatsapp Ainan 013-5353522. Item ready stock ya. . #handsanitizermurah #handsanitizermalaysia #handsanitizermurahmalaysia #sanitizermurah #sanitizermalaysia #sanitizermurahmalaysia #handsanitizerkanakkanak #handsanitizerbudak #safercare #safercareplus #safercarepluskids #safercareplussanitizer #blisssanitizer

5,594 13

Hari sabtu dan ahad lepas Ainan dan keluarga kecil Ainan pergi bercuti ke Legoland. It was an unplanned trip actually tapi kami anggap ianya hadiah sempena birthday Salsabiela. So hari Sabtu kami ke waterpark, dan hari Ahad kami pergi ke theme park. So far dua dua best sangat! Siapa yg ada anak 4 years & above confirm dorang sukaaa sangat datang sini. Hehe ramai yg tanya budak bawah 3 tahun akan enjoy ke kat sana sebab Salsabiela pon baru je masuk 2 tahun. Ainan rasa dorang akan enjoy jee sebab banyak jugak ride yg Salsabiela boleh naik & dia main betul2 sampai letih sampai tertido petang tu haha. Cumanya kalau budak tu atas 4 tahun lagiii la banyak ride yg dorang boleh main. Kalau atas 6 tahun lagi la! Semua ride akan boleh main. . Waktu kitorang datang ni weekend n yg bestnya Legoland tak ramai orang langsung! Ktorang naik ride berulang kali sampai bosan n takyah beratur tiap kali nak naik ride tu. 😂So takyah beli express lane dah haha jimat duit. Mungkin sebab musim Corona ni kan so thats y tak ramai orang. Sebab setahu Ainan Legoland ni ramai sangat orang especially on weekend. Tapi sekarang tak. So kalau ada rasa yg nak bercuti boleh la datang sini 😊 But anyways stay safe everyone! Kalau jenjalan make sure dalam bag tangan tu ada sanitiser & pls do sanitize your hand every 10-20 mins & kerapkan minum air okay! . Ainan ada share igstory ktorang kat Legoland nanti boleh la tengok dekat highlight Legoland ❤️ InshaaAllah nanti Salsabiela dah 4 tahun nak repeat lagi datang sini kalau ada rezeki. . Btw kalau korang nak dapatkan tiket yg murah boleh beli dekat apps @klookmy atau @wonderfly.asia boleh jimat banyakk tau compare daripada beli kat website. 🥰

1,845 2

Dalam gambar ni kebanyakan yg Ainan pakai semua daripada @by_sarah_ahmad tau. Inner kepala, tudung, handsock & baju kurung tu semuaaa daripada @by_sarah_ahmad. Korang dah usha belum ig dia? 😍

1,453 7

Muka bahagia ya Salsabiela dapat selimut comel daripada @cimut.mimut 🥰 . Selimut ni material best! Sejukk je. Material cotton so sedap & selesa. Takde la rasa gatal2 bila kena kulit. Yg bestnya dia ada 2 design yg berlainan tau. Depan lain belakang lain. Yg Ainan punya ni size queen 😍 If korang nak beli boleh order dengan @cimut.mimut ya. Harga cuma RM39 je include postage.

2,760 45

Korang, pepetang gini jom la kita main teka-teki nak? Haa dalam bebanyak kereta, kereta apa yang kita tak panggil kereta? Jangan google jawapan ha! Tipu dosa tau. . 🧕🏻 : @annashwa.co . 👗 : @hijabista.hub

6,089 97

Assalamualaikum semua. Nak bagitahu anak solehah kita ni dah 2 years old today. Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah. Btw Ainan nak mintak aunty uncle tolong wish birthday dia kat post ni boleh? InshaaAllah bila dia dah besar sikit dan dah boleh membaca Ainan nak bagi dia baca satu2 wish aunty uncle ni nanti. Hee thank youuu ya semua! ❤️ #HappyBirthdaySalsabiela #AinanSalsabielaTurnsTwo

3,205 16

So hari Sabtu lepas Ainan dijemput untuk tengok movie screening Onwards daripada @gscinemas ❤️ Yang bestnya tengok dekat Play+ Hall tau. Best sangat! Salsabiela pun enjoy sebab dalam hall tu ada playground. Sofa dia pun empuk sangat. Ya Allah guys I swear this movie was sooooo good! Movie ni main banyak gila emosi! Ainan ketawa & menangis sepanjang movie ni! Kaw kaw nangis pulak tu 😭 Time kelakar tu pulak mmg kelakar gila sampai terbahak-bahak kot gelak! The best movie so far! Rating 9.8/10! Haha. Gonna release this Thursday so mommies boleh la beli tiket & enjoy watching this movie with your family. Serious takkan menyesal tau! Ainan sendiri rasa nak repeat balik movie ni haha jom @ariffudin66? 😅 . @gscinemas #gscmemberrewards #onwardsmy #gscplayplus

1,739 11

Haii semua! Jangan lupa untuk datang ke Motherhood Baby Fair di Emporis Kota Damansara sehingga 1st of Mac ini. Esok last day okie! Kat sini barangan baby semua murah2. Ainan pun dah datang semalam & restock barang untuk Salsabiela. Hehe. So siapa yg memang tengah mencari barangan keperluan baby pls pls pls do come to this baby fair sebab semua item on sale. Berbelanjalah dengan bijak ok mommies hihi 😘 @motherhood.com.my . 🧕🏻 : @annashwa.co . 👗 : @hijabista.hub

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

386.3K
-
1.00 %
Malaysia Entertainment
67.7K
-
-
Malaysia
21.8K
-
-
Malaysia
2.2K
220 / post
8.70 %
Malaysia Health & Fitness, Humor
33.5K
-
0.70 %
Malaysia Yoga, Soul, Fitness
1.9K
89 / post
0.05 %
Malaysia Photography, Travel
232.2K
2K / post
1.00 %
Malaysia
55.7K
-
1.20 %
Malaysia Fashion, Events, Art
3.9K
26 / post
0.01 %
Malaysia
5.5K
74 / post
0.40 %
Malaysia Nature & Outdoors, Architecture, Travel, Photography
5.7K
44 / post
0.01 %
Malaysia Art, Architecture
259.7K
-
0.70 %
Malaysia
7.3K
-
-
Malaysia
125.2K
3K / post
2.00 %
Malaysia Fashion, Modeling, Lifestyle, Health & Fitness
26.3K
-
-
Malaysia Moms, Fashion