Adidas_al's Instagram Audience Analytics and Demographics

@adidas_al

Germany

Profili i rrjetit të dyqaneve të autorizuara adidas në Shqipëri. Bëni porosinë tuaj online ose na vizitoni në dyqanet tona.
inf▓▓▓▓▓@balkansport.al
+35▓▓▓▓▓00
Germany
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ADIDAS_AL

50.0% of adidas_al's followers are female and 50.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 370 and the average number of comments is 3.

Adidas_al loves posting about Soccer, Fashion.

Check adidas_al's audience demography. This analytics report shows adidas_al's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
83,316
Avg Likes
370
Avg Comments
3
Posts
2,181
Global Rank
973,729
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ADIDAS_AL

Female
50.0 %
Male
50.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF ADIDAS_AL

 • Restaurants, Food & Grocery 91.24 %
 • Healthy Lifestyle 66.90 %
 • Beauty & Fashion 66.90 %
 • Business & Careers 66.90 %
 • Books and Literature 66.90 %
 • Fitness & Yoga 60.49 %
 • Art & Design 54.21 %
 • Travel & Tourism 52.88 %
 • How-to & Style 46.59 %
 • Photography 39.85 %
 • Entertainment 26.89 %
 • Movies and TV 26.89 %

RECENT POSTS

351 3

adidas TERREX AX3 GORE-TEX Hapi i parë drejt natyrës! ⛰ Falë teknologjisë #Goretex uji nuk do të depërtojë brenda në këpucë dhe ju do të ndjeheni komod edhe në ditët më të lagështa.

200 0

adidas TERREX AX3 GORE-TEX Hapi i parë drejt natyrës! ⛰ Pavarësisht kushteve atmosferike apo terrenit ku do të shkoni, adidas TERREX do të kthehet në shoqëruesin tuaj më të mirë.

231 0

adidas TERREX AX3 GORE-TEX Hapi i parë drejt natyrës! ⛰ Sholla është e krijuar me materialin e gjigandit të gomave #Continental dhe është pothuajse e pa shkatërrueshme.

472 15

Qëndroni komod edhe në ditët më të ftohta! adidas ka ideuar këtë model pa qepje për të mos lejuar ujin apo erën të depërtojnë. Gjithmonë ngrohtë dhe të sigurt. - Porositeni online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

1,052 39

Qëndroni komod edhe në ditët më të ftohta! adidas ka ideuar këtë model pa qepje për të mos lejuar ujin apo erën të depërtojnë. Gjithmonë ngrohtë dhe të sigurt. - Porositeni online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

491 6

Qëndroni komod edhe në ditët më të ftohta! adidas ka ideuar këtë model pa qepje për të mos lejuar ujin apo erën të depërtojnë. Gjithmonë ngrohtë dhe të sigurt. - Porositeni online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

535 0

Kompletoni pamjen tuaj me veshjet më stil nga adidas për një sezon komod dhe të pa harrueshëm! 🔥 Gjithmone në modë, gjithmonë unik! - Bëni porosinë tuaj online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

410 0

Kompletoni pamjen tuaj me veshjet më stil nga adidas për një sezon komod dhe të pa harrueshëm! 🔥 Gjithmone në modë, gjithmonë unik! - Bëni porosinë tuaj online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

537 2

Kompletoni pamjen tuaj me veshjet më stil nga adidas për një sezon komod dhe të pa harrueshëm! 🔥 Gjithmone në modë, gjithmonë unik! - Bëni porosinë tuaj online ose na vizitoni në të gjitha pikat e autorizuara adidas.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Germany to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

97.2K
-
1.00 %
Germany Fashion, Lifestyle, Modeling
1.7K
-
-
Germany Fashion, Lifestyle, Styling
42.7K
-
2.10 %
Germany Pets, Dogs
11.5K
-
2.60 %
Germany Musicians, Music
6.2K
-
1.80 %
Germany Fashion, Lifestyle, Travel
171.7K
-
2.30 %
Germany Modeling, Fashion
1.9K
61 / post
3.20 %
Germany Travel, Cooking
32.7K
-
3.50 %
Germany Fashion, Lifestyle
3.5K
-
-
Germany
3.5K
-
10.60 %
Germany Travel, Photography
10.3K
531 / post
3.40 %
Germany
1.5K
-
6.00 %
Germany Shoes, Streetwear, Fashion
38.5K
1K / post
0.80 %
Germany Lifestyle, Fashion, Celebrities, Hair & Beauty
74.6K
-
4.50 %
Germany Music, Fashion, Lifestyle
32.3K
-
6.90 %
Germany