Zera.my's Instagram Audience Analytics and Demographics

@zera.my

Malaysia

SSM : SA0237512-P ☎WS:0169754055 πŸ‘—GM Klang Block B, B-1-174/B-2-119/B-2-157 ..... DropshipπŸ‘‡πŸ‘‡: click this link πŸ‘‡
cusβ–“β–“β–“β–“β–“@zera.com.my
+60β–“β–“β–“β–“β–“12
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ZERA.MY

57.9% of zera.my's followers are female and 42.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 63 and the average number of comments is 10.

Zera.my loves posting about Events.

Check zera.my's audience demography. This analytics report shows zera.my's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
42,694
Avg Likes
63
Avg Comments
10
Posts
6,492
Global Rank
1,540,185
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ZERA.MY

Female
57.9 %
Male
42.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF ZERA.MY

  • Business & Careers 69.37 %
  • Travel & Tourism 63.85 %
  • Fitness & Yoga 60.98 %
  • Beauty & Fashion 60.68 %
  • Photography 60.64 %
  • Cars & Motorbikes 59.83 %
  • Sports 59.83 %
  • Art & Design 55.49 %
  • Restaurants, Food & Grocery 46.55 %
  • Tobacco & Smoking 46.55 %
  • Luxury Goods 46.55 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 46.55 %
  • How-to & Style 43.20 %

RECENT POSTS

29 0

POSTING SEBELUM INI! . . Tak sangka ramai DM Zahira berkenaan posting sebelum ni, yang ucap anniversary, yang ucap Tahniah, yang mendoakan kejayaan, dan yang penting ramai yang respon terispirasi dengan sharing Zahira. Alhamdulillah. . . Don’t give up ok. So how’s your Monday going on? Blouse Bella InsyaAllah akan sampai tak lama lagi, untuk ZERA Lovers yang dah order, tunggu Team update. . . EMERALD GREEN BLOUSE BELLAπŸ‘†πŸ» #HappyMonday #TakSabar #JomJimatMasa #JanganBuangMasa

70 6

SALAM OKTOBER 2019. . . Apa yang sedang berlaku dekat ZERA pagi tadi adalah, weekly meeting Team ZERA. . . . Antara Misi kami di ZERA adalah: . . 1) Membantu Wanita yang bekerja dan mempunyai anak-anak kecil untuk bersiap lebih cepat. . 2) Membantu Wanita yang ingin menambah pendapatan bulanan, dengan Join Team Zera Rangers. . 3) Memberikan pengalaman terindah dan wow untuk Setiap pelanggan yang berkunjung ke ZERA. . . TQ ZERA LOVERS. Kami sayang anda. ❀️❀️❀️❀️❀️❀️

82 19

[BUTIK / KEDAI MAKIN LAMA TIADA PELANGGAN MASUK?] . . Hi semua , Zahira sini, saya nak share something, (Mesej khas untuk Owner kedai baju). . . βœ… Adakah anda ada bisnes tapi pelanggan makin kurang? . βœ… Adakah anda ada bisnes , tapi Sales tak pernah meningkat. Nak konsistan pun payah. . βœ… Anda yang ada kedai, overhead makin Tinggi, Sales sangat sikit. Bila buat akaun P&L rupanya rugi. . βœ… Anda nak tambah stock di kedai Tapi modal dah tak banyak, tiada modal pusingan? . βœ… Ye anda ada berusaha nak buat jualan online, tapi tiada hasil, krik-krik sahaja. Bukan nak kata tiada yang nak DM, yang nak Like gambar pun takde. . . Kenal tak sesiapa yang sedang mengalami situasi begini. Saya sendiri & Team Zera ingin bantu anda. Boleh slide dan lihat antara Zera Rangers ZR yang kami bantu from zero. Baru 3 bulan. InsyaAllah banyak lagi potensi dia yang akan kami guide. . . ZERA telah 10 tahun dalam bidang perniagaan. . .▢️ Wholesale . .▢️ Retail . .▢️ Dropship . Features in Majalah Remaja, Majalah Wanita. Radio bernama dan TV3 Nona. . . Komen Nak untuk kami bantu. Team Zera Rangers (Team Dropship) Oktober akan dibuka. πŸ”₯ . . MISI MEMBANTU KAWAN2 USAHAWAN TERUTAMA DALAM BIDANG PAKAIAN. πŸ’ͺ🏻

64 21

[SUCCESS IS PAIN] . . Sharing untuk mereka yang nak berjaya terutama my Team Zera Rangers! . . Growth is pain, Success is pain. Everything is a process. Proses yang kita perlu tempuh. Tidak ada benda yang senang. Kejayaan tidak akan datang bergolek begitu sahaja. . . Sejak Zahira coach mereka yang betul-betul nak kan perubahan ini, memang Zahira nampak struggle mereka, tapi mereka tetap sentiasa pada level high energy dan bertindak. . . Antara sebabnya yang akan buat kita tetap lawan dan redah adalah, bila kita berada dalam Team. Team yang hebat, Team yang beri energy, team yang sentiasa positive. Kepada anda yang nak ubah hidup anda, mulakan dengan cari kawan yang membina. Cari geng yang sama-sama nak berjaya. Cari Team yang akan bimbing ke arah kejayaan. . . what doesn't kill you makes you stronger. πŸ’ͺ🏻 . . Mana team Kak Zahira , #ZeraRangers ? Bagi some energy sikit dekat sini. . Dan ada ke yang nak Join Team ini?

115 2

Hi semua Salam Perkenalan, Nama saya Zahira, saya jual blouse. Blouse yang menjimatkan masa bersiap wanita. . . Ada ke yang buat bisnes jugak dekat sini, say hi sikit jual apa? πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . . (Yang selain baju la, Sebab Zahira dah jual baju) πŸ€— . P/s: Gambar Throwback geng masa dekat kelas NUH bulan lepas. ✌🏻😊

113 16

Nak ambik anak sekolah je pun, tapi bersiap itu wajib ye. Tak susah pun sarung je Blouse by ZERA confirm segak . . . Siapa yang dah ada Blouse warna Hitam ni, nak nampak penampilan yang lebih confident matchingkan dengan tudung warna merah. . . Siapa nak warna Hitam menawan ini??? πŸ‘†πŸ»πŸ˜Š

79 44

ASAL NAK KELUAR JE, TENUNG DEPAN ALMARI . BAJU ADA BANYAK, TAPI ADUHAI MALASNYA NAK GOSOK. . . Siapa kenal kawan-kawan yang ada situasi macam ni? Ok STOP πŸ›‘ sekejap baca dulu. Kepakaran kami di ZERA adalah membantu wanita untuk jimat masa bersiap, dengan design blouse khas, dari material special ZERA. Kali ni dah batch ke -4. dah. . . BLOUSE ANNA by ZERA . 🧣 Jimat masa, tak perlu iron. . 🧣 Jimat duit, tak perlu ada bibik. . 🧣Jimat duit tak perlu hantar dobi untuk ironing. . 🧣 Jimat tenaga elektrik di rumah. . 🧣Jimat tenaga diri sendiri. APA YANG ISTIMEWA? . . 🧣 Labuh menutupi punggung. . .🧣 Tidak panas . . 🧣 Serap peluh. . 🧣 Selesa macam pakai shirt . 🧣 Senang untuk sarung. . 🧣 Sesuai untuk menyusu. . 🧣 Senang untuk berwuduk. . . Ada banyak pilihan warna dan ada size. Biasanya orang tak dapatkan sehelai je, wajib grab 2 helai ke atas. Nak harga special 2 helai? Laju-laju DM sekarang atau Komen SAYA NAK ! ❀️ . . # MisiBantuWanitaJimatMasa

27 0

SERONOKNYA HARI NI CUTI. . . Ok Selamat Hari Malaysia untuk semua Zera Lovers. Apa -apa pun esok start sekolah dan start kerja ok. . . Dah prepare ke baju apa nak pakai esok? 😊

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.8K
153 / post
5.20 %
Malaysia
9.5K
-
1.90 %
Malaysia Food & Drink, Nature & Outdoors, Travel, Fashion, Hair & Beauty, Film, Music & Books, Design
14.4K
-
0.01 %
Malaysia Soccer
119K
-
0.70 %
Malaysia Music
20K
525 / post
-
Malaysia Celebrities, Fashion
87.1K
-
-
Malaysia
10.6K
211 / post
1.70 %
Malaysia Nature & Outdoors, Photography, Architecture, Film, Music & Books, Travel
1.1K
60 / post
0.05 %
Malaysia Food & Drink
7.4K
-
0.50 %
Malaysia
179.7K
-
3.60 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion
2.9K
35 / post
2.60 %
Malaysia
2.8K
47 / post
1.60 %
Malaysia
16.6K
273 / post
1.00 %
Malaysia
9K
57 / post
0.80 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion
3.6K
311 / post
-
Malaysia