Tikisofficial's Instagram Audience Analytics and Demographics

@tikisofficial

Finland

💪 Hyvinvointi, ravinto ja treeni 🏋🏽‍♀️ Superhaaste Klubi 🏆 Tikiksen suositut nettivalmennukset👇
tik▓▓▓▓▓@tikis.fi
Finland
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF TIKISOFFICIAL

85.1% of tikisofficial's followers are female and 14.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 339 and the average number of comments is 25.

Check tikisofficial's audience demography. This analytics report shows tikisofficial's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
47,737
Avg Likes
339
Avg Comments
25
Posts
3,730
Global Rank
444,955
Country Rank
392
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR TIKISOFFICIAL

Female
85.1 %
Male
14.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF TIKISOFFICIAL

 • Art & Design 46.73 %
 • Home & Garden 46.73 %
 • Beauty & Fashion 45.23 %
 • Travel & Tourism 43.53 %
 • Fitness & Yoga 41.14 %
 • Restaurants, Food & Grocery 39.66 %
 • Sports 37.94 %
 • Healthy Lifestyle 36.36 %
 • Pets 32.19 %
 • Books and Literature 32.14 %
 • Music 31.37 %

RECENT POSTS

317 367

🔥 VOITA ILMAINEN SUPERHAASTE 🔥 Superhaaste starttaa ensi maanantaina ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa se itsellesi ja kaverillesi. Osallistumisohjeet alempana! 🍍🍍🍍 Lyhyesti Superhaasteesta: ⚡️ Superhaaste on 30 päivän treeni- ja hyvinvointihaaste, jonka aikana treenataan 3-4 kertaa viikossa. ⚡️ Korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla. Ruokavaliosta pystyt pitämään kiinni myös haasteen jälkeen. ⚡️ Et tarvitse kuntosalia. Treenit kestävät 20 min ja pystyt toteuttamaan ne myös kiireisessä arjessa! ⚡️ Parhaat kolme muuttujaa palkitaan rahapalkinnolla, pääpalkinto on 2000 euroa! Lisätietoa tästä: https://tikis.fi/tikiksen-superhaaste tai bion linkistä 🍍🍍🍍 ARVONTA Osallistuaksesi arvontaan, kirjoita kommenttiosioon, mikä on treenitavoitteesi tälle syksylle. 🙂 Voit myös tägätä ystäväsi, jonka haastat mukaan! Arvonta kestää vain 24h ajan! Instagram ei ole mukana arvonnassa.

236 0

Moikka! . Jos kesällä on tullut syötyä vähän vapaammin ja treenaaminen on jäänyt vähemmälle, niin nyt on hyvä mahdollisuus laittaa kertaheitolla myös ravinto- ja treeniasiat kuntoon: . ✨Superhaaste alkaa maanantaina 17.08.! . Ilmoittautuminen siihen avataan HUOMENNA! . Super Early Bird -hinta 39 € (norm. 79 €) tulee olemaan voimassa VAIN 2 päivää - lauantaina ja sunnuntaina. Ole siis nopea, mikäli haluat mukaan -50% edullisemmalla hinnalla! . Tämä saattaa olla viimeinen Superhaaste tässä muodossa, sillä sen jälkeen olemme suunnitelleet jotakin uutta. . Tähän elokuun settiin olemme kehitelleet täysin uusia treenejä, jotka toteutetaan eri tyylillä kuin aikaisemmin. . 💪🏽Superhaasteen treenit tulevat kestämään jatkossa aina 20 min (+ alkulämpö & loppuverryttely), joten ihan jokaiselta löytyy sen verran aikaa vuorokaudessa niiden tekemiseen! . Treenit tulevat olemaan entistä hauskempia ja tarkoituksena on saada rasvanpoltto kunnolla käyntiin treenien aikana sekä niiden jälkeen. . 🥦Superhaasteen kehutut reseptit viedään myös uudelle tasolle, sillä olemme saaneet tiimiimme kokeneen kokin, joka tulee näyttämään helppoja ja terveellisiä reseptejä videoilla. . Reseptit helpottavat arkeasi varsinkin niinä päivinä, jolloin mietit "mitä tänään syötäisiin?" Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullinen ja tavoitteitasi tukeva ateria käden käänteessä. . 🔥Muodonmuutosskaba antaa puolestaan kovaa buustia, koska palkintokin on mahtava: parhaalle muutoksen tekijälle on luvassa 2000 €! . 💥Ilmoittaudu mukaan syksyn parhaaseen treeniyhteisöön viikonlopun aikana!

441 1

Superhaaste alkaa 4.5.2020. Superhaaste on loistava paikka pitää omasta hyvinvoinnista huolta. Siihen voit lähteä hyvillä mielin mukaan kuntotasostasi riippumatta. Valmennuksessa käydään paljon läpi hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. . ⭐️ Haaste on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat tehdä kotona tehokkaita treenejä. Olet jo ehkä unohtanut liikkumisen ilon ja sen hyvän fiiliksen mikä siitä tulee. . ⭐️ Treenaat haasteessa kehon omalla painolla. Treenit, jotka tehdään yhtäjaksoisesti vain pieniä lepotaukoja sisältäen, polttavat rasvaa tehokkaasti. Jokaisesta treenistä on treenivideo, jossa voit treenata samaan tahtiin valmentajan kanssa. . ⭐️ Haasteen aikana panostetaan uneen, vähennetään stressiä ja syödään terveellisesti. . ⭐️ Tulet syömään maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. Kaikki ainesosat löydät lähikaupasta. . ⭐️ Terveellisiä reseptejä tulee haasteeseen päivittäin. Koko perhe voi syödä samaa ruokaa. . ⭐️ Nälkää ei todellakaan Superhaasteessa tarvitse nähdä. Koska ruokailuohjeet eivät ole dieettityyppisiä, on niiden toteuttaminen vaivatonta myös 30 päivän jälkeen. . ⭐️ Lisäkannusteena rahapalkinto. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 2000 € pääpalkinto osua kohdallesi! . Edullisempi hinta voimassa vielä tänään! Hyppää mukaan @tikisoficial profiilin linkin kautta!

397 3

🔸Näissä erikoistilanteissa kannattaa keskittyä asioihin, joita voit tehdä, eikä siihen mikä on nyt kielletty. Vaikka salille tai muihin harrastuksiin ei nyt pääse, on kuitenkin tuhat asiaa jota voit tehdä oman hyvinvointisi eteen: . 🌙Uni - Kuten me painotamme meidän valmennuksissamme, unella on merkittävä vaikutus oikeastaan kaikkeen, ja sen laatu sekä määrä heijastuvat heti arkeemme – hyvässä ja pahassa. Kannustammekin erityisesti nyt panostamaan unen laadun parantamiseen. Aloita vaikka sillä, että menet sänkyyn aina samaan aikaan (keho rakastaa rutiineja) ja jätät älypuhelimen pois makuuhuoneesta. . 🥗Ruoanlaitto - Nyt on mainio mahdollisuus oppia laittamaan terveellistä ruokaa. Kun valmistat ruoan itse, tiedät tasan tarkkaan mitä siihen tulee. Oletko laittanut somessa ja netissä vastaan tulleita reseptejä talteen ajatuksella "tätä pitää joskus testata"? Nyt on se aika! . 🙏🏽Meditaatio on halpa ja hyödyllinen harrastus. Se on kuin lääke, joka vaikuttaa suotuisasti lähes kaikkeen. Kun katsoo viime vuosien tutkimustuloksia meditaation hyödyistä, ymmärtää hyvin miksi. Meditaation on osoitettu vaikuttavan esimerkiksi stressinsietokykyyn, vastustuskykyyn ja mielialaan. . 🌳Luonnossa oleminen - Jo lyhyt kävely metsässä laskee stressitasoja. Koeta löytää hiljainen ja hidastempoinen ympäristö, jossa tunnet, kuinka sinulla on tilaa hengittää ja ajatella. . 📚Lukeminen - Vaikka on ihan ymmärrettävä, että haluaa olla ajan tasalla vallitsevasta tilanteesta, aktivoi jatkuva uutisvirran seuraaminen hermostoa voimakkaasti. Kirjan lukeminen saa puolestaan stressitasot laskemaan ja lisää keskittymiskykyä. Ja keskittymiskyvyn kanssa meillä on nykypäivänä kaikilla petrattavaa. Onko sinulla joku terveysaiheinen kirja, joka on odottanut vuoroa? . 🤸🏻‍♂️Kotitreenit - Lihakset eivät häviä parissa viikossa mihinkään, joten älä ota paineita siitä. Jos et ole malttanut muutenkaan pitää lepoviikkoja aikaisemmin omassa harjoittelussa, niin tämä luultavasti tekee vain hyvää. Jos haluat kuitenkin jotain sykettä nostattava treeniä muutaman kerran viikossa, tervetuloa ensi maanantaina alkavaan Superhaasteeseen. Pidetään hyvinvoinnistamme huolta ja pysytään terveinä!

223 1

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Monet kuntosalit ja muut harrastuspaikat ovat sulkeneet ovensa ja moni miettii kuinka nyt pitää kuntoa yllä ja miten treenata kotioloissa. Olemme pitäneet jo yli 10 Superhaaste-ryhmää, jossa treenataan oman kehon painolla ilman välineitä. Se on tehokas ja useimmille sopiva tapa pitää kunnostaan huolta. Treenit ovat lyhyitä (noin 20-30 min), mutta sitäkin tehokkaampia! Meille on tullut nyt poikkeuksellisen paljon kyselyitä kotitreeneistä (joka on ihan ymmärrettävää) ja siksi päätimme avata uuden Superhaaste-ryhmän jo ensi maanantaina! Jos siis haluat treenata tehokkaasti kotona ammattilaisten suunnittelemilla ohjeilla, liity mukaan nyt! Koska edetään nopealla aikataululla, niin edullisempi 39 € hinta on voimassa vain 2 päivää: keskiviikko ja torstai! Linkki @tikisofficial profiilissa. Superhaaste on myös "corona free" aluetta, jossa keskitytään hyvinvointiin ja positiiviseen energiaan. 🙂 Pidetään hyvinvoinnistamme huolta ja pysytään terveinä! TIKIS-tiimi P.S. Haastetta on päivitetty joka kerta, joten jos olet jo mukana aikaisemmin niin varmasti on haaste kehittynyt niistä ajoista. Treenit ovat uusia. P.P.S Jos haluat maksaa Superhaasteen liikuntaseteleillä, niin ohjeet löytyvät Superhaasteen infosivulta.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Finland to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.1K
158 / post
14.50 %
Finland Technology, Travel
1.5K
218 / post
-
Finland Nature & Outdoors, Photography, Travel, Architecture
1.2K
281 / post
18.60 %
Finland Nature & Outdoors, Architecture, Photography, Travel
6.1K
766 / post
10.60 %
Finland
80.3K
-
9.90 %
Finland
23.9K
-
11.50 %
Finland
1.4K
113 / post
9.10 %
Finland Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
1.7K
-
9.10 %
Finland
16.3K
-
16.60 %
Finland
46.2K
720 / post
3.60 %
Finland Design, Interior Design, Decoration, Gardening
39.1K
-
8.10 %
Finland Fashion
10K
640 / post
2.00 %
Finland Nature & Outdoors, Photography, Architecture, Travel
2.3K
-
0.02 %
Finland Moms, Fashion
3K
82 / post
0.03 %
Finland Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Humor
2.5K
-
7.90 %
Finland