Stellaharasek's Instagram Audience Analytics and Demographics

@stellaharasek

Finland

✖ Notes on a life by a Helsinki-based writer/photographer ✖ ✖ More up at ↠
ste▓▓▓▓▓@stellaharasek.com
Finland

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF STELLAHARASEK

Average engagement rate on the posts is around 5.10%. The average number of likes per post is 1300 and the average number of comments is 25.

Check stellaharasek's audience demography. This analytics report shows stellaharasek's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
25,439
Avg Likes
1,300
Avg Comments
25
Posts
5,711
Global Rank
1,091,911
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR STELLAHARASEK

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

1,197 26

Ei ollu minä.

1,989 20

"Kylille hoitamaan asioita" tarkoittaa ruokakauppaa, postia, bensistä, Aavasaksan grilliä ja ripsiväriä. Valoa on yhtäkkiä niin paljon että silmiä on vaikea pitää auki.

1,374 4

Kuinka paljon voi ilahduttaa auringonvaloläntti, joka osuu aamuisin leivinuunin reunaan!

1,046 4

Iltapäivänokoset, päivän tärkein hetki.

904 8

Vintagekeramiikka kiinnostaa. En pelkästään KÄYTÄ kippoja ja kuppeja päivittäin, saatan levitellä kokoelmani aarteita pöydille ja ihan vaan KATSELLA niitä myös 😁

567 33

Keksi tähän kuvateksti!

2,559 106

Oli tarkoitus tänä iltapäivänä kirjoittaa kirjaa, mutta kirjoitinkin stooreihin auki muutaman viime päivien keskustelua koskevan pointin, jotka ovat jääneet joillekin epäselväksi. 95% palautteesta on onneksi ollut positiivista ja keskustelu fiksua, asiallista ja rakentavaa, kiitos siitä! Usko ihmiskuntaan on välillä koetuksella, mutta te aina palautatte sen. Tiivistettäköön tähänkin: tavoitteeni ei ole lisätä vastakkainasettelua vaan kannustaa kriittiseen ajatteluun ja muistuttaa että kukaan ei aiheuta itselleen endometrioosia. Olemme juuri alkaneet päästä eroon virheellisestä, vähättelevästä ja haitallisesta käsityksestä, että gynekologiset kiputilat olisivat korvien välisiä ongelmia. Tämän käsityksen kritisoiminen ei ole naisvihaa. Mutta sen vahvistaminen on. Lisää stooreissa!

1,563 7

Ihmeellistä kuinka nopeasti kaikki muuttuu. Kuukausi sitten oli pimeää ympäri vuorokauden, nyt kevätvalo häikii silmiin aamuisin kun astuu pirttiin.

1,359 104

Kaupallinen yhteistyö @pentik_official OLETTEKO KUULLEET, ETTÄ RAKASTAN VINTAGEASTIOITA? No, sanomattakin selvää - kukaan kanaviani seuraava ei ole voinut välttyä tiedolta. Olen aina ollut kirppishaukka, erityisesti vanhat astiat ovat lähellä sydäntäni. En keräile kaappiin, vaan käytämme aarteita joka päivä. Posiolainen Pentik viettää 50-vuotisjuhlavuottaan ja sen kunniaksi pääsen esittelemään suosikkejani Pentik-vintagekokokoelmastani. Tässä vain esimakua, laajempi esittely sarjoineen ja suunnittelijoineen luvassa blogiin sunnuntaina!  Pentik on ollut kauan maailman pohjoisin keramiikkatehdas. Nyt Pentik on myös Suomen ainoa keramiikkatehdas ja isommista suomalaisista astiavalmistajista ainoa, joka yhä valmistaa kaiken keramiikkkansa Suomessa. Se on ihan mieletön asia.  Pentikin vintageastioissa pidän eniten kaikkein vanhimmista 70-luvun sarjoista, jotka olivat Lapin vastaus silloiselle hippiliikkeelle. Kukkien sijaan astiat huokuvat arktista luontoa. Rakastan niiden helppoutta ja monikäyttöisyyttä ja sitä miltä ne tuntuvat kädessä: vankoilta, kestämään tarkoitetuilta. Esittelen jo nyt uusimman Pentik-vintagelöytöni, joka on ehtinyt levittää suurta riemua stoorien puolella: pahaenteinen pöllö, joka istuu leivinuunin reunuksella tuomitsemassa eläviä ja kuolleita. Löysin sen nettikirppikseltä ja Pentikin väeltä kuulin, että sen on suunnitellut 70-luvulla ruotsalainen Henrik Allert, joka osallistui Pentikin savipajassa pidettyyn keramiikkasymposiumiin monien muiden kansainvälisten keramiikkataiteilijoiden kanssa. Pöllö-tuikkuja tehtiin aikoinaan vain pieni määrä. Mietiskelinkin tässä pitäisikö ylipuhua Pentik tekemään Pöllöstä uusi pikkuerä myyntiin? KIINNOSTAISIKO? 👀🦉 50-vuotisjuhlan kunniaksi Pentik jakaa tarinoita tekijöiden, tuotteiden ja tapahtumien takaa, ja kutsuu myös asiakkaansa jakamaan omia Pentik-tarinoitaan kuvan ja/tai tarinan muodossa - osallistu #mypentikstory -häsällä! Jakaneiden kesken arvotaan kuukausittain 100€ lahjakortti. Lisäksi sykähdyttävimmän tarinan kertoja kutsutaan vierailulle Pentikin kotiin, Posiolle. #pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland #pentikvintage #pentikhalla #pentik50 #pentikriekko

1,502 36

Tässä näette yhden mäyräkoiran mielenosoituksen ulkona vallitsevaa talvea vastaan. Pomppa on puettu ja kaikki valmiina uloslähtöön, mutta yksi tuijottaa seinää. Asuisiko joku teistä trooppisemmalla ilmastovyöhykkeellä ja ottaisi vastaan semihyödyttömän au pairin, joka pitää keittiön lattian puhtaana ja haukkuu postinkantajalle? Hän tarvitsee vain portaan, johon paistaa aurinko, niin kaikki on hyvin.

1,104 7

MIKÄÄN, edes kahdenkymmenen asteen pakkanen, ei voi estää Jarnoa juomasta aamukahviaan uusilla rappusilla.

955 4

Tälle niitylle ensi kesäksi kyyttöjä kiitos! Tämä on tilaus universumille! Ei niiden lehmien omia tarvitse olla, kunhan niitä pyörii tässä ympärillä. Haluan ystävystyä niiden kanssa ja Jarno saa laulaa ja soittaa niille. Laiduntilaa tarjolla. Soitelkaa kyyttöjen omistajat 🖤🐮

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Finland to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

31K
152 / post
0.60 %
Finland Modeling, Fashion, Photography, Art, Film, Music & Books
7.4K
151 / post
3.20 %
Finland Celebrities, Design, Fashion
3K
82 / post
0.03 %
Finland Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Humor
264.5K
-
1.40 %
Finland
4K
601 / post
0.15 %
Finland Film, Music & Books, Travel, Nature & Outdoors
78.1K
9K / post
9.30 %
Finland Celebrities, Animals & Pets
8.3K
-
2.30 %
Finland Design, Dogs, Interior Design
7.3K
434 / post
7.70 %
Finland Gardening
34.8K
-
8.40 %
Finland
4.4K
-
3.30 %
Finland
3K
79 / post
0.03 %
Finland Fashion, Hair & Beauty
18.7K
396 / post
0.40 %
Finland Art, Beauty, Business, Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
143.4K
-
1.80 %
Finland
34.6K
1K / post
2.80 %
Finland Fashion, Lifestyle, Travel, Architecture, Nature & Outdoors, Photography
2.2K
135 / post
0.06 %
Finland Architecture, Nature & Outdoors, Art