Qaabila.hq's Instagram Audience Analytics and Demographics

@qaabila.hq

Malaysia

Malaysia #1 Muslimah Trendy Hijab & Beauty Brand SHOP ONLINE :
qaa▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Food & Personal Goods

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF QAABILA.HQ

60.8% of qaabila.hq's followers are female and 39.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 251 and the average number of comments is 3.

Qaabila.hq loves posting about Events.

Check qaabila.hq's audience demography. This analytics report shows qaabila.hq's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
61,972
Avg Likes
251
Avg Comments
3
Posts
556
Global Rank
823,280
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR QAABILA.HQ

Female
60.8 %
Male
39.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF QAABILA.HQ

  • Beauty & Fashion 72.10 %
  • Art & Design 54.69 %
  • Healthy Lifestyle 41.16 %
  • Restaurants, Food & Grocery 41.16 %
  • Entertainment 33.16 %
  • Sports 33.16 %
  • Music 28.98 %
  • Travel & Tourism 28.98 %
  • Business & Careers 26.89 %
  • Pets 26.89 %
  • Children & Family 26.89 %
  • Movies and TV 26.89 %

RECENT POSTS

145 0

MasyaAllah thank you #QueenQaabila for donning our #InstantBawalAmna during Hari Raya 😍 @bella_adrian

40 0

Kami team QAABILA mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua followers kami. Stay safe okay! ❤️✨

176 2

Tudung raya HERMOSA datang lagi! One of our best selling item! . . NP : RM75.00 Raya Promo : RM59.00 only! . . Tapi kita nak pesan, limited stocks okay! Jom shopping now at Shopee! (Link at bio) #HermosaRayaLuxe

115 3

Tudung raya HERMOSA datang lagi! One of our best selling item! . . NP : RM75.00 Raya Promo : RM59.00 only! . . Tapi kita nak pesan, limited stocks okay! Jom shopping now at Shopee! (Link at bio) #HermosaRayaLuxe

676 3

Tudung raya HERMOSA datang lagi! One of our best selling item! . . NP : RM75.00 Raya Promo : RM59.00 only! . . Tapi kita nak pesan, limited stocks okay! Jom shopping now at Shopee! (Link at bio) #HermosaRayaLuxe

101 2

HERMOSA SHOCKING SALE! RM50 Jer! Haaa, kita tiba2 terbuat Shocking Sale utk Hermosa Instant Bawal. Harga utk yang plain RM50 je, JIMAT RM25 tau! Tapi stock limited dan sah sampai pukul 1159 malam sahaja 😱 Cepattttt, AMNA dah habis, rugi kalau tak grab yang ini. Klik je LINK dekat bio okay ❤️

612 12

Siapa cakap kalau pakai tudung labuh tak cantik? Makin bertutup makin cantik kan 🧕🏻 . RM39 JE! Macam2 gaya boleh buat dengan Amna Instant Bawal ni tau. Love sangattt 🥰 . KLIK LINK DEKAT BIO SEKARANG! NANTI HABIS SORRYY TAU SIS ❤️

114 2

YES YES YES! . . Almost 50% OFF for all items sempena #StayAtHome SALE! . . Jarang jarang kita buat SALE macam ni tauuuu! Mungkin setahun sekali jeee awak 😌 Cepat pilih warna tema raya korang! Stock dah susut, kalau sold out kita tak restock dah ye. Ni last batch untuk all items ❤️ Shop now at SHOPEE. Link at bio.

405 2

RM 39 je? Waaah. Biar betul! Haa, sekarang ni tengah ada sale di dekat Shopee. AMNA instant bawal ni memang hot selling dan fav supporters QAABILA. Ada yang borong semua warna sampai 2 set setiap satu sebab nak hadiahkan pada mak, kakak, adik dan jugak isteri! So cepat2 klik link dekat bio tu skrg. *selagi stok masih ada* ❤️

543 2

Ya Allah bawa bertenang semua #QueenQaabila. Tak menang tangan HQ kita handle order sempena SALE kali ni. 😂Alhamdulillah. Terima kasih semua peminat #InstantBawalAmna! ❤️ . . Siapa belum order cepatttt sementara stock masih ada! Banyak dah warna yang sold out tu jangan menyesal nanti okay! . . Shop at SHOPEE (link at bio)

46 0

SALE SALE SALE! #InstantBawalAMNA currently on SALE!! . . NP : RM 69.90 SALE : RM 39 only!! . . Limited colors & limited pieces tauuu. Cepat grab! Valid until 12th MAY 2020 jeeee 😘 . . Shop at SHOPEE (link at bio)

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.1K
127 / post
4.70 %
Malaysia Photography, Health & Fitness, Technology, Travel
15.4K
-
0.01 %
Malaysia Riders, Motorcycle Racing, Motorcycle
1.7K
26 / post
0.50 %
Malaysia Food & Drink, Cooking
43.6K
823 / post
-
Malaysia Travel, Photography, Adventure, Nature & Outdoors, Architecture
26.7K
404 / post
0.90 %
Malaysia Film, Music & Books
3K
21 / post
0.90 %
Malaysia Fashion, Celebrities
1K
96 / post
3.40 %
Malaysia
2K
32 / post
1.40 %
Malaysia
31.2K
-
4.80 %
Malaysia Soccer, Racing
4.7K
277 / post
0.06 %
Malaysia Celebrities
4.3K
227 / post
2.40 %
Malaysia Film, Music & Books, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Architecture
155.4K
-
-
Malaysia Art, Beauty, Fashion
7.2K
214 / post
0.90 %
Malaysia Film, Music & Books, Architecture, Photography, Technology
1.7K
245 / post
11.50 %
Malaysia
11.4K
15 / post
-
Malaysia Celebrities