Najibasaddok's Instagram Audience Analytics and Demographics

@najibasaddok

Malaysia

Download E-Book PERCUMA Strategi Capai RM10,000 Pertama Guna FB dan jadikan bisnes anda lebih meroket di:
naj▓▓▓▓▓@momentuminternet.com
+60▓▓▓▓▓76
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NAJIBASADDOK

37.5% of najibasaddok's followers are female and 62.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 716 and the average number of comments is 19.

Check najibasaddok's audience demography. This analytics report shows najibasaddok's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
188,317
Avg Likes
716
Avg Comments
19
Posts
5,932
Global Rank
457,106
Country Rank
5,329
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR NAJIBASADDOK

Female
37.5 %
Male
62.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF NAJIBASADDOK

  • Business & Careers 52.18 %
  • Beauty & Fashion 45.63 %
  • Entertainment 41.50 %
  • Luxury Goods 40.68 %
  • Art & Design 38.47 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.60 %
  • Cars & Motorbikes 35.29 %
  • Photography 35.07 %
  • Travel & Tourism 34.70 %
  • Sports 32.93 %
  • Tobacco & Smoking 32.87 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.77 %
  • Fitness & Yoga 32.18 %
  • Home & Garden 31.82 %
  • Music 31.46 %

RECENT POSTS

211 4

Dah-dah lah tu termenung tengok sales tak gerak-gerak.. Buang masa! Syabas kepada 50,000 orang yang memilih untuk berjaya. Semoga kejayaan milik korang. . Yang masih belum download E-Book, korang tak rasa ke korang ketinggalan? . Jangan bertangguh untuk berjaya. Silap-silap pesaing anda yang berjaya dulu.. opppsss.. . Download je .. Tak payah banyak bunyi.. . www.NakTarikPelanggan.com . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

158 10

Haa.. Cer teka? . Kalini kami bawakan khas untuk anda semua... Get ready? . #segalanyaberubah #DhuhaSegalanyaberubah #ORMnajibsaddok

791 45

701 22

Fuhhh selesai kelas #TalkToNajib malam ni.. korang join ke tadi?

1,670 26

PANDEMIK COVID-19 jelas memberi kesan buruk pada banyak syarikat tapi di sebalik pandemik, Lamborghini pula berjaya capai rekod jualan yang terbaik. Lebih 750 unit dah habis dijual pada bulan September. Memang giler weyh!!! . Cer fikir kalau time macam ni pun kereta semahal Lamborghini boleh dijual, kenapa pula korang tak boleh. Cer fikir... . Nak ke nak servis dan barangan korang laris macam syarikat tu. Haa, tak susah pun kalau korang ikut strategi yang saya nak bagi! Macam mana? . Haaa, download ebook Strategi Nak Capai RM 10,000 pertama Guna Facebook di www.naktarikpelanggan.com (Psst, free je) . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

231 6

Founder kejam jika biarkan ejen dan stokis buat sales untuk dirinya. . Jangan ingat produk bagus, orang suka.. Selagi tak guna marketing yang betul, orang sekeliling je lah yang tahu... . Dah tak yah fikir banyak... Dapatkan Strategi F.A.N.S malam ni... . Terhad kepada 1000 orang yang terawal! . Talk to Najib Edisi Founder : Rekrut Ejen & Ganda kan Sales 10x Dengan Strategi F.A.N.S Tarikh: 20 October 2020 (Selasa) Masa: 9.30malam Yuran: R̶M̶4̶9̶9̶ PERCUMA! Join group Telegram ni -> www.telegramnajib.com . Jom ajak kawan-kawan yang lain. BUKAN founder tapi nak berjaya pun boleh join juga.. . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

2,406 42

Nak sakit hati biar sakit hati betul betul! Sakit hati bila kita tak bertindak, sakit hati bila kita ni lalai tak buat apa-apa! Kita nak berjaya tapi tak sanggup nak duduk dalam tekanan untuk nak capai kejayaan tu. Sudah sudahlah tu, jom bangkit untuk ubah cara hidup kita dari biasa biasa kpd tindakan luar biasa. Komen “ Saya Berjaya” jika anda rasa serius nak berjaya dan keluar dari kesusahan hidup. Kalau nak komen pun malas, jangan pelik kalau hidup kita bertambah2 susah #SentapanPagi #ORMnajibasaddok

1,692 52

478 13

Alhamdulillah saya rasa sangat terharu dan tersentuh bila baca komen-komen murni macam ni.. . Ni yang buat saya lebih semangat nak bantu peniaga yang betul-betul nak ubah hidup dia. . Ada tak lagi yang ada pencapaian yang macam ni? Korang boleh share dekat ruangan komen kat bawah tu saya nak baca.. . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

552 13

Settel keje Abg Jib hari ni utk Ultimate Personal Coaching bersama 7 orang usahawan... fuhhh banyak beb tershare “peluru” yang dasyat dalam Marketing Strategy

259 5

Buat tindakan segera untuk berubah! . Korang dah ready untuk 10 November ni? . Ilmu penting untuk korang buat perubahan yang betul dalam bisnes. Please jangan langgar tembok selalu. Sakit nanti.. Ubah dari awal . Tawaran RM10 hanya untuk 1010 orang yang terawal mendaftar. Dan HANYA kepada yang dah download E-Book SAHAJA! . Mulakan langkah anda dengan.. 1. Download E-Book PERCUMA- Strategi Capai RM10,000 Pertama Guna Facebook dan follow step yang diberikan 2. Dapatkan 2 Video PERCUMA - Cara Bina Page dan Cara Tarik Follower Gunakan Facebook. 3. Get ready pada 10/11 untuk dapatkan tawaran RM10 untuk 1010 orang yang terawal! . Yang masih belum dapatkan E-Book boleh download di www.NakTarikPelanggan.com . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

565 7

Live dah start lah... Korang nak tahu kisah dimana saya bermula? . Banyak perubahan yang berlaku pada saya sehingga saya jadi macam harini... . Jom dengar kisah inspirasi dari saya dan Team Momentum. . Tengok sampai habis tau! Ada hadiah untuk anda semua... . https://www.facebook.com/najibasaddok/videos/1031807280566436/ . #segalanyaberubah #10000pertama #ORMnajibasaddok

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

17.9K
-
-
Malaysia
425K
-
2.40 %
Malaysia Actors
3K
43 / post
3.40 %
Malaysia
334.3K
2K / post
3.10 %
Malaysia Singer, Celebrities, Design
8.5K
89 / post
4.30 %
Malaysia Photography, Travel, Nature & Outdoors
7.3K
-
-
Malaysia
13.7K
-
-
Malaysia
62.8K
-
-
Malaysia
26.8K
-
-
Malaysia Moms, Shopping
11.5K
96 / post
1.30 %
Malaysia
4.6K
93 / post
-
Malaysia Technology, Celebrities
2K
187 / post
0.09 %
Malaysia
25.8K
-
-
Malaysia Food
7.6K
171 / post
2.20 %
Malaysia Celebrities
44.8K
-
-
Malaysia