Kimira_fittrainer's Instagram Audience Analytics and Demographics

@kimira_fittrainer

Malaysia

Program Kurus 100% secara online! 🏋🏻‍♀️ 7years fulltime coach 🎖Tabata Instructor 🤳🏼Follow info&tips diet berkesan 📩 Klik link utk join program #KFOC
kim▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓22
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KIMIRA_FITTRAINER

55.6% of kimira_fittrainer's followers are female and 44.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 104 and the average number of comments is 4.

Kimira_fittrainer loves posting about Events, Fitness, Gym, Coaching.

Check kimira_fittrainer's audience demography. This analytics report shows kimira_fittrainer's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
45,637
Avg Likes
104
Avg Comments
4
Posts
3,341
Global Rank
1,358,894
Country Rank
16,245
Category Rank
419

GENDER OF ENGAGERS FOR KIMIRA_FITTRAINER

Female
55.6 %
Male
44.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF KIMIRA_FITTRAINER

  • Restaurants, Food & Grocery 55.21 %
  • Entertainment 54.32 %
  • Art & Design 46.49 %
  • Fitness & Yoga 43.63 %
  • Beauty & Fashion 42.26 %
  • Photography 40.70 %
  • Sports 39.35 %
  • Travel & Tourism 34.71 %
  • Healthy Lifestyle 33.94 %

RECENT POSTS

103 0

Morning everyoneeee😍😍 . MasyaAllah seronoknyaaa ada petiais kan? Segar & Sihat je nampak😍 yang paling best kalau nak makan, buka petiais, cekau, ngap masuk mulut!!🤭 . Coach ira dia suka sgt buah buahan tp tu laaa...kdg “berchintaaa” nak memotongnya🤣🤣

182 0

Guideline untuk sahur but personally kimira tak reccomend sangat sarapan dengan roti atau cereal sebab GLycemic index dia tak rendah. Cepat lapar nanti. . -coach kimira- 01111938422 . #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid #tipsdiet #tipskurus #tipskurusramadhan #tipskurussebelumraya #kurussebelumraya #ramadhantiba #bazaarramadhan #bazaronline

45 4

Nanti bulan puasa try elakkan air manis especially masa berbuka. Minum ais kosong pon sedap legaaa tekak tauu . -coach kimira- 01111938422 . #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid #tipsdiet #tipskurus #tipskurusramadhan #tipskurussebelumraya #kurussebelumraya #ramadhantiba #bazaarramadhan #bazaronline

60 1

Seronoknya shoping dekat aeon ni semua dah ready. Sangat membantu orang yg bzzzz gilerrrr x sempat nak wat meal prep tp nak diet. . Boleh beli ikan bawal yg dah perap siap2 ni. Pagi2 bakar je sambil mandi. Terbalikkan ikan sambil pakai baju. Pastu tinggal nak ngap je on the go. . -coach kimira- 01111938422 . #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid #tipsdiet #tipskurus #tipskurusramadhan #tipskurussebelumraya #kurussebelumraya #ramadhantiba #bazaarramadhan #bazaronline

33 0

SAVE POSTING INI JIKA ANDA MAHUKAN RAMADHAN TAHUN INI RAMADHAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA . . (of course selain dari segala fadhilat2 lain, kami focus untuk kongsikan part kesihatan) . Fahamkan ape yg berlaku pada badan kita sepanjang ramadhan. Bagaimana ramadhan dikatakan boleh membantu badan kita jadi lebih sihat . Even though kita puasa sebulan, tp dengan pemakanan yg macam2 takkan bantu kita jadi lebih sihat. . -coach kimira- 01111938422 . #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid #tipsdiet #tipskurus #tipskurusramadhan #tipskurussebelumraya #kurussebelumraya #ramadhantiba #bazaarramadhan #bazaronline

24 0

Ramadhan is coming guys. Stay tune for the next2 post berkaitan diet di bulan ramadhan. . Siapa yg nak pulun turun berat kaw2 bulan puasa ni kena tahu macam mana nak diet dengan cara yg betul. I will be sharing everything. . Follow IG @kimira_fittrainer dan on kan notification supaya anda tidak terlepas tips2 penting 😉 . Siapa yg dah on notification boleh komen di bawah ‘done’. Lagi ramai komen lagi excited kimira nak share 😉 . -coach kimira- 01111938422 . #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid #tipsdiet #tipskurus #tipskurusramadhan #tipskurussebelumraya #kurussebelumraya #ramadhantiba #bazaarramadhan #bazaronline

56 4

Morning guys. Uall ada nak tanya ape2 tak berkaitan diet bulan puasa? . -coach kimira- O1111938422 . #coachikimira⠀ #kimirafittrainer⠀ #neelofa #neelofahijab #ttc ⠀ #wanitahariini⠀ #tipsdiet #diet⠀ #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid

427 23

MUJUR MUSIM PKP. .⠀ Klau tak ada yg dah order mekdi n seangkatan dgn nya memalam nie kan..😅😅⠀ .⠀ Memang agak mencabar bg org yg nak diet tapi kene diet sorg2.. Duk pula dgn org yg tak diet. Biasanya memang kelaut la diet Tu..⠀ .⠀ Apa kata tag org yg slalu buatkan diet anda kelaut..😁⠀ .⠀ Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀ .⠀ -Coach Kimira-⠀ 01111938422⠀ ⠀ #coachikimira⠀ #kimirafittrainer⠀ #neelofa #neelofahijab #ttc ⠀ #wanitahariini⠀ #tipsdiet #diet⠀ #mingguanwanita⠀ #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #covid

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.5M
13K / post
0.10 %
Malaysia Actors
8.5K
175 / post
1.30 %
Malaysia
38.3K
-
0.50 %
Malaysia Marketing, Business, Entrepreneur
48.9K
147 / post
0.10 %
Malaysia Events, Parties, Food, Food & Drink, Travel
52.5K
-
0.10 %
Malaysia Shoes, Modeling, Fashion
1.9K
135 / post
5.70 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Photography, Architecture
232.1K
-
0.10 %
Malaysia Actors
17.7K
-
0.40 %
Malaysia Art, Illustrator, Comics
5.4K
11 / post
0.30 %
Malaysia
1.2K
100 / post
-
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books
8K
-
1.30 %
Malaysia
3.3K
127 / post
3.00 %
Malaysia Art, DIY & Crafts, Film, Music & Books, Photography, Travel, Technology, Fashion
3.4K
243 / post
0.07 %
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Education, Food & Drink
310.8K
-
9.40 %
Malaysia Video Blogger
21.4K
-
-
Malaysia