Felinna_boutique's Instagram Audience Analytics and Demographics

@felinna_boutique

Malaysia

OPEN : Sunday - Friday ( 9.00a-6.00pm ) REST DAY : Saturday 2nd week : Sat & Sun Hotline : 016-4191459
fel▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓59
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FELINNA_BOUTIQUE

53.1% of felinna_boutique's followers are female and 46.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 9 and the average number of comments is 1.

30% of the followers that engaged with felinna_boutique regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 22.5% and Thailand at 10%. In summary, the top 5 countries of felinna_boutique's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Thailand, Singapore, China.

Felinna_boutique loves posting about Events, Food & Drink, Celebrities.

Check felinna_boutique's audience demography. This analytics report shows felinna_boutique's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
106,091
Avg Likes
9
Avg Comments
1
Posts
5,076
Global Rank
1,436,489
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR FELINNA_BOUTIQUE

Female
53.1 %
Male
46.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF FELINNA_BOUTIQUE

  • Beauty & Fashion 61.04 %
  • Art & Design 54.65 %
  • Business & Careers 48.84 %
  • Entertainment 41.97 %
  • Travel & Tourism 38.69 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.36 %
  • Photography 36.25 %
  • Fitness & Yoga 33.84 %
  • Children & Family 33.24 %
  • Sports 32.47 %
  • Books and Literature 32.30 %
  • Home & Garden 31.76 %
  • Cars & Motorbikes 31.19 %
  • Luxury Goods 31.13 %
  • Movies and TV 31.09 %
  • How-to & Style 30.86 %

AUDIENCE COUNTRIES OF FELINNA_BOUTIQUE

  • Malaysia 30 %
  • Cuba 22.5 %
  • Thailand 10 %
  • Singapore 5 %
  • China 5 %

RECENT POSTS

108 5

Assalamualaikum & Salam Jumaat✨ Today we have something special to all #hijrahfelinnalovers 😍 Kalau nak tahu komen “ NAK “ dekat bawah , cukup 30 komen sis akan umumkan apa yg special sangat tu 😁 Cepat komen dekat bawah 👇🏻👇🏻 #hijrahfelinnalovers #butiksemenyih #felinnaquotes

8 0

Butik Semenyih beroperasi seperti biasa pada hari Ahad-Jumaat dari jam 09 pagi - 06 petang tau 🤗 Siapa yang duduk area berdekatan meh lah singgah boleh cuci2 mata tu 🙈 Siapa yang nak join postage hari ni pon boleh kami akan pos out jam 2/3 petang 🤗 #hijrahfelinnalovers #butiksemenyih

7 0

Nah admin bagi beberapa details close up untuk #haylasuitnyfelinna Jom grab cepat sebelum sold out sebab stock sangat limited 🤗🤩 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

4 0

Keselesaan & Kesederhana rekaan terbaru #haylasuitbyfelinna merupakan keutamaan kami untuk anda So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

7 0

[ New Arrival Hayla Suit ] Rekaan yang simple tapi unique sesuai pakai pergi kerja / jalan-jalan dan sebagainya . Mesti kawan kawan sepejabat tanya mana dapat suit yang cantik macam ni 😍 #hylasuitbyfelinna ni wuduk and nursing friendly sangat memudahkan hakak hakak yang menyusukan anak & nk selak lengan untuk ambil wudhu' So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

8 0

Nah admin bagi beberapa details close up untuk #haylasuitnyfelinna Jom grab cepat sebelum sold out sebab stock sangat limited 🤗🤩 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

4 0

Keselesaan & Kesederhana rekaan terbaru #haylasuitbyfelinna merupakan keutamaan kami untuk anda So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

4 0

[ New Arrival Hayla Suit ] Rekaan yang simple tapi unique sesuai pakai pergi kerja / jalan-jalan dan sebagainya . Mesti kawan kawan sepejabat tanya mana dapat suit yang cantik macam ni 😍 #hylasuitbyfelinna ni wuduk and nursing friendly sangat memudahkan hakak hakak yang menyusukan anak & nk selak lengan untuk ambil wudhu' So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

23 2

Cakkk . Hari ni Butik Semenyih beroperasi seperti biasa dari jam 9am-6pm jadi bagi sesiapa yang nak datang untuk try sendiri and tengok sendiri #haylasuitbyfelinna ni depan depan jemput singgah butik kami ya 😊 #hijrahfelinnalovers

8 0

Keselesaan & Kesederhana rekaan terbaru #haylasuitbyfelinna merupakan keutamaan kami untuk anda So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

4 0

[ New Arrival Hayla Suit ] Rekaan yang simple tapi unique sesuai pakai pergi kerja / jalan-jalan dan sebagainya . Mesti kawan kawan sepejabat tanya mana dapat suit yang cantik macam ni 😍 #hylasuitbyfelinna ni wuduk and nursing friendly sangat memudahkan hakak hakak yang menyusukan anak & nk selak lengan untuk ambil wudhu' So tunggu apa lagi boleh grab sekarang di butik kami atau boleh buat pembelian secara online juga 😘 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

10 2

Nah admin bagi beberapa details close up untuk #haylasuitnyfelinna Jom grab cepat sebelum sold out sebab stock sangat limited 🤗🤩 Price : RM169 Material : Cotton Siize : S | M | L | XL Terdapat 6 pilihan warna _ Cara Pembelian : Online : https://felinnaboutique.wasap.my/ Walkin : Felinna Boutique , Semenyih https://goo.gl/maps/Pdb4T6eifUB2Q8Sm9 #HylaSuitbyFelinna #hijrahfelinnalovers #suitmuslimah

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

40.5K
-
-
Malaysia
3K
339 / post
0.11 %
Malaysia Film, Music & Books, Travel
42.3K
-
0.02 %
Malaysia
23.7K
-
1.20 %
Malaysia Soccer, Bikes
3.5K
139 / post
-
Malaysia
2.7K
154 / post
5.30 %
Malaysia Architecture, Nature & Outdoors, Photography, Film, Music & Books, Travel
46.1K
-
-
Malaysia
31.1K
-
0.60 %
Malaysia Moms, Singer
87.5K
-
-
Malaysia Art, Beauty, Business
1.6K
118 / post
6.70 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Travel, Architecture
92.5K
-
-
Malaysia Fashion, Styling
1.3K
46 / post
-
Malaysia
830.9K
-
0.80 %
Malaysia Fitness, Coaching
760.7K
-
1.10 %
Malaysia Beauty
64.3K
-
2.10 %
Malaysia Soccer