Eevakolu's Instagram Audience Analytics and Demographics

@eevakolu

Finland

Writer. In search of truth & beauty. Helsinki, Finland. Get in touch: 📖: Korkeintaan vähän väsynyt
eev▓▓▓▓▓@gmail.com
Helsinki|Southern Finland
Finland

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF EEVAKOLU

Average engagement rate on the posts is around 4.30%. The average number of likes per post is 990 and the average number of comments is 7.

48.57% of the followers that engaged with eevakolu regularly are from Finland, followed by Sweden at 7.14% and Italy at 5.71%. In summary, the top 5 countries of eevakolu's posts engager are coming from Finland, Sweden, Italy, United States, United Kingdom.

Eevakolu loves posting about Nature & Outdoors.

Check eevakolu's audience demography. This analytics report shows eevakolu's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
23,037
Avg Likes
990
Avg Comments
7
Posts
1,044
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR EEVAKOLU

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF EEVAKOLU

  • Finland 48.57 %
  • Sweden 7.14 %
  • Italy 5.71 %
  • United States 5.71 %
  • United Kingdom 4.29 %

RECENT POSTS

562 2

kaupallinen yhteistyö @arlasuomi Kirjoitin tänään blogiin kiehtovasta aiheesta: suoliston yhteydestä mielen hyvinvointiin. Mun lempivinkki hoivata suolistoa JA mieltä: metsä! Luonto muokkaa meidän sisäistä mikrobiomia ja vielä yllättävän äkkiä. Just pari päivää sitten uutisissa oli suomalaisesta tutkimuksesta jossa lasten vastustuskyky vahvistui kuukaudessa, kun päiväkodin pihalle tuotiin siirtonurmea ja multaa. Wowza! Toisessa tutkimuksessa kaupunkilaisten mikrobiomi muuttui monipuolisemmaksi jo 2 viikossa, kun he altistuivat metsän mikrobeille. (Omissa epätieteellisissä tutkimuksissani metsän on todettu auttavan mm. sydänsuruihin, poukkoileviin ajatuksiin, KIRISTELEVÄÄN HERMOON ja sienirisoton himoon.) Metsällä on tunnetusti myös stressiä lievittävä vaikutus. Se jo itsessään tekee hyvää myös suolistobakteereille, kuten käy ilmi tän päivän kirjoituksesta. Lue lisää suoliston ja mielen yhteydestä blogista (>>> uusimuusa.fi, linkki profiilissa!). Haastan teidät kaikki ajattelemaan suoliston asukkaiden hyvinvointia enemmän! Jaan tämän viikon aikana lisää vinkkejä juurikin siihen täällä Instassa 💗👾 📷: @mikkorasila #gotguts #hyvinvointi #vainsuolistojutut #metsäkylpy

1,175 11

Siirtymiä, joista pidän: 1) kun saa vaihtaa kesäpeiton paksuun kahisevaan untuvaunelmaan 2) hain tänään talvitakit säilöstä (Eeva 1 - turkiskuoriaiset 0, hurraa) 3) piilotin kesätuoksut laatikkoon ja asettelin winter collectionin esille.

1,616 16

Ruokakomerossa tuli vastaan joku viime vuodelta jäänyt glögipullo, ja ajattelin että fuck it, let’s do this. Yleensä jaksan odottaa marraskuuhun, mutta tämä vuosi on ollut sellainen että olen kyllä ansainnut kolme kuukautta kestävän joulun.

875 11

Hyvää viikonlopun alkua! Blogissa tänään yksi toooodelllaaaa tärkeä kysymys, jonka päätin lokakuussa kysyä itseltäni joka päivä. >>uusimuusa.fi, linkki myös profiilissa 😘

750 4

Asuin lapsena lähellä Heurekaa ja kävin usein siinä pihalla leikkimässä. Tai siis tarkemmin sanoen kävin leikkimässä tän kiven kanssa. Se oli välillä hevonen ja välillä jotain muuta, mutta aina se oli elävä ja hyvin tärkeä. Kävin eilen ekaa kertaa Heurekassa ehkä 20 vuoteen ja aloin jo edellisenä iltana jännittää, onko mun vanha ystävä vielä siellä. Se oli pienempi kuin muistin, mutta niinhän kaikki lapsuudesta muistettavat asiat aina on. En myöskään lapsena tiennyt että se on ”kordieriittigneissi Lahdesta”. Silitin kiveä. Painoin posken sitä vasten ja kuuntelin, puhuuko se vielä mulle. Tietenkin se puhui. ❤️

898 5

kaupallinen yhteistyö @tammikirjat Tulkaa kaivamaan mut ylös tuolta sohvanraosta keväällä, jos unohdun tähän koko talveksi. (Hyvin mahdollista, nimittäin.) Pidän hurjasti Elizabeth Stroutin kirjoista. Vietin viikonlopun lukien Pikkukaupungin tyttöä ja se kiilasi kaikista Strouteista suosikikseni. Kirjoitin sen innoittamana tänään blogiin ajatuksia. Esim siitä miksi lähikauppani edessä räkivät teinit herättävät mussa nykyään helliä tunteita. Linkki profiilissa 😘 #elizabethstrout #pikkukaupungintyttö #eevalukee #lukuvinkki #kirjagram

727 3

Meikkilaatikon siivous - mainio tilaisuus viettää aikaa kaikkien niiden naisten kanssa, jotka kuvittelin joskus vielä olevani. (Esim. se nainen joka käyttää ruskeaa nudehuulipunaa. Tai ylipäätään huulipunaa useammin kuin kaksi kertaa vuodessa. Nainen joka osaa piirtää cat eyen yhdellä kädellä. Tai käyttää tummanlilaa kynsilakkaa sävyssä ”We’ll Always Have Paris”.)

1,386 2

”Todistetusti sellaista tapahtuu maailmassa koko ajan - kaikkea ihanaa, kaikesta huolimatta.” Voisko sitä elää keskellä tätä vaikeaa vuotta ja silti olla ihminen, jolle tapahtuu ihania asioita? Sitä kysyin itseltäni pari päivää sitten, ja siitä kirjoitin tänään >> uusimuusa.fi 💌 Linkki profiilissa!

956 8

kaupallinen yhteistyö @robertpauligroastery Paras vinkkini hyvään päivään - ja elämään: suhtaudu aamuihisi suojelevasti.  
Mulla ei ole mitään monimutkaista Menestyvän Ihmisen Aamurutiinia, mutta kun pidän näistä kiinni, aamut ja sen myötä päivät on parempia: 
☕️ Mieli on yöunien jälkeen vastaanottavainen, joten karsin vaikutteet minimiin. En lue uutisia tai maileja enkä selaa somea. Muiden ihmisten asioiden ja mielipiteiden ja pelkojen sijaan fiilistelen omia ajatuksiani ja toiveitani päivälle. ☕️ Petaan ihan ekana sängyn - huijaan sisäisen suorittajani ajattelemaan, että olen jo saanut jotain aikaiseksi, niin se hitaampi minä saa haahuilla rauhassa. ☕️ En kestä yhtään hoputtamista aamuisin. Siksi herään aina aikaisin (ja ennen muita).  ☕️ Kirjoitan jotain. Alitajunta on yön jälkeen vielä aktiivinen ja saan yleensä parhaat oivallukset aamulla. Suosittelen tätä myös niille, jotka ei kirjoita työkseen - mahtava tapa selkeyttää päätä. 
☕️ Tärkein, tietty: aamukahvi. Elämäni suuri suuri nautinto. Keitän kahvin hitaasti Chemexillä, mikä menee jo itsessään meditaatiosta. Juuri nyt pannussa @robertpauligroastery n Notes of Nature Kuulas, jonka pavut on vastuullisesti kasvatettu ja paahdettu uusiutuvalla energialla ❤️ #notesofnature #aamurutiini

529 4

Sanoin jo kaverille, että en sit aio lukea tätä kirjaa. En vaan kykene nyt ilmasto- tai Trump-ahdistukseen (mun selviytymisstrategia vuoteen 2020 on tosiasioiden aggressiivinen kieltäminen, sokeri ja BTS). No luin sitten kuitenkin, koska pidän niin paljon Offillin tavasta kirjoittaa. Hyvä, koska ei tämä ollutkaan ahdistava. Ennemminkin hymähdyttävä, sellainen että juu, hulluksi on mennyt, can relate. Tarinaa tai juontahan tästä ei kannata etsiä koska sellaista ei löydy. Mutta on se Offill vaan mainio havainnoimaan. Löysin tästä myös itseni (oon vähän Catherine, myönnetään). #jennyoffill #ilmastoja #kirjagram

1,273 10

Joka syksy aloitan uuden harrastuksen, kuvittelen olevani ihminen joka piirtää ja tekee itse mysliä ja haaveilen pukeutuvani ruudullisiin bleisereihin. Vihdoin löysin jälkimmäisen. Tämä on just sellainen bleiseri, joka päällä voisi hyvinkin törmätä Hugh Grantiin kadunkulmassa täydellisenä syyspäivänä 🍁🍂 Lisää blogissa >>uusimuusa.fi (linkki profiilissa)

1,294 6

1. Ei se etelänloma josta unelmoitiin, mut se etelänloma joka saatiin 2. En edes tiennyt, et Suomessa on meduusoja 3&4. Off season -kesäkaupunki ruokkii kyllä mielikuvitusta. En ihmettele, että niin moni dekkari sijoittuu sellaisiin. Jotain hiipivää pahaenteisyyttä on ilmassa, tai ainakin sellaista on helppo kuvitella 5. Onni tulee, menee ja tuntuu syvällä 6. Aarteita, jotka löysin lauantaina 7. Aarteita, jotka löysin 20 vuotta sitten 8. Jos simpukankuorien keräämisestä voisi jotenkin tehdä työn, niin se olis se. Mun todellinen kutsumus.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Finland to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

72.9K
2K / post
4.40 %
Finland
7K
-
13.20 %
Finland Riders
28.3K
-
1.00 %
Finland
2.4K
166 / post
6.70 %
Finland
93.1K
-
3.30 %
Finland Photography, Travel, Adventure
7.1K
690 / post
0.10 %
Finland Art, Design, DIY & Crafts, Education, Architecture
37.5K
-
4.80 %
Finland
18.2K
-
0.70 %
Finland Snowboarding, Ski, Riders
1.9K
145 / post
0.08 %
Finland Film, Music & Books, Celebrities
3.6K
-
5.30 %
Finland
43.9K
-
2.30 %
Finland Ice Hockey, Fashion
14.1K
-
11.90 %
Finland
6.2K
-
22.50 %
Finland
74.3K
11K / post
7.00 %
Finland Celebrities, Health & Fitness, Animals & Pets
47.4K
-
1.50 %
Finland