Coddy_maembong's Instagram Audience Analytics and Demographics

@coddy_maembong

Malaysia

founder coddymaembong mobile spa advisor and trainer
cod▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓84
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF CODDY_MAEMBONG

66.7% of coddy_maembong's followers are female and 33.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.00%. The average number of likes per post is 697 and the average number of comments is 5.

Coddy_maembong loves posting about Modeling.

Check coddy_maembong's audience demography. This analytics report shows coddy_maembong's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
66,267
Avg Likes
697
Avg Comments
5
Posts
1,137
Global Rank
1,157,349
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR CODDY_MAEMBONG

Female
66.7 %
Male
33.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF CODDY_MAEMBONG

  • Beauty & Fashion 77.95 %
  • Art & Design 65.43 %
  • How-to & Style 50.61 %
  • Movies and TV 48.99 %
  • Fitness & Yoga 40.60 %
  • Restaurants, Food & Grocery 40.43 %
  • Healthy Lifestyle 40.43 %
  • Travel & Tourism 39.89 %
  • Sports 38.26 %
  • Business & Careers 38.26 %
  • Luxury Goods 38.26 %
  • Music 31.46 %
  • Entertainment 31.46 %
  • Pets 26.89 %

RECENT POSTS

135 0

serius ,, brilliant idea untuk bulan puasa.. complete kueh traditional ,, confirm sedap😋 alhamdulillah rezeki dtg hari ini, tiba tiba dapat surprise delivery.. terkejut akak bila ada org call ckp saya dah depan rumah akak,,, nak hantar kueh.... hairan plak sbb akak tak order apa apa... pastu akak tanya la .. katanya dari @rumahqueh .. @zareenazainal @pericleotis omgg what a surprise.. tq tq inaboy.. juadah kami berbuka puasa for today.. semoga di murahkan rezeki anda berdua amin🙏🏾❤️🥰 nak order boleh order kat fb dan ig RumahQueh

52 2

Assalamualaikum semua. kak coddy just nak share skit, dalam keadaan mcm sekarang ni ramai yg panic dan risau dengan virus COVID-19, yessss seriusly i pun risau.. but we just need to take care of our self and family , take all necessary precautions .. hand sanitizer, face mask,jangan keluar ke mall mall, tengok wayang ke,clubbing ke, karaoke ke, atau lepak lepak ke.. just stay home sementara keadaan lom reda.. unless kalau u memang tak sayang nyawa u sendiri atau pun family u.. untuk imunisasi badan vitamin to keep me and my family safe and healthy is ELKEN Product.. i dah amalkan product elken sejak tahun 2011 tau.... for me elken has the best supliment , 💎rutin harian kak cody and family every morning💎 ❤️2 biji ESTER-C 500 plus (24 hours protective immunity ❤️2 biji ELFAHEX (anti virus) ❤️SPIRULINA ( nutrisi lengkap dan mencegah penularan virus dan bakteria) inshaallah sekiranya u jaga kesihatan u and family .. u takkan panic dan u akan lebih tenang .. sbb seriusly sapa tak risaukan.. kesihatan anak anak, suami ,mak ayah, adik beradik.anak buah ..hari hari duk ingatkan kat group whatsap family semoga u alls dan family sihat sentiasa dan di jauhkan dari segala penyakit .. amin #vitamins #supliment #sihat #corona #viruscoronavirus #pencegahancorona #hidupsehat #vitamin #badansihat #kulitsehat #kulitcantik #vitaminc @yaya_maembong @beby_maembong

4,999 21

throwback 𝙍𝙀𝙎𝙀𝙋𝙎𝙄 𝙀𝙈𝙈𝘼 𝙈𝘼𝙀𝙈𝘽𝙊𝙉𝙂 & 𝙎𝙃𝘼𝙕𝙇𝙄 𝘿𝘼𝙏𝙊 𝘼𝙕𝙃𝘼𝙍 🖤🤍 #EmmaxShazli . 07 Mac 2020 bora ombak putrajaya million thanks to @adam.r_lamaison for designing a beautiful dresses for the maembong girls.. love it so much 💓 . @yaya_maembong @beby_maembong @shikin_maembong @kysteena @n.btrisha @chacha_maembong #EmmaxShazli #emmamaembong #emanizers @emma.shazli .

435 1

thank you @adindazhara makeup akak dan sis @yaya_maembong for majlis persandingan emma maembong ,makeup yg tak pernah menghampakan.. love your touch.. 💓💓commolot banyak banyak💋💋💋💋

626 12

tq so much mua @iydayusof_makeupartist .. 💓inlove sangat your touch. sesuai tuk tema malam berinai @emma_maembongofficial

287 3

work smart to achieve your dreams... consistant and persistence

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

225.7K
-
2.30 %
Malaysia Entertainment
7K
99 / post
1.70 %
Malaysia Photography, Technology, Celebrities, Design, Humor
70.3K
-
-
Malaysia Modeling, Photography, Fashion
2.3K
269 / post
0.12 %
Malaysia Architecture, Photography, Nature & Outdoors, Travel, Technology
3.1K
62 / post
0.80 %
Malaysia Cooking
18.7K
-
-
Malaysia
18K
-
-
Malaysia Moms
4.2K
102 / post
0.02 %
Malaysia
2.9K
256 / post
0.09 %
Malaysia
10.7K
-
-
Malaysia Shoes, Streetwear, Fashion
76K
-
-
Malaysia
5.9K
-
7.00 %
Malaysia Fashion, Modeling
5.2K
297 / post
1.10 %
Malaysia Art, Celebrities, DIY & Crafts, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Photography, Travel, Fashion
153.7K
3K / post
9.90 %
Malaysia Modeling, Celebrities, Travel, Technology
49.6K
-
2.60 %
Malaysia Fashion, Travel, Photography