Ayueidris's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ayueidris

Malaysia

πŸ‘©πŸ» MY Blogger #ayueidrisdotcom πŸ’– Parenting | Lifestyle | Beauty πŸ† Top 20 Ibuencer Award 2018 πŸ‘ΆπŸ» @qaayedbasyeer #QaayedBasyeer
ayuβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Shah Alam
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

1

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AYUEIDRIS

Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 37 and the average number of comments is 1.

Ayueidris loves posting about Technology, Nature & Outdoors, Kids & Parenting, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Gardening, Education, DIY & Crafts, Cars & Motorcycles, Cooking.

Check ayueidris's audience demography. This analytics report shows ayueidris's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
7,280
Avg Likes
37
Avg Comments
1
Posts
2,706
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AYUEIDRIS

Female
0 %
Male
0 %

RECENT VIDEOS

My video for event coverage
My review on beauty products
My step by step recipe for cakes
Tutorial on how to use Nescafe Dulce Gusto Piccolo

RECENT POSTS

25 0

Lasy day!! Sempat lagi korang nk borong brg2 best dkt @tcebabyexpo tu. Jgn lupa singgah booth2 ni ok sbb diorg ada promo kaw2 😍. . @uvcare_malaysia @mombella_malaysia @cobyuv_malaysia @lollygummy_my @bnbmykr @grosmimi_malaysia @parklon_my @taftoys_my #tce #tcebabyexpo #babyexpo #babyproduct #babyneeds #parklon #cobyfence #bnb #uvcare #cobyuv #sterilizer #taftoys #mombella #cobyfence #babyplaymat #totalinfantcare #infant #baby #uvvacuum #premiumtoys #teether #babyteether #teethertoys #playfence #playard

25 1

Puas jalan dekat @tcebabyexpo semalam. Bykkkk booth best2 especially booth @cobyhaus_malaysia and brand2 diorg. TCE kali ni buat dekat MITEC, lagi luas, tak sesak mcm selalu. Bwk stroller tak rsa berhimpit nk jalan. Korang kalau pegi jgn lupa check booth2 kat bawah ni ok? Byk promo best2 yg diorg offer! 😍. . . @uvcare_malaysia @mombella_malaysia @cobyuv_malaysia @lollygummy_my @bnbmykr @grosmimi_malaysia @parklon_my @taftoys_my #tce #tcebabyexpo #babyexpo #babyproduct #babyneeds #parklon #cobyfence #bnb #uvcare #cobyuv #sterilizer #taftoys #mombella #cobyfence #babyplaymat #totalinfantcare #infant #baby #uvvacuum #premiumtoys #teether #babyteether #teethertoys #playfence #playard

96 3

Menjak2 pindah rumah ni, mood nak post dekat apa2 semua kelaut. Baik ig post or ig story. Aktiviti Qaayed mcm biasa, cuma takda nak share dkt mana2. Playroom ni pun da 3 kali rearrange. So far yg paling sesuai dgn rutin dia. Hopefully ibu makin rajin lepas ni. Amen 😊. . #qaayedbasyeer #parentingblogger #malaysianblogger #bloggermalaysia #montessori #montessoriinspired #homeschool #toddleractivities #montessoriathome #montessoritoddler #montessorikids #montessoridirumah #montessorichild #montessoriactivity #learningathome #learningthroughplay #homeschooling #homeschoolmom #homeschoolers #homeschoollife

33 0

Ada budak lepas geram. Main habis habisan dekat @wakawakakl semalam. Semua tempat dia explore. Semua aktiviti dia join. Nampak maskot Carrie Junior berlari pergi nak peluk. Bila maskot tu gerak, dia pulak takut. Haha. Elephant besar sgt agaknya πŸ˜‚. . #CarrieJunior #CJxWatsonsWorkshop #CJYoghurt #CJhair&bodywash

28 0

Qaayed first time buat body painting dekat Carrie Junior Parenting Workshop semalam 😍. Ikut hati ibu nak buat face painting, lukis lion. Tp for sure dia takkan duduk diam punya. So ibu just request utk buat lion dkt tangan dia je. Itu pun dah happy buat main lagi. Semua org dia tunjuk lion dia tu. Siap buat bunyik β€œroarrrrr” πŸ˜‚. . #CarrieJunior #CJxWatsonsWorkshop #CJYoghurt #CJhair&bodywash

30 1

Ibu dgn Qaayed having so much fun harini dekat Carrie Junior Launch & Positive Parenting Workshop. Macam2 aktiviti si kecik ni buat. Face painting la, colouring la, magic show pun ada. Slime making je tak dapat nak join sebab kecik sgt. Hehe. Ibu pulak enjoy dgr parenting workshop dari Ms. Yiew Sook Pin. Experienced Registered Counsellor. Macam2 ilmu dapat harini 😍. . #CarrieJunior #CJxWatsonsWorkshop #CJYoghurt #CJhair&bodywash

26 0

Ayue suka sangat produk Hiruscar ni sebab sambil boleh bersihkan kotoran kat muka dia boleh hilangkan acne jugak. Fav Ayue spot gel tu, dia jadi penyelamat tiap kali acne datang. Tak sempat nak membesar dgn jayanya, Ayue dah hapuskan siap2 dah. Works like a charm each and every time. 😍. . Kalau korang nak try, boleh beli kat mana mana farmasi, yang nak beli online tu boleh pergi website : hiruscar.com.my/buy-now/. . #HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotles

32 2

Shopee buat promo lagi gais! Kali ni promo @shopee_my 9.9 Super Shopping Day pulakkk. Ada macam2 promo best berlangsung sampai 9 Sept ni tau. βœ… RM9 penghantaran percuma setiap hari βœ… Baucer penghantaran percuma pada jam 9am dan 9pm setiap hari βœ… Baucer khas dan tawaran masa terhad Time2 ni lah nak clear kan shopping cart korang tu. RM9 je da free shipping uols. Download shopee cepat2 ok? Happy shopping!. . #ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY

54 0

Jadi SAHM ni memang busy dia lain macam sikit. Kalau dulu keje 9-5, sekarang keje 24/7 πŸ˜… Ada je keje yg tak kesudahan. Jarang lah ada masa untuk diri sendiri. Selalunya memang masa tu habis ke suami, anak, kemas rumah. So apa yg Ayue buat untuk ME time Ayue? Tanam pokok 😊 Somehow bila tgk kehijauan ni menenangkan Ayue. Like a therapy. Selain dari therapy shopping, therapy ni pun sangat mujarab dan berkesan πŸ˜… Korang pulak macam mana? Apa hobi korang? Jom share dgn Ayue. Kot2 boleh menang RM200 baucer membeli belah dari Jeep Apparel.. . Cara2 dia mudah je!. βœ… Follow @JeepApparelMY βœ… Jangan lupa set akaun korang kepada "PUBLIC". βœ… Komen pada reposted post dari @JeepApparelMY dengan ayat β€œ My new adventure this year is…..”. βœ… Masukkan hashtag #SayYesToNewAdventures @JeepApparelMY #JeepBestNewAdventures βœ…Pemenang akan di hubungi oleh @CrunchbyNuffnang di IG www.instagram.com/ayueidris βœ… Tarikh tutup adalah pada 6 September 2019 #JeepSpirit #JeepKids

35 0

Qaayed ni memang senang minum susu, tapi ni kali pertama Qaayed minum susu kambing. Lepas Ayue tahu yang susu kambing ni mempunyai khasiat yang berganda dari susu lembu yang Qaayed minum sebelum ni, Ayue pun bagi lah Qaayed cuba and Ayue tak sangka yang Qaayed mudah saja terima susu baru. Mungkin sebab rasanya yang sedap dan perut dia pun rasa selesa bila dapat buang air besar hari-hari. Susu kambing ni dia berbeza dengan susu tepung lembu. Apa yang bestnya Baby Steps BBs-3 ni? πŸ₯›Tinggi Kandungan DHA πŸ₯›Mudah dihadam πŸ₯›Kurang alahan dan radang πŸ₯›Lebih berkhasiat Ayue dah cerita panjang lebar tentang kebaikan susu kambing BBs-3 ni dekat blog, jemput baca ok? https://www.ayueidris.com/2019/08/baby-steps-bbs-3-susu-tepung-kambing.html #BabyStepsBBs3#HappyTummiesHappyKids

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.5K
33 / post
0.70 %
Malaysia
45.3K
1K / post
0.70 %
Malaysia Photography, Modeling, Portraits, Technology, Film, Music & Books
62.1K
-
4.50 %
Malaysia Modeling, Music
1.6K
160 / post
7.00 %
Malaysia
4K
102 / post
1.40 %
Malaysia Humor, Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
92.6K
326 / post
0.70 %
Malaysia Events, Moms, Portraits, Photography
40.2K
277 / post
1.10 %
Malaysia Photography, Travel, Architecture, Nature & Outdoors
81.8K
-
1.90 %
Malaysia Skateboarding
1.7K
169 / post
6.00 %
Malaysia Celebrities, Design
4.5K
67 / post
3.10 %
Malaysia Travel
20.8K
107 / post
-
Malaysia
89.2K
2K / post
1.30 %
Malaysia Fashion, Lifestyle
215K
-
0.30 %
Malaysia Actors
5.4K
161 / post
0.03 %
Malaysia
33K
-
-
Malaysia Fitness, Gym, Bodybuilding