Ardinihumaira's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ardinihumaira

Malaysia

🔹Blogger🔹 Lifestyle - Beauty - Parenting - Food🔹#kkba9 🔹 Teacher ✳️
ard▓▓▓▓▓@gmail.com
Miri
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

1

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ARDINIHUMAIRA

Average engagement rate on the posts is around 1.80%. The average number of likes per post is 36 and the average number of comments is 1.

Ardinihumaira loves posting about Fashion, Technology, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Kids & Parenting, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Gardening, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Celebrities, Cars & Motorcycles, Art, Animals & Pets, Cooking.

Check ardinihumaira's audience demography. This analytics report shows ardinihumaira's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,992
Avg Likes
36
Avg Comments
1
Posts
1,292
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ARDINIHUMAIRA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT PHOTOGRAPHS

RECENT POSTS

27 4

Expectation vs Reality 😆 Duk bayang bucket bag tu sama besar dalam gambar model pakai. Terus berkenan, sebab ada voucher Lazada RM30, so belilah handbag tu. . Total cuma bayar postage cost RM6. Okay je buat melaram. Cuma geram sebab ingat handbag tu besar sikit 😌 . Nak voucher Lazada juga? Cash pun boleh. Register kat sini 👇 https://my.jagreward.com/member/register/?referrer=ardinihumaira . Dah register rajin-rajin share iklan, buka apps/web, rezeki lebih dapat review produk. Tak caya, try la. ✌️😁✌️ . #lifestyleblogger #fashionblogger #kbba9 #handbagcollection #ilhamdinidotcom #lazada

35 1

Selalu cari maklumat mengenai keibubapaan? Kehamilan? Sharing tips/info? Perkembangan anak-anak? Penyusuan? Pemakanan? Nak rujuk dengan pakar? Resepi? Hiburan? Jual Beli? Disamping itu juga boleh menjana ganjaran/pendapatan? . Ada tak aplikasi yang merangkumi semua di atas?😉 Yesss! Ada! All in One! . Memperkenalkan aplikasi theAsianparent (TAP) yang baru sahaja secara rasminya dilancarkan pada 25 September yang lalu. Tapi, aplikasi ni dah lama bertapak di Malaysia. Menariknya, aplikasi TAP telah mencapai sejumlah 25juta pengguna. Maksudnya apa? Memang bestttt lah kan 🥳 . Dni pun dah gunakan aplikasi ni sejak awal tahun yang lalu. Kumpul mata ganjatan setiap hari dengan login dan juga jawab poll. Lepas tu boleh tebus mata ganjaran ke dalam Boost e-wallet. . Yeayyy🥰🥰🥰 boleh buat shopping! Hehehe. Lepas tu kan, ada baaanyak peraduan menarik tau! Hadiah pun lumayan. Dni dah pernah menang voucher. Lepas tu tak sempat nak join peraduan. Nanti nak join lagi peraduan TAP. . Jom sertai komuniti terbaik parenting TAP! ⭐ Klik sini ---> https://theasianparent.page.link/nnrX . Untuk maklumat lebih lanjut baca di blog dni ya 😁✌️ . https://www.ilhamdini.com/2019/10/theasianparent-tap-applikasi.html?m=1 . Jemput tonton video cara muat turun dan isi kandungan aplikasi TAP yang menarik ini. . #theAsianparentMY #tApMYapplaunch #parentingblogger #lifestyleblogger #ilhamdinidotcom theAsianparent Malaysia

43 2

Simpan baju ni pakai tahun depan ya sayang 😘 InsyaaAllah. Classmate darwish dapt juara fashion show tadi 👏👏👏 #fesyenmerdeka #bajumerdeka

31 0

Sepatutnya darwish ada fashion show majlis penutup bulan kemerdekaan pada hari ini. Tapi, kesihatan tak mengizinkan. Tadi masih ada muntah 1x. Sebab demam Alhamdulillah dah kebah, makanya mama berhajat sekejap lagi nak siapkan dia pakai baju ni, kita ke sekolah sekejap, bergambar dengan kawan-kawan dia 😁 Songkok tu, mama cadang nak pacak bendera sekeliling. Tapi tak sempat beli. Kat rumah cuma ada 1 je. Sabtu ahad tu melayan dia yang demam. Tak apalah... Bukan nk bertanding untuk menang. Nak bagi darwish ada pengalaman+memori di sekolah. Sorang ni je pun mama nak melayan. Hehehe 🥰

37 0

Sambung sikit lagi 😁🦕🦕🦕

36 0

Sejak semalam lagi darwish rasa tak sedap badan kot. Sebab dia suruh mama suluh dalam mulut dia. Tengok ada bengkak ke tak (tonsilitis). Mama suluh tengok, nampak bengkak. Sebelum masuk exhibition tu dia tidur dalam kereta. Mama kejut dia bangun suruh papa belikan aiskrim bagi lega tekak dia tu. Malam tadi sebelum tidur suruh mama suluh lagi sekali. Nampak bengkak juga. Pagi ni, mengadu rasa nak demam. Hajat mama nak keluar pagi ni dibatalkan saja. Melepak bangun tidur bangun tidur 3beranak hari ni 😅 okaylah semalam dah jenjalan kan... Semangat dia pakai baju dinosour nak tengok dinosour.

47 2

Gitula dia sekarang, mama ajak bergambar dia pandang kamera sesaat je tak dan mama snap dia dah tengok tempat lain 😌 tu tangam duk kutis tempat kena gigit sandfly, habisla berlubang parut anknda uiii...

37 0

Picnic tadi, terjumpa tapak sulaiman terdampar di pesisir pantai. Dah tak bergerak. Kalau masih hidup sis tak tangkap ✌️😊✌️

25 0

😊

56 4

Follow Me! Follow Me! 😁 Nak ajak kawan-kawan follow cuba Shampu Green Tea Follow Me yang ada 6 dalam 1 kebaikan untuk kulit kepala dan juga rambut. Specialnya shampu ni sebab: . 🥰mengurangkan kelemumur 🥰mencegah rambut gugur 🥰mengawal minyak berlebihan 🥰 melembutkan rambut 🥰melegakan kegatalan 🥰kesan penyejukan Haaa... Semua ni penting terutamanya bagi wanita yang berhijab sebab rambut kita terperap dalam serkup/tudung, kan? Rasa fresh je lepas pakai shampu ni. Dan ianya Halal. Boleh dapatkan Follow Me Green Tea Shampoo di mana -mana pasaraya berdekatan 👉 Aeon, Billion, Shopee, Lazada, Family Store, Giant, Hero, MyDin, NSK, Sunshine, Tesco, TF Value Mart, The Store, Aeon Wellness #FollowMeMalaysia #6RahsiaHijabiFollowme #Followme6in1Shampoo @followmemalaysia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

28.9K
-
1.60 %
Malaysia Actors
157.3K
-
0.10 %
Malaysia
115.6K
-
-
Malaysia Travel
54.1K
241 / post
2.00 %
Malaysia Cooking, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Technology, Fashion
32.6K
278 / post
1.20 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Styling, Celebrities, Hair & Beauty
4.1K
70 / post
0.02 %
Malaysia Technology, Celebrities
24.4K
-
0.20 %
Malaysia
1.8K
122 / post
0.07 %
Malaysia
2.3K
32 / post
0.80 %
Malaysia Photography, Architecture
1.3K
72 / post
4.40 %
Malaysia
33K
106 / post
4.40 %
Malaysia Technology, Celebrities
494.6K
-
0.40 %
Malaysia Modeling
174.4K
5K / post
0.90 %
Malaysia Events, Film, Music & Books, Celebrities, Health & Fitness
31.7K
-
4.40 %
Malaysia Fashion, Modeling, Lifestyle
2.1K
40 / post
0.70 %
Malaysia