Elledeleeuw's Instagram Audience Analytics and Demographics

@elledeleeuw

Belgium

🎬 Sr. Press Officer @vtm.be 📖 Writing 'Bij mij zou het niet waar zijn' (April '21) 💕@pietertimmers 👱‍♀️Jutta '17 👶🏼 '21 ✉️
ell▓▓▓▓▓@hotmail.com
Belgium

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ELLEDELEEUW

Average engagement rate on the posts is around 5.30%. The average number of likes per post is 444 and the average number of comments is 8.

Check elledeleeuw's audience demography. This analytics report shows elledeleeuw's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
8,533
Avg Likes
444
Avg Comments
8
Posts
3,517
Global Rank
1,166,590
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ELLEDELEEUW

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

284 13

Ik herinner me nog van vroeger dat ik het ontzettend gezellig vond om eerst in het bed van m'n ouders te slapen, die me dan als een lappenpopje naar m'n eigen droegen toen ze zelf kwamen slapen. En omdat ik hou van herinneringen maken, heb ik dat hier vorige week geïntroduceerd toen het moment zich ertoe leende. She loves it. Al vertelde ze vanavond wel al dat ze straks wou blijven liggen als wij kwamen slapen. Ik gok echter dat ze zodanig van de wereld is tegen dan, dat ze zich gewillig als een vodje naar haar eigen bedje laat dragen 🤭 (en sowieso is er met die buik niet genoeg plaats in bed nu). Hebben jullie ook van die fijne ritueeltjes die mooie herinneringen hebben gemaakt?

254 2

Nesteldrang, ofwel een opruim-, schoonmaak- en koopwoede die veel vrouwen tijdens hun zwangerschap ervaren. Die koopwoede heb ik niet, de eerste 2 without a doubt. Lang leve mijn poetsvrouw dus, en de nieuwe rechthoekige Cirqula kommen van @mepalnl waardoor de kakafonie van Chinees- en Thais-bakjes (kent ge't?) kan ingeruild worden voor een alternatief dat wél in mekaar puzzelt en esthetisch verantwoord is. Meal preppen vind ik sowieso al plezant (mijn vriezer van 120 liter zit niet voor niets steeds vol met homemade witloof in hesp en andere ovenschotels 😋) maar nu word ik er wrs nog nét dat tikkeltje vrolijker van. #mepal #mealprep #nesteldrang

558 4

Best bubble 💜.

383 3

De kinderkamer begint erop te lijken (niet dat die het eerste half jaar gebruikt zal worden, maar 't is nodig voor de rust in mijn hoofdje, zegt🤭). Dekentjes @babymatterscom 💙.

285 63

🎁 GIVEAWAY alert! 🎁Ik mag van @zessoshop deze mooie 4-seizoenenslaapzak Cocono van het Belgische merk Nooga weggeven. In een handomdraai neem je een laagje weg of voeg je extra voering toe, en ook de mouwen zijn afritsbaar. Zo pas je de slaapzak gemakkelijk en snel aan de omgevingstemperatuur aan, in elk seizoen (lekker handig!). En een flinke plus: je kindje kan gewoon in de slaapzak blijven liggen tijdens het wisselen plus de slaapzak kan onderaan geopend worden zodat je kleintje tijdens het verschonen niet uit de slaapzak hoeft gehaald te worden. Je hoort het: alles voor een optimale slaap. En ik kan het weten 🤭. 🏆Hoe winnen? - Volg @zessoshop - Tag 2 vrienden die ook een kleintje in huis hebben - En vertel in dezelfde reactie welke maat je wil (ook het kleur mag je later kiezen bij winst!) : 0-8 maanden (afmeting slaapzak = 60 cm) of 8-20 maanden (90 cm) De winnaar wordt door het lot gekozen op vrijdag 22/01 om 18u. Succes! 🤞

423 7

Dat t stif koet is, zou opa gezegd hebben ❄️.

352 3

Deze keer goed vastmaken, want de vorige keer is't duidelijk niet goedgekomen. #safetyfirst #BigSister #CYBEX #CYBEXCloudZ

324 22

📖 'Bij mij zou het niet waar zijn' vanaf nu in PRE-ORDER via de link in bio! De publicatie van mijn boek is vervroegd naar april, om te vermijden dat ik al persend nog illustraties en drukproeven zou moeten goedkeuren 😊. As we speak is de geweldige @tasjavanrymenant dus druk aan het tekenen: zie preview door naar rechts te swipen. Opgelet: dit is niet de finale cover, daar werken we binnenkort aan en revealen we een van de komende weken! Dus, 'Bij mij zou het niet waar zijn': Wel honderden keren schoot die gedachte door mijn hoofd toen ik zag hoe ouders soms reageerden op de zotste, meest frustrerende, irritante of hilarische situaties waarin ze verzeild raakten met hun kind. En ook sommige zwangere vrouwen leken ineens niet meer te sporen zodra er een minimensje in hun buik groeide. Dat alles zou me dus sowieso niét overkomen. Spoiler alert: het blijkt allemaal wél waar te zijn. En dus besloot ik tijdens een zoveelste doldwaze situatie er een boek over te schrijven. Het resultaat: 'Bij mij zou het niet waar zijn', een eerlijk en ontzettend herkenbaar boek dat niet alleen grappige anekdotes schetst, maar vooral duidelijk maakt dat je het ouderschap niet kan plannen en dat heel veel zaken ineens anders zullen gaan dan verwacht. Ook al had je gedacht ‘dat het bij jou niet waar zou zijn’. Dit boek is tegelijkertijd de ideale voorbereiding op het ouderschap zoals het echt is, alsook misschien voor sommigen een ludieke vorm van anticonceptie, mocht het daar nog niet te laat voor zijn 🤭. Het perfecte boek voor aanstaande ouders en ouders, alsook het ideale cadeau voor moederdag. Nu dus te PRE-ORDEREN VIA DE LINK IN BIO! (Valt het op dat ik enthousiast ben? Het wordt plezant, ik beloof het u! Wie weet kan je het wel lezen tijdens je tas ☕ of 🍵 die je voor de 5de keer opwarmt tussen al het moederen door) Sharing is caring (en vooral heel erg lief) ❤️.

647 4

Elsa en Anna. En een broek vol sneeuw, een bekken dat nu nog net iets meer pijn doet en tranen om sneeuwman Olaf die niet mee naar huis kon "en ons nu mist". Maar wat.een.topdag. We lieten Jutta vanochtend kiezen tussen een dagje 🌊 of een dagje ❄ en ze koos resuluut voor het laatste "want dat heb ik nog nooit gezien!". Dat kinds enthousiasme en die grote verbazing bij het zien van haar eerste sneeuw (die van toen ze 1,5j was, herinnert ze zich niet meer): I 💙 it!

666 2

Gisteren te druk met knuffelen. Gelukkig Nieuwjaar, iedereen 😘.

514 6

Ik vond 2020 zo slecht nog niet. Veel samen in plaats van veel apart. Meer rust in huis. Meer van dat, 2021. Op de planning in 2021: een boek en een baby. En de rest, dat zien we dan wel.

1,035 10

Baby al 10 weken ingedaald, 10 weken to go. Grow, little one (maar hou ook nog een beetje plaats over, ok?) ❤️.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Belgium to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

34.2K
733 / post
-
Belgium Photography, Technology
12.1K
-
6.20 %
Belgium Photography, Travel, Adventure
6K
-
4.10 %
Belgium Photography, Portraits
244.9K
-
3.60 %
Belgium Fashion, Lifestyle
47.8K
-
2.40 %
Belgium Fashion, Modeling, Lifestyle
61.8K
203 / post
3.00 %
Belgium Technology, Celebrities
13K
209 / post
0.80 %
Belgium
12.3K
247 / post
0.20 %
Belgium Fashion, Hair & Beauty, Celebrities
1.5K
-
11.90 %
Belgium
11.3K
-
4.40 %
Belgium Travel, Adventure, Photography
1.1K
62 / post
-
Belgium Celebrities, Fashion, Design
2.5K
134 / post
16.80 %
Belgium
127.3K
-
1.50 %
Belgium Events, Travel, Photography
12.9K
-
5.20 %
Belgium
75.1K
-
-
Belgium Fashion