Ustazshahrizan's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ustazshahrizan

Malaysia

Inspirational Enterpreneur,Investor, Trainer & Speaker @leanencloset @najjahgroup @noblekidsmontessori #Daie #Consultant #Diver #Trainer #Traveler
sha▓▓▓▓▓@yahoo.com
+60▓▓▓▓▓00
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF USTAZSHAHRIZAN

33.1% of ustazshahrizan's followers are female and 66.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 380 and the average number of comments is 18.

Check ustazshahrizan's audience demography. This analytics report shows ustazshahrizan's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
73,438
Avg Likes
380
Avg Comments
18
Posts
1,490
Global Rank
448,624
Country Rank
5,714
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR USTAZSHAHRIZAN

Female
33.1 %
Male
66.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF USTAZSHAHRIZAN

  • Beauty & Fashion 48.44 %
  • Art & Design 46.30 %
  • Business & Careers 43.17 %
  • Photography 40.33 %
  • Travel & Tourism 40.25 %
  • Entertainment 38.30 %
  • Music 37.24 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.00 %
  • Sports 34.63 %
  • Cars & Motorbikes 32.98 %
  • Books and Literature 32.11 %
  • Movies and TV 31.91 %
  • Children & Family 30.19 %

RECENT POSTS

403 31

Bermula hari ni pakcik akan berhenti makan nasik. Semua makanan pakcik selepas ini hanya bersifat sayuran, buahan dan kayuan. Sebijik dah mcm haiwan Kenyataan ini bukan kali pertama pakcik keluarkan. Ianya sudah berzaman Sekian dimaklumkan

565 43

pakcik kalau naik kapal terbang mmg jakon pun. semua tempat pakcik nak ambik gamba korang mmg tak heran pun. korang dah biasa. korang tak jakon. korang pegi balik keje naik helikopter kdg2 naik jet. apa nak heran kan. aku sorang je yg jakon. yg buruk2 semua aku 🙄🙄🙄😔😔😔

179 4

Malam ni pakcik akan bergandingan dengan tokoh2 Qari Al Quran Tanahair utk prog Show Hidangan AlQuran di Dataran Putrajaya. Jemput hadir semua area sini Yg jauh boleh tonton LIVE di Tv Al Hijrah start jam 9malam ni Pakcik kari bukan Qori. Pakcik tumpang kehebatan ahli2 Tokoh Quran Negara @abdulkarimalmakki @abasamirahman @fakhrulunic @farhatulfairuzah

175 3

Hari ni pakcik kena bercakap ttg Hijrah & Nafsu di Kementerian Komunikasi dan Multimedia bersama dgn moderator diraja @zakariaothman77 dan @ustazahasmaharun.official Pakcik mengaku sebagai seorang manusia yang ada nafsu, pakcik sentiasa menguruskan nafsu pakcik. Nafsu makan, nafsu hobi, nafsu shopping apatah lagi nafsu ibadat. Banyak nafsu yg kita kena uruskan Sekian pakcik maklumkan

142 7

Org kata, kalau pakai blazer lepas tu tangan genggam rapat mcm ni nampak cerdik. Pakcik try my best Hari ni pakcik lancarkan di channel tv 118 astro Khimar ( Spesis Tudung Labuh ) bertatahkan kristal berkilauan 3 helai khimar labuh + 1 helai lagi khimar labuh percuma + tote beg canvas besar percuma jugak sbg penghargaan utk semua yg support koleksi pakcik Boleh dapatkan utk sendiri atau dijadikan hadiah bagi org tersayang. Pakcik boleh jamin, takkan dapat di luar pakej meletop kebabom mcm ni #ustazkampung #ustaztraveler #ustazdiver #ustazhipster #ustazleanen #leanen

466 11

Berkain sarung Aceh dgn motif pahlawan sejati sangat cocok apabila di pakai oleh sosok tubuh pakcik di subuh hari Berlatar belakangkan Masjid Baiturrahman, yg menjadi bukti kebesaran Allah yg menyurutkan arus deras Tsunami 2004 di sekitar masjid sedangkan di kiri dan kanan masjid, gelombang bah besar melebihi tinggi dua manusia. Akal dan logik tidak akak mampu menjawab persoalan mukjizat tuhan Kota ini pernah berhimpun ramai para wali dan ulamak serta orang soleh. Inilah antara rahsia kedatangan awal Islam ke nusantara hingga disebut dengan nama Kota Serambi Mekah #ustazkampung #ustaztraveler #ustazdiver #ustazhipster #ustazshahrizan

292 21

Orang kata kalau ambik gambar kepala tengok tempat lain style mcm menung gaya macho boleh dapat like banyak pakcik try buat. kalau pakcik takdpt like banyak, pakcik delete post ni #ustazkampung #ustaztraveler #ustazdiver #ustazhipster #ustazshahrizan

312 17

Setiap kali pakcik nak naik kapal terbang, pakcik mesti selpie sebab pakcik jakon Korang takyah nak gelak kat pakcik. Korang pun sama jugak 🙄🙄🙄 . #ustazkampung #ustaztraveler #ustazdiver #ustazhipster #ustazshahrizan

402 15

Hari ni pakcik meeting lagi. Pakcik berkerut sebab tgh kira bajet nak belanja korang Masalahnya korang taknak kena belanja. kekwatttt Sape nak kena belanja SAY ASTAGHFIRULLAH 1000X smpai jerebu hilang di udara dan di hati #ustazkampung #ustazdiver #ustaztraveler #ustazshahrizan

517 37

Pakcik tak tau nak tulis caption apa. Korang tulis lah sendiri kat komen Sape tulis perkataan perut, fat, gemuk, besar atau adik beradik semua tu, pakcik akan report kat Instagram Amaran ini berkuatkuasa serta merta #ustazkampung #ustaztraveler #ustazdiver #ustazshahrizan

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

389K
-
1.10 %
Malaysia Modeling
1.1K
-
27.80 %
Malaysia Game, Fashion, Hair & Beauty, Food & Drink, Health & Fitness
9K
-
0.70 %
Malaysia Cooking, Hair & Beauty, Photography, Travel, Fashion
272.1K
-
0.10 %
Malaysia Music, Actors
29.8K
-
-
Malaysia
85.5K
-
-
Malaysia
3.2K
53 / post
0.60 %
Malaysia
12.7K
159 / post
3.70 %
Malaysia
1.5K
45 / post
-
Malaysia Celebrities
40.3K
-
1.50 %
Malaysia Music, Travel, DJ
9K
-
1.10 %
Malaysia Food, Chef, Restaurants
18.6K
164 / post
1.70 %
Malaysia Celebrities
1.6K
23 / post
0.80 %
Malaysia
69.6K
-
-
Malaysia
6.6K
106 / post
0.02 %
Malaysia Film, Music & Books, Photography