Umminazeera's Instagram Audience Analytics and Demographics

@umminazeera

Malaysia

Thespian / Alumni RMiT, Melbourne #umminazeeraootd
naz▓▓▓▓▓@gmail.com
Kuching|Sarawak
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF UMMINAZEERA

51.7% of umminazeera's followers are female and 48.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 3727 and the average number of comments is 27.

50% of the followers that engaged with umminazeera regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 28.95% and United States at 7.89%. In summary, the top 5 countries of umminazeera's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, United States, Bangladesh, Afghanistan.

Umminazeera loves posting about Celebrity, Modeling, Actors, Celebrities.

Check umminazeera's audience demography. This analytics report shows umminazeera's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,633,088
Avg Likes
3,727
Avg Comments
27
Posts
4,515
Global Rank
9,540
Country Rank
250
Category Rank
39

GENDER OF ENGAGERS FOR UMMINAZEERA

Female
51.7 %
Male
48.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF UMMINAZEERA

  • Beauty & Fashion 56.36 %
  • Art & Design 49.26 %
  • Restaurants, Food & Grocery 41.76 %
  • Entertainment 39.42 %
  • Business & Careers 38.37 %
  • Movies and TV 36.13 %
  • Music 35.82 %
  • Luxury Goods 32.49 %
  • Sports 31.86 %
  • Fitness & Yoga 31.61 %
  • Travel & Tourism 30.65 %

AUDIENCE COUNTRIES OF UMMINAZEERA

  • Malaysia 50 %
  • Cuba 28.95 %
  • United States 7.89 %
  • Bangladesh 2.63 %
  • Afghanistan 2.63 %

MENTIONED HASHTAGS OF UMMINAZEERA

RECENT POSTS

679 30

Bring home the Magic! Akhirnya Ummi berpeluang untuk experience magic in real life! ✨✨Ummi memang amazed dengan Air Purifier dan tankless Water Purifier dari SK magic ni. Memang canggih betul teknologi dia! Korang pun jangan lupa pergi ke booth @myskmagic_ di Kuala Lumpur Convention Centre pada 13-16 May (10am-8pm) Follow @myskmagic_ now and catch their latest updates. #MYSKmagic #NothingBeatsMagic #HOMEDECxSKmagic

5,235 31

Happy Mothers Day to alll mothers! Yup its not easy.. Its an ongoing neverending process of learning & worrying but totally worth it.. I remember being so depressed when i was pregnant with my 2nd one. I gained 30kg!!Tak pernah berat sampai 78kg all my life 😂Alhamdulillah, managed to lose it all back.. Anyway, mothers sacrifice so much. Sometimes they have to step up in order to make sure everything in the house is under control. So they lose themselves. Unfortunately some dont see it. Som...

2,720 27

Selamat Hari Raya with my strength.. Now that im a mother of two.. Selalu saya fikir. “Macam mana lah mama saya besarkan saya & abang saya as a single mother. Sedangkan saya nak besarkan anak anak & pada masa yg sama ada suami di sisi pun saya rasa tak mudah”. Terima kasih mama.. Terlalu banyak kami terhutang budi dgan mama. I love you Mama. Semoga Allah maafkan segala dosa mama & berikan yg terbaik utk mama di dunia & akhirat. ❤️ Ameen Thank you to all single mothers & fathers out there f...

759 11

Hai gais. Anda yang mengenali saya sudah tahu bahawa saya belajar di Australia untk satu tempoh masa dan Swisse adalah salah satu jenama yang masih saya gunakan sehingga kini. Swisse sentiasa muncul di mata anda apabila anda masuk ke farmasi! Kulit ummi jadi kusam sejak balik Malaysia tempat shooting siang malam. Dalam kesibukan macam ni, kita kena lebih jaga kesihatan. Mujurlah Ummi mempunyai Pembina Kolagen Vegan dan Detoks Hati untuk memberi diri saya rangsangan kolagen semula jadi dan menyok...

1,623 25

Good morning! #GengrayaKL buat apa harini. Tolong share some ideas..

4,000 32

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin dari kami sekeluarga.. Alhamdulillah selesai sudah kita berpuasa di bulan Ramadhan. Semoga kita berjumpa lagi di bulan Ramadhan yg akan datang. May Allah accept all our good deeds. Ameen. Ps. Maaflah. Anak kecil saya tak berapa suka disuruh bergambar 😅😂 Sampai video last tu @izzar cakap “Biarlah”. Lol. Give up dah

3,735 17

Terkejut betul esok raya! Slide to see reaction kitorg semua dekat event berbuka tadi! 😂 Selamat hari raya semuaaa..

15,228 53

Practice tangkap gambar untuk raya nanti. Nampak keadaan marah betul budak budak ni! Slide to see where all my husband’s kisses have gone to. 🥹 😜 & Alhamdulillah semalam sempat beraya dengan in laws.. Anyway, hati hati ya drive semua! Tahun ni balik raya mana? kita #Gengrayakl je tahun ni… Tahun depan insyaAllah balik kampung.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.5K
176 / post
3.40 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Food & Drink
61.1K
766 / post
4.60 %
Malaysia Medical Health, Health
2.4K
102 / post
-
Malaysia Film, Music & Books, Hair & Beauty
11.8K
123 / post
0.80 %
Malaysia
1.2K
28 / post
4.50 %
Malaysia Photography
29.4K
1K / post
-
Malaysia Modeling, Fashion, Photography, Food & Drink, Nature & Outdoors
1.3K
-
-
Malaysia Parenting, Nature & Outdoors, Architecture
10.9K
32 / post
0.90 %
Malaysia Celebrities
81.5K
-
1.20 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion
14.4K
750 / post
2.80 %
Malaysia
21.4K
1K / post
1.20 %
Malaysia Styling, Hair Salons, Art
107.7K
-
-
Malaysia
12.1K
399 / post
1.70 %
Malaysia Technology, Celebrities
8.9K
43 / post
0.20 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Personal Goods & General Merchandise Stores
73.2K
-
5.30 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Modeling