Stefanlofven's Instagram Audience Analytics and Demographics

@stefanlofven

Sweden

Socialdemokraternas partiordförande, Sveriges statsminister. Kontot administreras av Stefan Löfvens medarbetare.
vic▓▓▓▓▓@socialdemokraterna.se
Sweden
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF STEFANLOFVEN

52.5% of stefanlofven's followers are female and 47.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.30%. The average number of likes per post is 2779 and the average number of comments is 93.

Stefanlofven loves posting about Design, Interior Design.

Check stefanlofven's audience demography. This analytics report shows stefanlofven's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
86,917
Avg Likes
2,779
Avg Comments
93
Posts
798
Global Rank
173,272
Country Rank
512
Category Rank
264

GENDER OF ENGAGERS FOR STEFANLOFVEN

Female
52.5 %
Male
47.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF STEFANLOFVEN

  • Photography 52.26 %
  • Art & Design 48.67 %
  • Beauty & Fashion 48.47 %

RECENT POSTS

10,395 289

På en avkopplande höstpromenad med Ulla. Önskar er alla en trevlig söndag!

2,908 88

Hösten 1976 ryckte jag in på Jämtlands flygflottilj, F 4, i Östersund. Själva utbildningen skedde i Östersund och på Tullinge flygplats utanför Stockholm. Därefter tjänstgjorde jag på en radarstation utanför Sollefteå där vi bevakade lufthavet ovanför Östersjön. I min generation gjorde i stort sett alla unga män värnplikt. Som jag minns det var det inget jag funderade så mycket över. Med kalla kriget som bakgrund och Sverige inklämt mellan stormaktsblocken var värnplikt en självklarhet mellan skola, utbildning och arbetsliv. Det säkerhetspolitiska läget i Sveriges närområde och i Europa har över tid försämrats. Regeringen har arbetat med att stärka totalförsvarets förmåga i flera år, bland annat genom att återaktivera värnplikten. Med försvarspropositionen genomför regeringen nu den största procentuella höjningen av anslagen till det militära försvaret sedan 1950-talet. Unga män och kvinnor i blå och gröna kläder kommer att bli en vanligare syn runt om i samhället när fler behöver utbildas för att vid behov kunna försvara Sverige. Regeringen föreslår i försvarspropositionen ett antal nya regementen: ett amfibieregemente i Göteborg, en flygflottilj i Uppsala och nya arméregementen i Arvidsjaur, Kristinehamn, Falun och Sollefteå med ett utbildningsdetachement i Östersund. Om detta är regeringen överens med Centerpartiet och Liberalerna. Förslaget är en del i att bygga ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige. Tiden i lumpen innebar kamratskap och en möjlighet att utveckla nya sidor hos mig själv, men också tristess och väntan. Det är inte något jag önskar ha ogjort. Fler unga – numera både kvinnor och män – kommer att behöva kallas in till lumpen de kommande åren. De som kallas förlorar en del av sin frihet men får en bra erfarenhet och gör en insats för sitt land. Har du egna erfarenheter av militärtjänsten eller hur det var att någon i din närhet gjorde lumpen? Skriv gärna en kommentar nedan. Bilden är från förra året då jag besökte Södra skånska regementet P 7.

3,947 109

Antisemitismen – hatet mot judar – har djupa rötter och har visat sig vara skrämmande motståndskraftig i den europeiska historien. Idag är sociala medier den främsta arenan för detta hat. Om ett år, den 13 oktober 2021, inleds Malmö internationella forum om hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism. Det är en högnivåkonferens för regeringschefer, forskare, experter och civilsamhällesorganisationer från cirka femtio länder. Syftet med Malmöforum är att stärka arbetet för att minnas Förintelsen och motverka alla former av antisemitism och rasism, inte minst i sociala medier. Den ursprungliga planen var att genomföra forumet i Malmö nu i höst, men pandemin innebär att vi fick ändra planerna. Bilden är från ett besök på Auschwitz-Birkenau år 2017. Foto: Beatrice Lundborg DN TT.

1,640 36

I år fyller Förenta nationerna 75 år. Aldrig tidigare har behovet av internationellt samarbete varit lika viktigt för att säkerställa en hållbar och rättvis framtid för alla. För 75 år sedan, i ruinerna av två ödesdigra världskrig, enades världens länder om att samarbeta och lösa konflikter. FN har därefter utvecklats till att hantera en mängd områden däribland fattigdomsbekämpning, hållbar utveckling, jämlikhet, handel, miljö och klimat. Varje år i slutet av september möts världens ledare i New York. Under några intensiva dagar samlas vi när generalförsamlingen öppnar. I vanliga fall innebär det fullmatade dagar med möten från tidig morgon till sen kväll – en del arrangerade i förväg, medan många andra är spontana, när man råkas i korridoren. I år blev FN-mötet annorlunda. Det fick ske digitalt. Alla deltagare, så även jag, har fått hålla anförandena via video. Men vid ett 75-årsfirande ska det vara högtidligt. Det blev det också när alla FN:s länder ställde sig bakom en deklaration med en vision om ett starkare, ansvarsfullt och mer handlingskraftigt FN. Den svenska FN-ambassadören Anna-Karin Eneström har tillsammans med sina medarbetare och med Qatars ambassadör förhandlat fram denna gemensamma deklaration. I det svenska anförandet påminde jag om att coronapandemin visar att vår egen och andras hälsa förenar oss. Vi har ett gemensamt ansvar att bidra till global hälsosäkerhet och främja mer välmående och jämlika samhällen. Jag talade också om behovet av att stärka demokratiarbetet globalt samt flickors och kvinnors rättigheter. För några veckor sedan talade jag även med FN:s generalsekreterare António Guterres. Han har ett starkt och genuint engagemang för klimatfrågan. Konsekvenserna av ett varmare klimat med bränder, torka och stigande havsnivåer fortsätter att drabba människor. Därför var klimatfrågorna och hållbar utveckling i linje med Agenda 2030 andra viktiga områden i mitt tal i FN och i mitt samtal med generalsekreteraren. Vår tids stora utmaningar hanteras bäst tillsammans. Världen behöver mer samarbete, inte mindre. Sverige ska fortsätta att göra sin del för fred, frihet och samarbete. Foto: UN Photo/Rick Bajornas

2,889 121

Under våren fick coronakrisen den svenska demokratin att visa sig från sin bästa sida. Vi hade en nära dialog och alla partier slöt upp bakom Sveriges strategi. När krisen avtog i styrka avtog också viljan till samarbete. Det beklagar jag. Vi är inte igenom detta ännu. Det är fortfarande en tid för nationell samling. Och det finns många frågor som skulle behöva mer av krisinsikt och en vilja till att samarbeta för Sveriges bästa. För att stärka välfärden med fler anställda och mer utbildning. För att bekämpa arbetslösheten med utbildning och företagsstöd. Och för att bekämpa gängen. Coronapandemin pågår alltjämt. Smittspridningen ökar åter och påminner oss om att det är vårt gemensamma ansvar att hålla smittan nere. Samtidigt behöver vi också göra vad vi kan för att bekämpa arbetslösheten och tillsammans jobba oss ur denna kris. Från att regeringen tillträdde i oktober 2014 och fram till i våras, då krisen kom 350 000 fler människor i arbete. Nu stiger arbetslösheten och därför genomför regeringen ett kraftfullt grönt återstartspaket för svensk ekonomi som skapar 75 000 fler jobb – redan nästa år. Det innebär jobb i hela landet genom fler anställda i äldreomsorgen, ny bredbandsfiber som ska dras, nya bostäder som ska byggas, snabbare underhåll av vägar och järnvägar, fler utbildningsplatser. En förbättrad A-kassa och ekonomisk trygghet på väg till nästa jobb. Vi sätter jobben främst därför att allas vårt arbete är grunden för all annan politik en regering vill genomföra. Fler människor måste jobba och betala skatt för att vi ska kunna anställa fler poliser, fler sjuksköterskor och för att vi ska kunna höja pensionerna. Med investeringar i sjukvården, äldreomsorgen och klimatomställningen ska vi bygga vårt samhälle starkare än det var innan krisen.

2,298 90

Klockan 20 drar partiledardebatten igång i SVT. Vi är på plats och vi hoppas att du vill titta. Socialdemokraterna och Miljöpartiet har i sex år arbetat tillsammans för att Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsland. Det arbetet har inte tagit paus under coronakrisen, istället storsatsar vi för att hantera pandemins direkta konsekvenser. Nästa år går vi fram med ett återstartspaket på över 100 miljarder kronor som skapar 75 000 fler jobb nästa år. Vi satsar inte minst på äldreomsorgen, så att både personalen och de äldre får bättre villkor. Vi ökar också takten i klimatomställningen markant genom stora satsningar på minskade utsläpp i industrin och förnybara bränslen. Med skärpta straff, fler poliser och tuffa insatser för att bryta nyrekryteringen forsätter vi vårt arbete för att knäcka gängkriminaliteten. Den krispolitik vi under de här månaderna har gått fram med – rödgrön krispolitik som står på löntagarnas sida – visar vägen framåt. Vägen framåt för Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson, Ebba Busch och Jonas Sjöstedt verkar vara att skapa en regeringskris under en pågående pandemi. Det är ansvarslöst. Just nu är vårt fokus att stoppa smittspridningen av covid-19, det borde också vara oppositionens fokus. Tillsammans har vi ett ansvar, var och en av oss, att stanna hemma vid symptom, hålla avstånd, tvätta händerna - noga och ofta.

2,690 146

I kväll är det dags för partiledardebatt i SVT:s Agenda. Jag ser fram emot en sakpolitisk debatt med tydliga skiljelinjer och jag hoppas att den kommer handla mycket om framtiden, om hur vi ska lösa våra samhällsproblem och bygga framtidstro. I ryggen har jag en budget där vi gör enorma satsningar på jobben, klimatomställningen och välfärden – inte minst äldreomsorgen. Det känns tryggt, för det finns mycket i budgeten som vi socialdemokrater är väldigt stolta över. Det kommer förstås också bli en debatt som präglas av brottslighet. Och det med all rätt. Om föräldrar känner oro för att låta sina barn gå ensamma till fotbollsträningen så är det svårt att prata om något annat. Ingen ska behöva fundera på om Socialdemokraterna och den regering jag leder är beredda att göra vad som är nödvändigt för att återupprätta trygghet och ordning på gator och torg. Ingen i Sverige ska behöva känna att det här är något vi måste uthärda. Den regeringen jag leder har skärpt fler än 50 straff och infört 20 nya brottsrubriceringar. Det har aldrig funnits fler poliser i Sverige och vi har gett polisen nya verktyg för att bekämpa gängkriminalitet. Fängelserna, häktena och förvaren är nu fulla. Men det räcker inte. Vi ska göra mer. När jag under mina resor möter poliser eller lokalpolitiker i stadsdelar som plågas av gängkriminalitet så lyfter de nästan alltid två saker: de vill se politisk samling mot brottsligheten och de vill se kraftfulla åtgärder för att bryta nyrekryteringen. De vill att vi stärker skolan, socialtjänsten och barn- och ungdomspsykologin. För de vet att det bara är genom tidiga insatser man kan hindra en ung pojke från att ta de första stapplande stegen mot ett liv som livsstilskriminell. Jag vet det också. Och jag kommer aldrig låta smarta sägningar eller sensationella utspel vara viktigare än genomförbar och efterfrågad politik som gör skillnad på riktigt. Det hoppas jag också ska bli tydligt för tittarna i kväll.

2,640 91

Vi ska vara stenhårda mot den grova brottsligheten här och nu – men för att få till en förändring på sikt måste vi också stoppa nyrekryteringen. Var jag än reser i Sverige så är det just samverkan mellan skola, polis, socialtjänst och andra delar av samhället som lyfts fram som en viktig del i detta arbete. I går besökte jag Bäckbyhuset i Västerås där jag deltog i ett samtal med fältarbetande socialsekreterare och representanter från polis, skola och fritidsgård. Jag fick bland annat ta del av hur de arbetar lokalt för att förhindra att unga dras in i kriminalitet. Bäckbyhuset bidrar till att skapa trygghet för människor som bor i området och ger just möjlighet för samverkan mellan myndigheter och andra viktiga delar av samhället.

3,004 66

Grattis till Umeåforskaren Emmanuelle Charpentier som tilldelas Nobelpriset. I dag meddelade Kungliga vetenskapsakademien att Emmanuelle Charpentier är en av årets Nobelpristagare i kemi. Franskfödda Charpentier får priset tillsammans med Jennifer Doudna för upptäckten av den så kallade gensaxen CRISPR-Cas9. Emmanuelle Charpentiers forskning vid Umeå universitet har bidragit till ett språng inom molekylärbiologisk och cellbiologisk forskning. Över hela världen används gensaxen av forskare inom biologi och medicin för att bland annat utveckla nya behandlingsmetoder mot allvarliga sjukdomar. Till Dagens Nyheter säger Emmanuelle Charpentier att tiden i Umeå var väldigt viktig för henne, att låta forskare i frihet forska ger förutsättningar för sådana här genombrott. Det gör mig glad och stolt eftersom det visar hur viktigt det är att Sverige fortsätter att vara en ledande forskningsnation som gör investeringar i forskning och utveckling. Det skapar välfärd, jobb, tillväxt och en bättre värld. Sådana här upptäckter och det erkännande ett Nobelpris innebär är dessutom en fjäder i hatten för svensk forskning och för våra universitet och högskolor. Foto: Kay Nietfeld/TT

3,075 68

Det riskerar att bli oerhört tufft för Sverige framöver. Vi ser tecken på att antalet smittade av covid-19 ökar, framförallt i vissa områden i landet. Därför måste vi skärpa oss igen och följa de regler och rekommendationer som gäller. Om alla tar ansvar och gör sitt så kan vi vända den här utvecklingen. Folkhälsomyndigheten bedömer att vi sannolikt kommer att få räkna med åtgärder mot coronaspridning minst ett år till, det ligger på oss alla att hålla i och hålla ut. I dag har jag besökt Västmanlands sjukhus i Västerås och tagit del av verksamheten som bedrivs på laboratoriet för klinisk mikrobiologi. Regionen har arbetat intensivt med att öka testkapaciteten under våren och sommaren. Processledaren Zhino Khalid Omar visade mig hur analysen av covid-19-tester går till när testet kommit fram till laboratoriet. Testning och smittspårning är en viktig del av hur vi som samhälle kan hantera virusspridningen även under hösten. Det ger kunskap om var smittspridningen sker och hur många som har insjuknat, och det ger samhället bättre möjligheter att hantera konsekvenserna. Inte minst inom vården, omsorgen och andra samhällsviktiga verksamheter. Som jag har sagt tidigare: det vi gör rätt i nu kommer vi att få glädje av senare. Det vi gör fel kommer vi att få lida av. Slappna inte av – håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. Hamnar vi i ett läge där smittspridningen fortsätter att öka kommer regeringen att vidta ytterligare restriktioner. Jag hoppas att det inte ska vara nödvändigt. Jag hoppas att Sverige ska kunna hålla ut.

2,390 95

Sverige har tidigare haft ett av världens bästa och mest jämlika skolsystem. Dit ska vi nå igen. Steg för steg ska vi se till att varenda unge ges förutsättningar att klara skolan, genom hårt arbete och egen ansträngning. Sedan 2014 har kunskapsresultaten höjts. Fler elever klarar skolan och lär sig mer. Men ska kunskapsresultaten fortsätta uppåt så behöver vi fortsätta att satsa på skolan. Därför går regeringen och samarbetspartierna fram med nya satsningar på fler utbildade lärare och mer tid för lärande. I budgeten för nästa år gör vi en extra förstärkning av det statliga stödet på en miljard kronor. Pengarna ska bland annat ge kommunerna möjlighet att anställa fler och ge bättre förutsättningar för personalen. Samtidigt riktas nya resurser till skolor i socioekonomiskt utsatta områden. Utbyggnaden av det stora Likvärdighetsbidraget fortsätter dessutom, där mest resurser går dit där de behövs som bäst. Och de elever som behöver mer tid för lärande ska få det, därför förstärks även satsningarna på lovskola och läxhjälp. Budgeten för nästa år innehåller ett historiskt återstartspaket för att jobba Sverige ur krisen och trygga välfärden. Investeringarna i välfärden, på skola och på utbildning ska fortsätta. Om fler ska lära sig mer och kunskapsresultaten fortsätta uppåt måste vi satsa på höjda kunskapsresultat, ökad jämlikhet och goda utbildningsmöjligheter i hela landet. Det är viktigt för att varje människa ska känna framtidstro – och det i sig är det bästa vaccinet mot arbetslöshet, kriminalitet och utanförskap. Bilden är från förra året då jag besökte Strömbackaskolan i Piteå.

1,939 55

I morgon torsdag upphör det tillfälliga besöksförbudet på landets äldreboenden. Det betyder att det äntligen kommer att vara möjligt för anhöriga att genomföra besök hos familj och vänner. Det är ett mycket efterlängtat besked för så många. Jag vill dock vara tydlig med att de här besöken måste ske med mycket stor respekt för att det nya coronaviruset fortfarande finns bland oss. Den senaste tiden har vi sett tecken på att antalet smittade ökar, framför allt i vissa områden i landet. Inför att besöksförbudet upphör att gälla har Socialstyrelsen, på uppdrag av regeringen, tagit fram nya föreskrifter som reglerar äldreboendenas ansvar för att kunna ta emot besök på ett säkert sätt. Det ligger ett stort ansvar på verksamheterna att skapa rutiner och att säkerställa att besök kan ske på ett sätt som inte riskerar att medföra ökad risk för smittspridning och som är anpassade efter lokala förutsättningar. Vi ser till exempel kommuner som kommer att fortsätta med besöksförbudet även efter torsdagen på grund av smittoläget i regionen. Självklart ligger det även ett stort ansvar på den som nu ska besöka en anhörig på ett äldreboende. Därför har Folkhälsomyndigheten tagit fram nya rekommendationer för besökare att följa. De innebär bland annat att man som besökare ska stanna hemma även vid milda symptom, tvätta händerna inför, under och efter besök, hålla ett säkert avstånd till andra personer vid besöket samt följa boendets lokala rutiner. Folkhälsomyndigheten har även tagit fram nytt informationsmaterial riktat till personer som bor på särskilda boenden för äldre och besökare. Om vi skulle se nya utbrott av smittan, lokala eller regionala, kommer regeringen inte tveka att vidta de åtgärder som är nödvändiga.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

5.2K
149 / post
2.00 %
Sweden Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Education
9.1K
539 / post
5.10 %
Sweden Fashion, Celebrities, Design, Health & Fitness
22.9K
-
1.00 %
Sweden Design, Interior Design
28.5K
-
1.30 %
Sweden Design, Interior Design, Fashion
2.2K
119 / post
1.90 %
Sweden Art, Design
2.9K
101 / post
1.70 %
Sweden Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
15K
-
6.50 %
Sweden Design, Interior Design
28.2K
-
3.00 %
Sweden Music
1.5K
125 / post
5.50 %
Sweden
14.3K
335 / post
3.40 %
Sweden Design, Interior Design, Gardening, DIY & Crafts, Architecture
54K
-
1.60 %
Sweden Shoes, Streetwear, Fashion
2K
82 / post
2.80 %
Sweden DIY & Crafts
25K
1K / post
4.40 %
Sweden Fashion, Lifestyle
1.7K
99 / post
2.30 %
Sweden Film, Music & Books
6.3K
305 / post
0.05 %
Sweden