Rizkasugandi's Instagram Audience Analytics and Demographics

@rizkasugandi

Indonesia

Happy mother of two ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป @RA.Prakasa ๐Ÿ‘จ๐Ÿป @giepgโ€™s wife
rizโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@yahoo.com
Tjidjagra
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF RIZKASUGANDI

Average engagement rate on the posts is around 4.00%. The average number of likes per post is 129 and the average number of comments is 9.

58.49% of the followers that engaged with rizkasugandi regularly are from Indonesia, followed by United States at 7.55% and Albania at 5.66%. In summary, the top 5 countries of rizkasugandi's posts engager are coming from Indonesia, United States, Albania, United Kingdom, Germany.

Rizkasugandi loves posting about Photography, Film, Music & Books.

Check rizkasugandi's audience demography. This analytics report shows rizkasugandi's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,384
Avg Likes
129
Avg Comments
9
Posts
1,121
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR RIZKASUGANDI

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF RIZKASUGANDI

  • Indonesia 58.49 %
  • United States 7.55 %
  • Albania 5.66 %
  • United Kingdom 3.77 %
  • Germany 3.77 %

RECENT POSTS

133 11

Keseruan hari ini, Upacara Bendera Virtual ๐Ÿ’ป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ Love it! Terima kasih Ibu dan Bapak Guru @rumahmaincikal โค๏ธ . . . #dirgahayuindonesia75 #razkaalkenzieprakasa #4yo

162 8

Merdeka! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ *foto kilat dengan property seadanya demi tugas sekolah kakak ๐Ÿ˜‚ . . . #dirgahayuindonesia75 #razkaalkenzieprakasa #4yo #richiealzaynprakasa #3yo #rizka8anggie

82 4

My lilโ€™ superhero ๐Ÿ˜˜ Maafkan mamamu ya yg ga bakat ngedit2, udah pake filter yg sama biar feed bagus senada ko tetep aja ga pas tonenya sih HAHA nyerah ah ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . . . #razkaalkenzieprakasa #4yo

66 5

Playtimeโ˜€๏ธ . . . #razkaalkenzieprakasa #4yo #richiealzaynprakasa #3yo

165 8

Mitchy-matchy ๐Ÿค๐Ÿ–ค

137 2

#1stdayofschool Reception Junior a.k.a jadi Kakak TK ๐Ÿ˜ Meskipun sudah mulai sekolah dr sebelum 2tahun tapi sekarang rasanya beda..campur aduk! ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐโ™ฅ๏ธ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ Yang soleh, semangat n happy terus sekolahnya ya kak..Smoga pandemi ini segera berakhir jadi bisa sekolah normal lagi ketemu guru dan teman teman, aamiin YRA ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿ’• . . . #razkaalkenzieprakasa #4yo #rizka8anggie #schoolfromhome

54 7

Home sweet home โœจ Salah satu yg bikin boros selama #dirumahaja ya online shopping ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š Yang paling banyak dibeli perintilan (gapenting) buat rumah sampai peralatan masak ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ Aromatheraphy nya kado dari teteh sayangkuuu @lipstores enak bgt wanginya dan awet dr januari smp skrg masih sisa setengahnyaa ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜โค๏ธ

176 4

Eid Mubarak 1441H โœจ Lebaran tahun ini jujur sedih sih, no solat Eid di lapangan/mesjid, no silaturahmi keluarga besar, ga beli or bikin baju lebaran, no asisten rumah tangga haha..tp tetep bersyukur, masih diberi kesehatan, masih bisa berkumpul dengan keluarga inti, alhamdulillah.. Selamat Lebaran, mohon maaf lahir bathin โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’• . . . #rizka8anggie #razkaalkenzieprakasa #richiealzaynprakasa

123 10

Stay safe stay healthy yaa om tante! Jangan lupa dipake maskernya~ ๐Ÿ˜ท #stayhome #dirumahaja #serupatapitaksama . . . #rizka8anggie #razkaalkenzieprakasa #4yo #richiealzaynprakasa #3yo

123 17

My birthday boy ๐Ÿฆ–๐Ÿ’š . . . #richiealzaynprakasa #3yo #rizka8anggie

138 18

Happy 3rd Birthday my dearest #RichieAlzaynPrakasa ๐Ÿฆ– We love you adeee.. ๐Ÿ’š . . . #rizka8anggie

157 15

Terakhir posting di feed lebaran tahun lalu, skrg udah mau puasa lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚ Karena keriweuhan dan kesibukan tahun lalu jadi males posting, igs-an aja yg ga perlu mikir caption ๐Ÿคฃ Baiklah mau posting latepost2 ah ๐Ÿ˜ Ini foto hari ini, di minggu ke-4 #selfquarantine #stayhome karena sejak sekolah anak2 diliburkan lebih awal (9 maret 2020) krn virus corona udah mulai ngurangin bgt keluar rumah. Stay safe stay healthy ya semua, be positive and happy ๐Ÿฅฐ

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.2K
307 / post
-
Indonesia Architecture, Photography, Nature & Outdoors
59K
-
4.80 %
Indonesia
66.5K
-
-
Indonesia
1.2K
187 / post
11.00 %
Indonesia Art, Design
2K
70 / post
2.70 %
Indonesia
21.2K
-
4.00 %
Indonesia
44.9K
-
4.40 %
Indonesia Travel, Adventure, Photography
1.9K
40 / post
-
Indonesia Humor, Celebrities, Cars & Motorcycles
63K
303 / post
1.10 %
Indonesia Fashion, Modeling, Lifestyle
1.5K
71 / post
0.05 %
Indonesia Film, Music & Books, Art, Photography, Architecture
1.9K
79 / post
-
Indonesia Technology, Celebrities
2.2K
179 / post
42.80 %
Indonesia Cars & Motorcycles, Film, Music & Books, Technology, Photography, Celebrities
2.5K
388 / post
11.50 %
Indonesia Film, Music & Books
128.1K
-
5.10 %
Indonesia
1K
92 / post
0.09 %
Indonesia Celebrities