Qtu_qendratregtareunivers's Instagram Audience Analytics and Demographics

@qtu_qendratregtareunivers

Pakistan

E Gjitha Rreth Teje #15vjetQTU #15vjetrrethteje
inf▓▓▓▓▓@qtu.al
+35▓▓▓▓▓00
Pakistan
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF QTU_QENDRATREGTAREUNIVERS

54.2% of qtu_qendratregtareunivers's followers are female and 45.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 149 and the average number of comments is 1.

Check qtu_qendratregtareunivers's audience demography. This analytics report shows qtu_qendratregtareunivers's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
62,315
Avg Likes
149
Avg Comments
1
Posts
1,469
Global Rank
1,224,139
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR QTU_QENDRATREGTAREUNIVERS

Female
54.2 %
Male
45.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF QTU_QENDRATREGTAREUNIVERS

  • Beauty & Fashion 83.40 %
  • Children & Family 53.04 %
  • Art & Design 48.20 %
  • Pets 45.17 %
  • Movies and TV 42.05 %
  • Entertainment 36.03 %
  • Business & Careers 32.99 %
  • Travel & Tourism 30.44 %
  • Music 29.94 %
  • Restaurants, Food & Grocery 26.89 %

RECENT POSTS

92 0

15 vjet bashkë! 15 vjet shopping në QTU! 15 vjet eksperiencë ndërkombëtare! 🤩 Gjatë gjithë Tetorit të presim në QTU me surpriza! 😉 #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

203 1

Festa vazhdon në QTU! 🎊🎊 Ty dhe miqtë e tu ju pret shorteu 15 vjet QTU.🛴 Bëhu një nga 15 fituesit e 15 skuterave elektrikë! #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

109 0

Vazhdoni të vizitoni dyqanet e QTU sepse me çdo blerje fitoni 1 nga 15 scooterat! 🎁 Fituesit përzgjidhen më datë 31 Tetor. Gëzuar ditëlindjen QTU!🎊 #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

112 0

Edhe pak orë kanë mbetur për të përfituar nga uljet deri në 80%! Nxitoni edhe ditën e sotme në QTU për të përfituar nga ofertat! #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

141 0

Karnavale uljesh! 🥳😍 Sot eja në QTU! Përfito nga uljet deri në 80% dhe argëtohu me grupin e akrobatëve që kanë rezervuar për ty super surpriza! #QTU 15 vjet rreth teje! #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

451 0

Festojmë me #Stradivarius 😍 Nxitoni tani për në QTU për të blerë nga markat më të kërkuara! 🥳 #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

85 3

Festo ditëlindjen më spektakolare në qytet! Eja përfshihu nga magjia e cirkut në QTU! Me 17 dhe 18 Tetor të presim me numra akrobatesh, me entuziasmin e kllounëve profesionistë dhe ulje deri në 80%! QTU, 15 vjet rreth teje! #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

245 0

Bëj më shumë blerje dhe merr produkte falas! Eja në #lcwaikiki dhe për çdo 3 produkte merrni falas produktin e 4-t. #QTU #egjitharrethteje #15viterrethteje

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Pakistan to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

144.6K
-
0.90 %
Pakistan Beauty, Fashion, Art
8.7K
-
-
Pakistan Art, Events, Photography
329.1K
175 / post
0.20 %
Pakistan Fashion, Styling, Art, Hair & Beauty
1.4K
71 / post
4.00 %
Pakistan Celebrities, Fashion, Design, Hair & Beauty
156.8K
-
0.40 %
Pakistan Fashion, Modeling, Styling
14.8K
-
0.30 %
Pakistan Soccer, Chef, Food
218.5K
-
2.50 %
Pakistan Singer, Music, Actors
27.7K
-
1.20 %
Pakistan
290.1K
2K / post
1.10 %
Pakistan Fashion, Styling, Lifestyle, Hair & Beauty, Celebrities
14.2K
106 / post
2.20 %
Pakistan Beauty, Art, Business, Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
21.7K
-
6.90 %
Pakistan Lifestyle, Fashion
49.2K
-
5.60 %
Pakistan
19.3K
-
3.30 %
Pakistan Food, Travel, Lifestyle
37K
-
0.90 %
Pakistan
7.6K
-
3.70 %
Pakistan Travel, Photography, Modeling