Prettybeadsnme_ig's Instagram Audience Analytics and Demographics

@prettybeadsnme_ig

Malaysia

#catalogpbnm utk design #pregluedpbnm utk hasil kerja kami Reply dalam masa 24jam Postage +RM 8sem/+RM 13ss Utk order click ⬇️
xox▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓09
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF PRETTYBEADSNME_IG

60.0% of prettybeadsnme_ig's followers are female and 40.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 18 and the average number of comments is 1.

Check prettybeadsnme_ig's audience demography. This analytics report shows prettybeadsnme_ig's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
20,334
Avg Likes
18
Avg Comments
1
Posts
2,626
Global Rank
1,845,189
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR PRETTYBEADSNME_IG

Female
60.0 %
Male
40.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF PRETTYBEADSNME_IG

  • Business & Careers 93.35 %
  • Beauty & Fashion 91.59 %
  • Art & Design 90.99 %
  • Music 46.83 %
  • Children & Family 26.89 %
  • Sports 26.89 %
  • Travel & Tourism 26.89 %
  • Pets 26.89 %
  • Restaurants, Food & Grocery 26.89 %
  • Movies and TV 26.89 %
  • Entertainment 26.89 %

RECENT POSTS

5 0

Preglue on net-tinggal jahit je. Gold ni, kalau baju warna soft mmg lagi nampak menyerlah 🤗 harga RM 24 satu, Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. P/s: bukan ready stock, hakmilik customer kami. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

16 0

Manik iron on - iron2 da siap! Kami ade tambah few more designs yg khas utk lengan, tengah SALE di @manikcantik_ig Jom beli skrg, harga sale murah2 je 🤗 #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #irononpbnm #bungalabuci #pregluedpbnm #irononbeads

3 0

Preglue on net-tinggal jahit je. Yg tengah harga RM 24 satu, atas n bawah RM 12 satu, kecik2 RM 4 satu. Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. P/s: bukan ready stock, hakmilik customer kami. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

28 0

Manik iron on-iron je. So far ni satu2 nya design kami yg boleh request nak panjang/pendek. Customer kami request nak panjang dlm 25.5cm each pc, harga RM 29 sekeping (normal size 15.50cm-RM 19, atau 17.5cm-RM 21). Alhamdulillah dah sampai kt customer harinie, thanks awak order dgn kami 🤗 Awak yg lain nk order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

22 2

Preglue on net-tinggal jahit je. Postage semlm, thanks pada yg order 🤗 Jujurnya, warna biru mmg fav color kami, makanya mmg kami rasa cantik warna ni 💙 yg medium harga RM 7 satu, kecik2 RM 1.50 satu. Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

24 0

Ade sepasang each, READY STOCK dan SALE di @manikcantik_ig Kalau mmg aim design ni, cepat2 beli, harga asal RM 25, kalau beli time biasa sepasang RM 50, skrg sepasang RM 38 je (RM 19 sekeping) harga sale, JIMAT! #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #irononpbnm #bungalabuci #pregluedpbnm #irononbeads

10 0

Preglue on net-tinggal jahit je. Sama mcm previous post, cuma warna lain. Design ni besar juga ye dlm 7×14cm lebih kurang. Harga RM 28 satu, Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. P/s: bukan ready stock, hakmilik customer kami. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

15 0

Preglue on net-tinggal jahit je. Harga RM 28 satu, Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. P/s: bukan ready stock, hakmilik customer kami. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

17 0

Antara item yg tengah sale di @manikcantik_ig READY STOCK. READY STOCK. READY STOCK 😱😱😱

31 3

Ape yg best dgn manik iron on ni? 1. Tengah ade SALE di @manikcantik_ig 2. Mudah nak letak di baju, iron je 3. Pelbagai pilihan 4. Dan yg penting, READY STOCK di @manikcantik_ig

17 0

Sale sempena 5k follower tengah berlangsung di @manikcantik_ig Di @manikcantik_ig ni, kami jual READY STOCK shj, makanya stock terhad. so kalau nk beli cpt pilih, order dan langsung buat payment okay 😘

16 0

Preglue on net-tinggal jahit je. Design atas tu tak kecik ye, tapi sbb design bawah tu besar, nampak la mcm kecik 😅 Bdway thanks pada awak yg order, design atas harga RM 13.50 satu, bawah RM 29 satu. Nak order yg sama boleh click link whatsapp pada bio/profile. #manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #pregluedpbnm #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.3K
52 / post
0.04 %
Malaysia
2.1K
-
5.20 %
Malaysia
4.8K
108 / post
3.70 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
3.1K
-
-
Malaysia Fashion, Hair & Beauty, Art, Animals & Pets
2.3K
307 / post
11.10 %
Malaysia
2.3K
112 / post
-
Malaysia Fashion, Celebrities
11K
137 / post
5.60 %
Malaysia
38.4K
111 / post
0.50 %
Malaysia
2.8K
17 / post
0.90 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Design
4.8K
178 / post
4.10 %
Malaysia
3.6K
62 / post
2.60 %
Malaysia Film, Music & Books, Travel
5.1K
127 / post
0.30 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, DIY & Crafts, Celebrities
168.5K
-
0.90 %
Malaysia Music, Photography
8.1K
257 / post
2.90 %
Malaysia
21.5K
-
0.01 %
Malaysia