Orked.co's Instagram Audience Analytics and Demographics

@orked.co

Malaysia

🏛BANDAR PERDA (waze:ORKED PERDA) 🏛BAYAN BARU (waze:ORKED) 🌎@lokasi.orked 🔫@orked.clearance ☎️0195540414 ✉ ⌚️11am-10pm,Open Everyday
dea▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓14
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ORKED.CO

57.8% of orked.co's followers are female and 42.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 380 and the average number of comments is 3.

Check orked.co's audience demography. This analytics report shows orked.co's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
175,342
Avg Likes
380
Avg Comments
3
Posts
7,722
Global Rank
553,175
Country Rank
7,765
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ORKED.CO

Female
57.8 %
Male
42.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF ORKED.CO

  • Art & Design 88.32 %
  • Beauty & Fashion 87.85 %
  • Business & Careers 52.41 %
  • Travel & Tourism 37.86 %
  • Music 33.76 %
  • Fitness & Yoga 33.75 %
  • Entertainment 33.11 %
  • Sports 32.80 %
  • Technology & Science 32.75 %
  • Books and Literature 32.27 %
  • Restaurants, Food & Grocery 31.19 %
  • Movies and TV 29.79 %

RECENT POSTS

244 1

Awat pulak takdak baju baruu..ni dia punya helllllokkk! Swipe lah sebelah! - Checker dress (freesize) RM69 Shoulder - 17 Chest - 38 Arm length - 21 Top length - 55 - Belian online macam biasa naa. Wasap terus 0199949060 tau! - Orked bukak macam biasa 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokeyyy!

140 0

TURUN HARGA! RM10 jee sekarang ni! Untuk Gambar model pakai & gambar lebih detail uols SWIPE SEBELAH! - Dulu RM12! Sekarang harga RM10 jee uols! Ready stock dekat orked bayan baru & bandar perda! Material cotton, ada texture cornskin, little bit shiny! Lawa gila! Bawal dengan shawl dedua Senang jadi! Banon jual RM10 je! Murah khenn? Swipe lah sebelah untuk contoh model pakai & kaler2 leeebih detail! Rugi uols tak swipe! Lawa gila wey shawl nih! - Belian online wasap terus 0199949060 naa. Jangan DM! Kalau dm nak beli online pun kita mintak awak wasap jugak no. Tersebut hihiks. - Butik bukak macam biasa 11pg-10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokey!

509 8

Tudiaaa! Blouse corak hat baru lagi! Haaa swipe lah sebelah hokey! - HELENA (freesize) RM48 shoulder - 15 chest - 42 arm length - 22.5 top length (depan) - 22 top length (belakang) - 24 - Material chiffon tau! Flowy heeeelok je! Ofkos la selesa & sejukk jee! Design cantik! Corak2 dia comel, kaler sedap! Harga RM48 je uols! Kalau bekenan mai grab lekaih! - Belian online macam biasa naa. Wasap terus 0199949060 tau! - Orked bukak macam biasa 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokeyyy!

244 2

PARIO PLAIN TURUN HARGA! Dulu RM45. Sekarang tinggal 35 sahaja! Swipe lah sebelah untuk lebih detail! Lawa wey! - Jangan ingat lepas2 raya banon tak jual dah pario2 plain ni hokey, kita tetap bawak masuk selagi ada permintaan dari uols! So kalau nak cari pario pakai p kenduri keee, dinner kee? Boleh mai cari dekat @lokasi.orked hokey! - Material japanese moscrepe! Warna cantik! Kain sedap! 1.6m x 1m , harga sekarang RM35 je! Murah wey! Siap banon bagi freeeee buckle yang shantik & exclusive sangat tu! Swipe sebelah untuk kaler2 lebih detail! Matching dengan baju corak, baju bead, lawa ni deknon! Dengam baju lace punnnn helok yaqmat! Serius taktipu! Swipe sebelah tau untuk gambar lebih detail - Belian online macam biasa laaa. Wasap terus 0199949060 naa. - Orked Bukak hari2 naa, 11pg sampai 10mlm! Taktau orked tang mana? Tengok sini haa @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked . Jemput mai shoping2 ramai2 hokey!

265 0

RM35 ja pants ni wey! Murah noo? Swipe lah sebelah hokey! - Tiap2 hari ada ja barang baru! Serius uols pun kena mai hari2 jugak lag tengok barang baru! Hihiks. Follow rapat2 update2 kami naa. Jangan lupa buat “TURN ON POST NOTIFICATION” dekat ig @orked.co hokey! - SULLY PANTS (freesize) RM35 waist (full getah) - 30 hip - 40 pant length - 35 - Material cotton, ada getah & tali kemas keliling pinggang, siap poket kiri kanan, cutting pun shantik! Kaler2 pun sedap! Harga murah gila wey! RM35 jaa. Lekaih mai grabbb! - Belian online mcm biasa laa. Wasap terus 0199949060 naa. - Butik bukak hari2! 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked hokey!

945 5

Konfemmm laku kerass nii! Swipe lah sebelah kalau tak pecaya! - HAFEEZA RM45 ML (freesize) shoulder - 15 chest - 42 arm length - 23.5 top length - 28 - XL shoulder - 17 chest - 48 arm length - 24 top length - 30 - Material cotton linen, selesa gila! Tak hangat! Design simple ja tapi lawa gila haa! Konfem laku keras! Kalau lambat mesti habis licinnn! Serius grab lekaih kalau bekenan! - Belian online waspa je terus 0199949060 naa. - Orked bukak ja mcm biasa! 11pg sampai 10mlm! Taktau orked yang mana? Tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .Jemput mai shoping2 ramai2 naaa.

248 1

TURUN HARGA! Dulu RM12 sekarang tinggai RM10 jaaaa deknon! Bukan promo! Turun harga teruih! Swipe lah sebelah! - Belambak aihhh pilihan bawal cornskin corak dekat orked! Takdak tang lain dah aih! Tang orked ja yang dok ada macam2 design! Macam2 kaler pilihan bawal cornskin corak ni haa! Dah tu semua helok2 pulak tu! Mana ada corak dengan kaler hat tak tak elok! Available ready stock dekat ORKED BAYAN BARU & BANDAR PERDA hokey! - Bawal Suri Corak, bidang 45, material cotton ada texture cornskin, RM10 jeee weyy! Ada 90 lebih pilihan kaler & corak! Tak percaya boleh swipe & kira sendiri! Konfem juling mata nak pilih khenn? Hihiks. - Belian online mcm biasa lah! Jangan Dm! Wasap terus 0199949060 naa. - Hat dok dekatttt ja dengan Penang! Hampa mai ja la terus butik! Hampa tau dak belammmmmbak gila barang baru masuk! Ofkos la helok2 semua! Orked kott! Takkan bawak barang biashe2 khenn? Semua barang awesome2! Murah2! Bukak mcm biasa 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokey!

577 3

Ramai tanya ada dak contoh model pakai tudung BAWAL RUBY SATIN! Em. Model takdak laa. Tapi ni makcik @ein.yan ni ada lah tadi pakai.. helok namati khennnn deknon khenn? Kalau mak cik2 pun pakai helok. Hampa hat muda mudi pakai laaaaagi la helok haa! - Jangan dok tanya la payah ka senang jadi kalau pakai bawai ni. Senang cerita pakai2 ja tudung dari orked teeeruih jadi seeeeegak yaqmat! - Hampa tengok la texture garis2 dia, flowy dia, muncung dia. pakai simpoi2 hujung lagutu punn Jadi helok khenn? Btw tudung ruby satin ni bawal ada, shawl pun ada tau! Bawal RM17 & shawl RM15 jeee! - Banon ada dah review kaler2 bawal & shawl ruby satin ni! Try scroll post2 @orked.co bawah2 ni sikit hokeyyy! - Belian online macam biaseee lewww! Wasap terus 0199949060 hokey! - Hat dok dekat tapayah laaa beli online! Orked bukak je ni haa mcm biasa 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokeyyy!

426 1

WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK GAMBAR2 TOP PALING LAKU KERAS!! - Baju untuk santai2 tapi still nampak cantik menawan dan sangat selesa sangat tops ni haa! - Material cotton, design simple & jahitan kemas sangat! Boleh swipe gegambar sebelah untuk lebih detail. Harga top Hafier ni pun tak mahal pun! RM48 sahaja! Kaler2 pun helok2 sangat2 khenn? Sangat sangat sangat laku kerasss! Letak2 tak promote sangat pun bertubi2 deknon kaknon dan maknon grab design ni haa. - hafier RM48 sahaja! (freesize) shoulder - 17 chest - 41 arm length - 21 top length - 23.5 - Kalau bekenan sesangat tu grab la cepat naa. Available dekat dedua @lokasi.orked naa. Freesize ja tau tops ni. - Untuk belian online, pertanyaan tentang rate postage boleh wassap terus 0199949060 - Butik bukak je macam biasa 11pg sampai 10mlm! Mesti ramai yang dah masuk gaji khennn?, Jemput la mai shoping2 ramai2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokey!

225 2

TURUN HARGA! Dari RM59 jadi RM49 je tau! Swipe lah sebelah tengok lebih detail! - Rugi la sapa tak grab cecepat barang2 turun harga ni! Konfem laku kerasss lepas banon review nih! - Kaler2 dia helok2 haa! Material licin flowy gila2! Sama jugak macam pario corak uols kena belit sendiri! Harga RM49 sahaja! Include buckle yang shantik exclusive sangat! Dimension 1.6m x 1m sama besaq sama size macam pario corak jugak okeh! Tersangat laaaaa helok matching dengan tops yang dah bercorak! Takkan lah baju dah corak. Nak pakai kain pun corak khenn? Pakai kosong laguni baaaaaru ngam sui haa. Boleh swipe sebelah untuk kaler & material texture lebih detail! - Belian online macam biasa wasap terus 0199949060. Jangan DM tau! Wasap terusss! Sapa cepat dia leee dapat! Hihiks. - Orked bukak jaa macam biasa! 11pg - 10mlm! Barang baru ada! Barang yang dah turun harga punn banyak!Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokey!

636 5

SARA PANTS RM48 SAHAJERR! Swipe sebelah tau! Helok pants ni! Rugi tak swipe! - haaa nindia uolsss salah satu design pants laku keressss yang bangnon repeat lagi.. material cotton lembut sangat selesaaaa uols.. cutting kaki kecikkk sangat elokk gais.. sesuai nak matching dengan blouse material apa pun haa.. swipe sebelah tau untuk gambar lebih detail! - SARA PANTS (freesize) RM48 waist - 26"-32" (full getah) hip - 38" thigh - 22" pant length - 37.5" - Kalau jauh dari PENANG? Boleh je beli online! Wasap 0199949060 naa. Terus wasap! Jangan DM, kalau dm pun kami suruh wasap jugak! Hihiks - Belambak wey barang baru! Sumpah tak tipu! Hat dok dekat tu jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hokey! Taktau orked tang mana? Waze ja ORKED (orked bayan baru) & ORKED PERDA (orked bandar perda)

425 0

Tops baru lagiii! Swipe sebelah naa. Helok wey! Rugi uols tak swipe! - YUNI (freesize) RM50 Shoulder -18 Chest - 42 Arm length - 18 Top length - 26 - Material cotton leeeeembut je! Design ala2 korea gittew! Kalau uols pakai dengan pants ni tobat lawa gila! Pakai dengan skinny atau bootcut jeans pun helok yaqmat! Serius tak tipu! Swipe sebelah untuk lebih detail! - Belian online uols wasap nombor baru 0199949060 tau!Jgn lupa swipe sebelah untuk gambaq leboh detail! - Orked bukak je ni haaa! Belambak barang baru banon dok tengah shoot! Hat dok dekat hampa mai ja la teruih butik! Ready stock dekat dedua orked hokey! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

307.2K
-
-
Malaysia Fashion, Styling
43.4K
-
2.10 %
Malaysia
145K
3K / post
3.30 %
Malaysia
12.8K
-
6.80 %
Malaysia Modeling, Fashion, Health & Fitness, Humor, Nature & Outdoors, Photography, Travel
3.2K
256 / post
5.10 %
Malaysia Photography, Architecture, Film, Music & Books, Art
6.1K
78 / post
1.80 %
Malaysia Technology, Architecture, Travel, Film, Music & Books, Photography
44.9K
-
0.80 %
Malaysia Modeling, Music, Fashion
19.8K
-
-
Malaysia
2.1K
69 / post
0.03 %
Malaysia
28.5K
-
2.20 %
Malaysia
45.7K
-
11.70 %
Malaysia Soccer
2.6K
152 / post
5.50 %
Malaysia Art, Design, DIY & Crafts, Education
30.8K
-
0.10 %
Malaysia
5.6K
168 / post
3.10 %
Malaysia
41.5K
-
1.60 %
Malaysia Fashion, Design