Obbyphy's Instagram Audience Analytics and Demographics

@obbyphy

Sweden

@migliweis Soon @skedebebes.voucher Closed Temporarily Business/Endorsement : Line : @obbyphy
obb▓▓▓▓▓@gmail.com
Sweden

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF OBBYPHY

Average engagement rate on the posts is around 4.10%. The average number of likes per post is 22957 and the average number of comments is 377.

Check obbyphy's audience demography. This analytics report shows obbyphy's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
566,061
Avg Likes
22,957
Avg Comments
377
Posts
51
Global Rank
41,269
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR OBBYPHY

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

22,771 232

✌🏽🌝 📸 : @sayidnzwnfr

22,467 252

Menariq.

26,113 323

capek ga sih? nikah aja lah yuk!

28,540 496

kalo lo ga jalan sekarang, lo harus lari besok.

28,355 573

Im out Covid-19 Gank!! Yeah!! akhirnya yaa setelah 2 minggu lebih cokk!!! huh.. bener-bener capek 2 minggu ini minum obat sehari bisa 7 butir 🥲 btw gw akan share pengalaman gw selama covid di youtube. kali aja bermanfaat kan buat temen lo atau lo yg terkena covid . take care ya buat lo semua! tetep pake masker kemana mana! wajib banget sehari sekali minum vitamin buat ningkatin daya tahan tubuh lo! Yuk semangat lagi yuk! Produktif lagi! CARI CUAN YANG BANYAK LAGI WOY ANJHENKKK l!! KWKWKW DI TUNGGU YA 🐋

20,952 365

I've been feeling really lost, ducking all attachments

21,005 457

mentang-mentang aku covid ga ada yang mau ajak main aku niccc ? 🌝

20,199 309

udah pernah nafas ga ada baunya belum ? kalo belum cobain deh..

29,643 930

Im a Covid-19 Gank!! Dari 7 hari lalu gw udah ngerasain sakit . Sakitnya bener bener kayak flu biasa . dan disitu penciuman masih normal, masih bisa nyium keringet yang udah ga mandi 2 hari. Dan hari ke 3 udah mulai enakan badan gw, tapi disitu mulai penciuman gw ga berasa apa-apa . disini udah feeling kalo gw bakal kena covid-19. Hari ke 6 gw mutusin untuk Swab PCR test dan benar hasilnya Positive 🌝 Sekarang kondisi gw sehat sehat aja, cuma di bagian idung sama tenggorokan ganggu banget. idung mampet, tenggorokan gatel. mau ngerokok ga bisa anying!! Haaaa yasudahlah.. buat lo semua tetep ati ati ya . kalo bisa dirumah aja, jangan keluar. ya emang sih kadang bosen dirumah, cuma mau gimana lagi.. dari pada kayak gw kan.. Tetep jaga diri deh buat lo semua, jangan sampe kena kayak gw.. Ya doain aja semoga bisa cepet nyium bebauan dan bisa negative dari Virus anjing ini 🌈

16,990 199

maaci ya, 5 juta nya :))

21,642 228

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

25.1K
-
0.50 %
Sweden Music, Design, Interior Design
3.8K
-
3.70 %
Sweden
2.4K
298 / post
2.50 %
Sweden Art
7K
-
1.90 %
Sweden Design, Interior Design
6K
115 / post
2.60 %
Sweden Celebrities, Fashion
50.2K
-
0.70 %
Sweden
2K
174 / post
9.80 %
Sweden Health & Fitness, Humor, Education, Cooking
17.4K
743 / post
6.40 %
Sweden Photography, Nature & Outdoors, Travel
35.6K
460 / post
2.40 %
Sweden Design, Interior Design, DIY & Crafts, Gardening, Architecture
7.9K
407 / post
1.50 %
Sweden Moms, Food, Cooking, Food & Drink
9.4K
-
4.70 %
Sweden
7K
1K / post
2.40 %
Sweden Celebrities, Fashion, Health & Fitness
30.4K
-
1.90 %
Sweden Design, Interior Design
3.1K
182 / post
3.80 %
Sweden Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
2.1K
127 / post
6.30 %
Sweden Celebrities