Naprapatjonas's Instagram Audience Analytics and Demographics

@naprapatjonas

Sweden

leg.naprapat & föreläsare🏋🏽Tränar hårt 🤸🏽‍♂️stretchar mjukt & njuter av livet ☕️⛰🌲 Äger 5 kliniker @naprapatiska💚 📩Work/Jobb:
jon▓▓▓▓▓@naprapatlandslaget.se
Årsta
Sweden

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NAPRAPATJONAS

Average engagement rate on the posts is around 3.50%. The average number of likes per post is 4489 and the average number of comments is 424.

36.21% of the followers that engaged with naprapatjonas regularly are from Sweden, followed by Thailand at 13.79% and Norway at 8.62%. In summary, the top 5 countries of naprapatjonas's posts engager are coming from Sweden, Thailand, Norway, United States, Russian Federation.

Naprapatjonas loves posting about Health & Fitness, Cooking.

Check naprapatjonas's audience demography. This analytics report shows naprapatjonas's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
136,696
Avg Likes
4,489
Avg Comments
424
Posts
1,536
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR NAPRAPATJONAS

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF NAPRAPATJONAS

  • Sweden 36.21 %
  • Thailand 13.79 %
  • Norway 8.62 %
  • United States 5.17 %
  • Russian Federation 3.45 %

RECENT POSTS

6,081 333

Har vi börjat förlora tron på våra kroppar? Ibland känns det så. Vi blir vilseledda av reklam och okunskap. Marknadsföring som säger att vi behöver både den ena och den andra produkten för att kunna må bra. Hjälpmedel som ska avlasta. Piller och tillskott som ska göra oss piggare och friskare. Jag träffar patienter som har blivit varnade för att utföra vissa rörelser för att dom kan vara farliga och skadliga för deras rygg. Där det sen visar sig att det är just den rörelsen dom behöver göra för att ryggen ska må bättre och bli starkare. Jag träffar patienter som dagligen tar huvudvärkstabletter och fått det utskrivet i flera år men där aldrig någon frågat hur personen mår, hur sömnen är, vad dom äter och dricker. Där det många gånger varit så enkelt att det räckt med att dricka mindre koffeinhaltiga drycker, istället mer vatten och lägga sig tidigare om kvällarna för att bli kvitt den mångåriga spänningshuvudvärken. Jag träffar andra som har köpt korsetter och hållnings-BH:s i hopp om att bli kvitt ryggproblematik. Utan att först ha gett träning och rörelse en ordentlig chans. Med träning och rörelse kan du bygga din egen korsett, en inre korsett av starka, smarta muskler och kraftfulla ligament som skyddar och stabiliserar kroppen. Jag träffar patienter med magsmärtor som varit hos flertalet specialister men aldrig någon gång fått frågan om vad dom äter. Där det visat sig att kosttillskotten som ska göra dom friskare och starkare har varit den stora boven. JAG TROR STENHÅRT PÅ KROPPENS EGNA LÄKNINGSFÖRMÅGA! Och jag tror på dig! Och DET BORDE DU OCKSÅ GÖRA för vår inre kraft den är helt UNIK och enormt KRAFTFULL! För det är med dom mest enkla och fundamentala sakerna som TRÄNING & RÖRELSE, KOST, SÖMN, ANDNING och mer STILLHET, LUGN och MEDITATION för vårt sinne som du kan uppnå och göra oerhörd skillnad för både kropp och knopp. Vad gör dig starkare, friskare och lyckligare?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

27.6K
-
1.10 %
Sweden Design, Interior Design
4K
131 / post
0.03 %
Sweden Art, Design
27.3K
1K / post
11.90 %
Sweden Fashion, Lifestyle, Styling, Celebrities, Design, Hair & Beauty
1.6K
56 / post
0.04 %
Sweden Cooking, Nature & Outdoors, Animals & Pets
1.2K
82 / post
6.30 %
Sweden Art, Design, DIY & Crafts
2.9K
72 / post
2.20 %
Sweden Health & Fitness
3.4K
138 / post
6.20 %
Sweden Travel, Photography, Nature & Outdoors, Architecture
3.6K
-
1.40 %
Sweden Modeling, Fashion, Magazines
1.3K
144 / post
0.11 %
Sweden Nature & Outdoors, Travel, Architecture
1.9K
209 / post
0.11 %
Sweden Celebrities
54.4K
-
2.60 %
Sweden Music, Design, Interior Design
80.4K
-
1.20 %
Sweden Design, Interior Design, Fashion
29K
-
2.90 %
Sweden Design, Interior Design, Fashion
28.5K
-
4.80 %
Sweden Fashion
38.3K
613 / post
-
Sweden