Mr_ferzin's Instagram Audience Analytics and Demographics

@mr_ferzin

Malaysia

โœˆ๏ธTravel . ๐Ÿ‘•Fashion . ๐Ÿ“šReader ๐Ÿ“TGG-KUL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš•๏ธSaviour @ MOH ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“Future Psychologist @ UKM ๐Ÿ“ง
mrfโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@icloud.com
Malaysia
25โ€“34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MR_FERZIN

22.5% of mr_ferzin's followers are female and 77.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.70%. The average number of likes per post is 1459 and the average number of comments is 19.

Check mr_ferzin's audience demography. This analytics report shows mr_ferzin's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
38,866
Avg Likes
1,459
Avg Comments
19
Posts
1,073
Global Rank
707,387
Country Rank
9,161
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MR_FERZIN

Female
22.5 %
Male
77.5 %

RECENT POSTS

1,714 28

kalau mampu boleh je kan tambah lagi 1 ? ๐Ÿ˜›

1,345 23

this how i treat myself to stay calm and cool๐Ÿ˜‰๐Ÿต . . by enjoying the moment with this aromatic of BOH tea tarik .its creamy rich-tasting tea a smooth silky taste and frothy texture ๐Ÿฅฐ๐ŸŒฑ . @bohteamalaysia #AdaBOHAdaUmmph #90yearsofUmmph #bohtea

2,332 42

coffee then the view . what else ?๐Ÿ˜‰

1,528 24

on tak on bro ๐Ÿ„๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ

920 14

Korang yg peminat iphone tu!! Tau x Celcom ade deal yang best gile utk korang!! Eh utk Fer jgk.. hahah Celcomโ€™s Chief Customer Service & Experience, Shanti Jusnita bersama dengan Ean, Prem dan Arnold surprised pelangan celcom semalam midnight untuk delivery utk iphone 11 ! dengarnya sampai depan pintu rumah. Cayalah Celcom! Excellent customer service. Celcom jgk merupakan first network dalam negara yang dikuasakan oleh 4- Transmit- 4- Receiver (4T4R) . Korang jugak x perlukan upfront payment and blh trade- in phone korang and free delivery ke pintu rumah korang.. So, tunggu apa lagi? Jom laa serbu and dptkan iphone 11 korang dekat Celcom Bluecube atau any certified partners!! ๐Ÿ˜› #MadePowerfulByCelcom #QuillAutomobiles #CelcomXiphone11 #Celcom4G #CelcomMidnightDelivery #celcom4t4r

930 9

Jangan pergi agar dicari, jangan lari agar dikejar .

1,626 17

licin sangat ice ni , terluncur sampai ke hati awak dah ๐Ÿ‚๐Ÿ™Š

1,402 8

Jerebu kuat ni sampai saya pon awk tak nampak โ˜บ๏ธ

1,305 14

If u cant be kind , be quiet .

1,228 5

Bak kate Siti sarah dengan Jamal abdillah โ€œ sayang menyayang cinta dikenang โ€œ cm tu la abam dengan awak ๐Ÿ’œ๐Ÿ™ˆ . . Ni nak bg taw sempena bulan merdeka dan hari malaysia , @sudio ada buat promosi untuk hari istimewa ni. tengok abam punyer Sudio TOLVย earphone ๐Ÿ’™ korang leh dapat diskaun 15% dengan guna code abam FERZIN . yang penting korang leh dapat FREE Passport Cover, FREE Tote Bag and FREE Delivery to Malaysia. . link : https://www.sudio.com/my #sudio #sudiosweden #sudiomoments

1,718 24

What would u do for ๐Ÿ’œ ?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

13.3K
-
-
Malaysia
1.4K
72 / post
0.05 %
Malaysia Travel, Photography
67K
1K / post
2.10 %
Malaysia Singer, Music
1.6K
145 / post
4.30 %
Malaysia Celebrities, Technology, Photography
1.2K
378 / post
0.32 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Celebrities, Technology
208.9K
2K / post
1.00 %
Malaysia
1.9K
12 / post
0.90 %
Malaysia Celebrities, Design, Fashion
7.3K
292 / post
6.10 %
Malaysia Cooking, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink
19.5K
-
3.10 %
Malaysia Photography
18.3K
-
0.10 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Modeling
11.4K
363 / post
3.10 %
Malaysia
812.7K
3K / post
2.30 %
Malaysia Lifestyle
2.8K
401 / post
0.14 %
Malaysia Photography, Technology
30.3K
-
0.01 %
Malaysia
33K
-
12.20 %
Malaysia Fashion, Lifestyle