Miagardum's Instagram Audience Analytics and Demographics

@miagardum

Denmark

words + visuals | @topic.talks
gar▓▓▓▓▓@gmail.com
Aarhus|Midtjylland
Denmark

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MIAGARDUM

Average engagement rate on the posts is around 3.20%. The average number of likes per post is 247 and the average number of comments is 9.

30.67% of the followers that engaged with miagardum regularly are from Denmark, followed by France at 12% and Germany at 8%. In summary, the top 5 countries of miagardum's posts engager are coming from Denmark, France, Germany, United States, United Kingdom.

Check miagardum's audience demography. This analytics report shows miagardum's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
7,969
Avg Likes
247
Avg Comments
9
Posts
154
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MIAGARDUM

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF MIAGARDUM

  • Denmark 30.67 %
  • France 12 %
  • Germany 8 %
  • United States 6.67 %
  • United Kingdom 5.33 %

RECENT POSTS

298 5

En sjælden aften i eget selskab. Jeg brugte den blandt andet på at lave et godt måltid - jeg elsker at lave mad til dem, jeg holder af, så det føles ekstra selvkærligt, når jeg gør mig umage kun for min egen skyld. Hjemmelavet pasta kræver lidt tid, men det er simpelt og meditativt at stå med. I dag lavede jeg orecchiette med grønne bønner, forårsløg og persille i en sauce af olivenolie, lidt pastavand, hvidløg, citronskal, parmigiano reggiano og masser af friskkværnet peber.

387 5

Morgenlys 🌞

228 13

Hjem 🕊 Lampen købte jeg på en solotur til Paris sidste år. Den gør mig glad hver eneste gang, jeg kigger på den. Jeg glæder mig til endnu flere solorejser, når verden en dag åbner sig op igen. Bænken har Nikolaj bygget med en af vores venner. Den minder mig om en dejlig weekend i godt selskab i Jels. Og stolen brugte jeg over et år på at opstøve efter at have forelsket mig i dens skulpturelle udtryk. Nu står den og tre andre magen til om spisebordet. Vi har ikke mange ting herhjemme, men dem, vi har, er vores yndlingssting. Sådan vil jeg gerne leve livet - omgivet af lidt men godt.

331 8

social distancing falder mig heldigvis ikke helt unaturligt.

162 10

Godt at hjemmebiblioteket er helt fyldt op, når nu de offentlige biblioteker er lukkede. Jeg er netop blevet færdig med Omrids af Rachel Cusk, men selvom jeg har de andre i triologien liggende, tror jeg, at jeg vil slå vejen omkring en anden forfatter, inden jeg fortsætter. Måske Three Women af Lisa Taddeo? Hvad læser I i øjeblikket? 📚

349 27

weekend-vejrtrækning 🌾🕊

380 9

Frisk luft og ingen andre mennesker i miles omkreds. Optimal weekend for undertegnede (og med ekstra god undskyldning i øjeblikket) 🌾

201 2

Hjemmekontoret - både disse dage og de fleste andre inden 🎋

224 22

Jeg har altid fundet ro i at bruge mine hænder i køkkenet. Madlavning er meditativt for mig, fordi det beskæftiger både krop og sind tilpas meget til, at jeg ikke kan tænke på eller foretage mig noget andet imens. I øjeblikket bruger jeg den ekstra tid indendørs på nørderi og opskriftsudvikling i køkkenet. Engang var det en stor del min dagligdag, men de sidste par år har det stået stille. Jeg har savnet det. Derfor er jeg begyndt at nedskrive og fotografere mine opskrifter igen. Og jeg pønser på at dele lidt af dem fremadrettet, om ikke andet så for at samle dem for min egen skyld. I dag blev et par overmodne bananer forvandlet til et fuldkornsbananbrød med varme krydderier. Og masser af chokolade og valnødder, fordi det hører sig til. Jeg deler opskriften i kommentarerne, hvis nogen af jer trænger til lidt madlavnings-terapi eller blot drømmer om noget lækkert på hjemmearbejdspladsen eller til eftermiddagskaffen.

171 7

Koppen her har eksisteret i halvandet hundrede år i Japan. Nu bor den hos mig. Gad vide hvor mange andre hænder, den har været i?

123 1

Vinduet på klem, martsbrise, lav sol tørrer mine skjorter. Sådan føles foråret i dag.

96 4

På besøg hos billedhugger @carlemiljacobsen Carl Emil arbejder med materialer som genbrugte knuste mursten, kalk og marmor, der indfarves med naturlige pigmenter, han selv fremstiller. Jeg føler mig altid meget heldig, når jeg får lov til at snage hos mennesker som Carl Emil. At se skitser og eksperimenter, tale process og stille (mange) spørgsmål. Det giver perspektiv på min egen kreative praksis, og det minder mig om, at det ofte netop er processen, jeg skal dyrke, og ikke nødvendigvis et bestemt udfald. Vi er heldige at have Carl Emil som taler til Topic i næste uge - og i den anledning installerede vi i dag seks udvalgte skulpturer på Mejlborg. Dem synes jeg, I skal tage forbi og opleve, hvis I befinder jer i Aarhus, for hans værker er virkelig noget ganske særligt.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.9K
104 / post
0.03 %
Denmark Celebrities
4.5K
-
0.70 %
Denmark Design, Interior Design
46.8K
-
7.50 %
Denmark
2.9K
169 / post
4.50 %
Denmark Cooking
3.8K
132 / post
4.30 %
Denmark Celebrities, Design, Art
6.9K
-
0.80 %
Denmark Art, Modeling, Fashion
4.2K
135 / post
0.03 %
Denmark Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education, Humor
4.9K
71 / post
0.01 %
Denmark Art, Architecture
5.2K
334 / post
3.70 %
Denmark DIY & Crafts, Hair & Beauty, Travel
9.5K
82 / post
0.01 %
Denmark Celebrities, Technology
2K
165 / post
-
Denmark Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Humor
26.4K
-
5.90 %
Denmark Fashion, Lifestyle
5K
206 / post
1.70 %
Denmark Animals & Pets
4.4K
563 / post
12.10 %
Denmark Nature & Outdoors, Architecture, Photography, Travel
31.2K
-
3.20 %
Denmark