Luv_medinabeauty's Instagram Audience Analytics and Demographics

@luv_medinabeauty

Malaysia

🌸SHALICIOUS 🌸TEMYRACLE 🌸SOBELLA 🌸BOUGASSERUM . 💖FREEGIFT 💖FREE POSTAGE (selected item) 💖FREE CONSULTATION 💖POSTAGE EVERYDAY 💖COD: pasar wakafbharu
era▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF LUV_MEDINABEAUTY

42.9% of luv_medinabeauty's followers are female and 57.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 12 and the average number of comments is 1.

Luv_medinabeauty loves posting about Beauty, Art, Business.

Check luv_medinabeauty's audience demography. This analytics report shows luv_medinabeauty's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
22,982
Avg Likes
12
Avg Comments
1
Posts
2,857
Global Rank
1,863,789
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR LUV_MEDINABEAUTY

Female
42.9 %
Male
57.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF LUV_MEDINABEAUTY

  • Restaurants, Food & Grocery 62.01 %
  • Beauty & Fashion 60.17 %
  • Travel & Tourism 58.74 %
  • Music 55.41 %
  • Art & Design 55.41 %
  • Business & Careers 51.00 %
  • Technology & Science 44.79 %
  • Fitness & Yoga 44.79 %
  • Healthy Lifestyle 44.79 %
  • Photography 41.29 %
  • Children & Family 38.60 %
  • Movies and TV 37.51 %
  • Entertainment 37.51 %
  • Home & Garden 33.11 %

RECENT POSTS

7 0

14 2

Uolllsss ni antara fav item shalicious era tau 💖 love sangat sebab dapat kecutkan jerawat dengan cepat! Pastu kannn lambat abes tau 🤣 tu paling penting! Dap2 kat seluruh wajah sejuk2 jeee rasa! Memang berkualiti tinggi tauuuu sebabnya menggunakan formulasi teknologi korea uolllss!!! Kalau stop pun tak breakout! Meh la try uolllsss whatsapp era ya 0129844104 🌸

8 0

5 0

Alhamdulillah. Takde apa yang paling bahagia buat era sebagai reseller shalicious melainkan positive feedback dari customer2 ter sayang. Syukur produk yang era jual dapat memberi manfaat kepada kulit wajah uollss. Happy sangat! Jerawat semakin hilang! Parut pun semakin hilang! Kulit makin cerah! Syukur Alhamdulillah. TIPS dia senang je konsisten consume glowee oat + mixberry powder 🌸 banyakkan minum air masak 2-3 liter per day.

17 0

HOT COMBO AVAILABLE ✅✅✅ MIXBERRY POWDER + GLOWEE OAT!!! Combo yang paling ramai Customer order!

7 0

Alhamdulillah. Rezeki yang tak pernah putus 🌸 Mixberry powder untuk putihkan kulit satu badan !

15 1

JANGAN TENGOK!!! Nanti terjebak order cshine skincare 🤪 siapa je tanak cuba bila effect dia kebaboom. Tak percaya tengok semua gambar yang era share. Parut & jerawat hilang! Kulit makin gebu! Soooo cantikkk la uolllss 🌸 order WhatsApp era 0129844104.

16 1

FULLSET CSHINE SKINCARE kegilaan ramai! Sebabbbbb SELAMAT! Yang selamat digunakan je era berani jual ! Menggunakan formulasi teknologi korea & berkualiti tinggi. If you stop pakai tak breakout skin! Best tau skincare ni sebab era pun pakai. Now era da pakai Fullset cshine skincare 🌸 soap dia era suka sebab dia tak menggelupaskan muka, pakai soap rasa lembap je kulit wajah. Soap dia bau pun best!! Era pakai soap pagi & malam. Cshine serum pulak era suka sebab dapat kecilkan pores. Cbooster memang cinta hati era sebab terlajak best dapat kecutkan jerawat!!! Pakai Fullset cshine skincare secara konsisten jerawat pun takut nak naik tau. Jom la try uollss 0129844104

18 0

Alhamdulillah. Thanks Dropship & Customer yang setia order ngan era. Syukur 🙏🏻 antara combo yang beribu ribu orang order (GLOWEE OAT + MIXBERRY POWDER). Konsisten insyaAllah uollss akan dapat kesan yang maksimum! . . POSTAGE SELURUH MALAYSIA !!! COD: PKT WAKAF BHARU / KFC TUMPAT

5 0

Best bb cushion! Glowing effect dia tu yang suka sangat tu! Memang nampak fresh je muka lepas pakai bb cushion ❤️

11 0

MERAWAT MASALAH KULIT ❤ . Sesiapa yang nak merawat masalah jerawat, jeragat, dan kulit kusam boleh amalkan Glowee Oat ❤ . Rasa susu vanilla yang sangat sedap, ditambah dengan kebaikan Glowee Oat, memang tak cari lain ❤ . Click link di BIO untuk details ❤ . #shalicious #shalicioushq #shaliciousindonesia #cshine #mixberry #serum #kelantan #foundation #gloweeoat #bbcushion

12 2

Alhamdulillah. Terima kasih customer yang tak putus2 order 💖 Semoga skin awak bertambah sihat + cantik 🌸 combo glowee oat + mixberry powder memang ramai sangat order sebab effect lebih cepat. Glowee oat membantu mempercepatkan penyerapan mixberry Powder dalam badan. Combo ni best tau dapat putihkan kulit satu badan 🌸

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

6.4K
305 / post
2.50 %
Malaysia Celebrities, Technology
30.3K
-
0.01 %
Malaysia
59.4K
639 / post
0.01 %
Malaysia Celebrities, Technology, Humor, Health & Fitness, Photography
53K
3K / post
3.70 %
Malaysia Travel, Celebrities
22K
262 / post
2.60 %
Malaysia Moms, Fashion, Nature & Outdoors, Travel, Film, Music & Books, Photography
130.6K
1K / post
0.80 %
Malaysia Photography, Travel, Modeling, Nature & Outdoors
136K
-
2.10 %
Malaysia
22.7K
-
-
Malaysia Art, Beauty
16.9K
466 / post
1.60 %
Malaysia
1.2K
71 / post
5.10 %
Malaysia
6.7K
443 / post
5.60 %
Malaysia
657.6K
-
2.60 %
Malaysia Music
124.2K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling, Fashion Design
73.3K
-
-
Malaysia
1.5K
-
-
Malaysia