Khaibahar94's Instagram Audience Analytics and Demographics

@khaibahar94

Malaysia

Management : +60 13 620 6203 Jai/Fadly FB : Khai Bahar Official || YT : Khai Bahar TV Twitter : khaibahar94_ || Tiktok : khaibahar_94 ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
khaโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@gmail.com
Malaysia
18โ€“24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KHAIBAHAR94

53.0% of khaibahar94's followers are female and 47.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 8771 and the average number of comments is 204.

27.59% of the followers that engaged with khaibahar94 regularly are from Malaysia, followed by France at 13.79% and India at 10.34%. In summary, the top 5 countries of khaibahar94's posts engager are coming from Malaysia, France, India, Philippines, Indonesia.

Khaibahar94 loves posting about Music, Celebrities, Technology.

Check khaibahar94's audience demography. This analytics report shows khaibahar94's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
2,178,881
Avg Likes
8,771
Avg Comments
204
Posts
2,448
Global Rank
6,617
Country Rank
174
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KHAIBAHAR94

Female
53.0 %
Male
47.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF KHAIBAHAR94

  • Beauty & Fashion 54.73 %
  • Art & Design 50.57 %
  • Music 45.88 %
  • Business & Careers 42.32 %
  • Photography 36.77 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.18 %
  • Travel & Tourism 36.16 %
  • Entertainment 35.17 %
  • Sports 35.15 %
  • Books and Literature 32.60 %
  • Fitness & Yoga 32.54 %
  • Luxury Goods 30.63 %

AUDIENCE COUNTRIES OF KHAIBAHAR94

  • Malaysia 27.59 %
  • France 13.79 %
  • India 10.34 %
  • Philippines 6.9 %
  • Indonesia 6.9 %

MENTIONED HASHTAGS OF KHAIBAHAR94

RECENT POSTS

1,383 95

Jomm semuaaa!! Sungei Wang Plaza belanja korang konsert Khai Bahar & Zamani Slam pada ๐Ÿต ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ni! ๐Ÿฅณ Tarikh: 9 April 2022 (Sabtu) Masa: 5 petang Lokasi: Center Court, Sungei Wang Plaza แดแด€๊œฑแดœแด‹ แด˜แด‡ส€แด„แดœแดแด€!! Terbuka kepada semua orang! Nak lagi meriah, kita semua pakai Baju Raya nanti ok! ๐Ÿ‘€ @sungeiwangplaza #SungeiWangPlaza #shopatsungeiwang #lepakatsungeiwang #jalanatsungeiwang #makanatsungeiwang #rayaatsungeiwang #puasaatsungeiwang #khaibahar #khaibaharatsungeiwang #malaysia #ramadan #ramadan2...

22,807 564

Selamat Menyambut Ramadhan semua โค๏ธ

2,134 57

Iftar untuk Pelarian Syria Bersama kita rebut peluang untuk bersedekah dengan menaja set iftar kepada pelarian Syria. Mereka sedang menunggu kita.... Bersama Syria Care, kita bantu! Hulurkan sumbangan anda ke pautan ini: https://donate.syriacare.org.my/order/form/oderfood/KhaiBahar_KBE atau melalui bank akaun: ๐Ÿ”… Bank Islam | Syria Care ๐Ÿ”… 1203 8010 1377 55 ๐Ÿ”… Kod rujukan: oderfood Ikhlas dari โค๏ธ Khai Bahar @syriacaremalaysia @scevents_ @khaibahar94 @khaibaharempire1 @kbspore @wanyhasrita ...

17,665 198

Haaa nak tau dak? Ni lah #TGRbff Khai, cik cumi cumi yang comel ni si @nabila.razali ๐Ÿ˜‰. Dalam sebarang perlumbaan mahupun pertandingan pasti kita akan ada pesaing kanโ€ฆ tapi biarlah saingan itu secara yang sihat & mampu memajukan kita ke tahap yang lebih baik ๐Ÿ’ช. Macam Khai & Nabila juga walaupun kami BFF, tapi di litar perlumbaan masing2 tetap memberikan persembahan terbaik sambil mencabar kemampuan masing2 ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ. @toyotamy @tgrmalaysia . #ToyotaGazooRacingMalaysia #PushingTheLimits #Driveโ— #AllAbo...

27,786 535

jangan lupa dating kita malam ni di LAZADA ok

2,696 88

Gais! Korang dah ready ke nak ber-partayyy dengan kami? Of course kita ada persembahan hebat dari selebriti yang akan menggegarkan pentas Super Party kami nanti! Saksikan Lazada Epic10th Birthday Super Party esok, 26 March bermula jam 2 tengah hari sehingga 12 tengah malam! Yess! 10 jam non-stop! Strim secara langsung di applikasi Lazada, FB, YouTube dan TikTok Lazada! . #HappyBdayLazadaMY #MYEpicLazadaBday #MYEPIC10SuperParty

8,201 127

Hi semua ๐Ÿ˜‰. Last call & last day untuk terus menonton TGR5 Round 1 secara online di Facebook & YouTube Rasmi Toyota Gazoo Racing Malaysia untuk terus support rakan2 Khai berlumba ๐ŸŽ. @toyotamy @tgrmalaysia . #ToyotaGazooRacingMalaysia #PushingTheLimits #Driveโ— #AllAboutTheDrive #ToyotaMY #kitajagakita #malaysia #khaibahar #staysafe @khaibaharempire1 @kbspore @iamkhaibaharindonesia @khaibaharfc.bn @kbfc_hongkong @khaibahar94_th

7,537 143

Salam hujung minggu semua ๐Ÿ™‚. Khai nak pesan jangan lupa teruskan menonton TGR5 Round 1 secara online untuk terus support rakan2 Khai berlumba ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ. Hari ni ada slot istimewa Khai ya โค๏ธ . @toyotamy @tgrmalaysia . #ToyotaGazooRacingMalaysia #PushingTheLimits #Driveโ— #AllAboutTheDrive #ToyotaMY #kitajagakita #malaysia #khaibahar #staysafe @khaibaharempire1 @kbspore @iamkhaibaharindonesia @khaibaharfc.bn @kbfc_hongkong @khaibahar94_th

11,349 289

Hi salam jumaat semua, apa habaq? hari ni sepatutnya bermulalah latihan di trek SIC. tapi atas sebab Khai kurang sihat, doktor nasihatkan untuk berehat. jangan lupa teruskan menonton TGR5 Round 1 secara online untuk terus support rakan2 Khai berlumba ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ. Khai akan cuba perform juga menghiburkan semua โค๏ธ Jangan lupa untuk join TGR Fantasy dan cepat-cepat create the dream team sekarang dan rebut peluang untuk menang RM 5,000. http://tgrfantasy.toyota.com.my/ @toyotamy @tgrmalaysia . #ToyotaGaz...

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

232.9K
-
-
Malaysia Health and Medical Services, Medical Health, Actors
7K
97 / post
-
Malaysia
2.9K
137 / post
7.50 %
Malaysia Art, Design, DIY & Crafts, Education
714.1K
-
4.90 %
Malaysia Careers, Marketing, Music
2.2K
-
7.20 %
Malaysia
3.2K
55 / post
2.10 %
Malaysia
1.3K
-
-
Malaysia Parenting, Nature & Outdoors, Architecture
25.7K
483 / post
-
Malaysia Photography, Food & Drink
12.9K
-
-
Malaysia Fashion, Travel, Lifestyle
4.6K
-
0.40 %
Malaysia
15.3K
-
0.20 %
Malaysia Events, Design, Interior Design
50.6K
-
2.20 %
Malaysia
12K
278 / post
-
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors
2.4K
51 / post
2.00 %
Malaysia Food & Drink, Cooking, Travel
244.5K
-
0.40 %
Malaysia Art, Singer