Juliamjornstedt's Instagram Audience Analytics and Demographics

@juliamjornstedt

Sweden

Kommunikatör, PR-nörd & fotograf. Mamma till Billie & Frank. Göteborgare & grundare av @ungcancer.
jul▓▓▓▓▓@mjornstedt.com
+46▓▓▓▓▓30
Sweden
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JULIAMJORNSTEDT

83.8% of juliamjornstedt's followers are female and 16.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.80%. The average number of likes per post is 446 and the average number of comments is 29.

Juliamjornstedt loves posting about Design, Interior Design.

Check juliamjornstedt's audience demography. This analytics report shows juliamjornstedt's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
12,157
Avg Likes
446
Avg Comments
29
Posts
2,660
Global Rank
827,033
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JULIAMJORNSTEDT

Female
83.8 %
Male
16.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF JULIAMJORNSTEDT

 • Art & Design 83.24 %
 • Children & Family 64.55 %
 • Home & Garden 62.40 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 56.52 %
 • Beauty & Fashion 50.66 %
 • Restaurants, Food & Grocery 38.46 %
 • Entertainment 37.93 %
 • Fitness & Yoga 36.02 %
 • Travel & Tourism 33.10 %
 • Photography 32.93 %
 • Technology & Science 30.86 %
 • Healthy Lifestyle 30.21 %

RECENT POSTS

405 15

Att känna sig trygg med att barnen har det bra på förskolan har aldrig varit en självklarhet för oss. Billie hade under sina 3,5 år på förra förskolan 34 olika pedagoger. 34 stycken. Även om de flesta var bra med barnen var det extremt tufft att aldrig veta om man skulle lämna sitt barn till någon hon kände sig trygg med (eller kände öht). På Franks nya förskola känner jag mig så himla nöjd och trygg med pedagogerna. De har varit där länge, är fantastiska mot barnen och skickar alltid bilder efter ledsen lämning för att visa att det gått bra. Som här: målar teckningar på löpande band. Jag börjar fatta att det är såhär det ska vara och kännas.

222 14

Nu är den äntligen här, boken full av våra sommarminnen! Frank har visat den för prick alla och berättar stolt om minnen från ”när jag var liten” (en månad sen) 😂 Jag är så väldigt glad över det här samarbetet då jag verkligen tycker att @onceuponapp är smidig och enkel och böckerna blir fantastiska! Vill ni passa på att göra era egna böcker till ett bättre pris får ni till och med den 6 oktober 20% rabatt om ni uppger koden ”julia20”. Era barnbarnsbarn kommer att tacka er 💁🏻‍♀️

611 13

För några veckor sen hörde jag en intervju med en överlevnadsexpert på radio. De pratade om att gå vilse och vad man skulle göra om man gjort det. Jag var förberedd på typ hitta vatten, gå upp på en hög höjd eller sök skydd, men han svarade något i stil med ”Det första man ska göra är att tänka på vad man gjorde för fem minuter sen. Kanske gick man och njöt av tystnaden, hörde fågelkvitter och tyckte att turen i skogen var härlig. Man ska tänka på det och sen tänka vad är det egentligen som har förändrats? Har skogen förändrats? Har dofterna, solen eller ljuden förändrats? Nej, det enda som förändrats är min medvetenhet om att jag är vilse och mina känslor kring det. De som har svårast att överleva är de som drabbas av panik.” Det här satte sig djupt i mig. Inte för att jag nödvändigtvis spenderar så mycket tid i skogen, men för att jag kan applicera det på mycket i mitt liv. Hur panik eller stora känslor sällan löser någonting. Hur en annan persons beteende inte ska eller kan få förändra min dag eller mående. Hur det ofta uppstår situationer som som testar mitt humör. Hur ofta jag numera tänker - men vad har egentligen förändrats? Oftast är svaret mina egna känslor och tankar. Och de kan jag ju faktiskt styra över (iaf en del). . ”De som har svårast att överleva är de som drabbas av panik”. Viktigt att komma ihåg.

1,182 132

Inför förlossningen med Billie pratade alla om målbilder. Något i mitt kommande föräldraskap som jag skulle fokusera på och hålla fast vid som en målbild när det blev jobbigt. För mig var det solklart: att få vara klassförälder. Och igår var det dags för första föräldramötet där klassföräldrar skulle utses. Jag hade slipat på min pitch, förberett mig och vässat argumenten. När punkten kom upp var jag redo men istället inleder fröken med någon form av ursäktande: ”Ja alltså man kan ju ha ett rullande schema efter efternamn så att man SLIPPER vara klassförälder SÅ LÄNGE och på så vis kan TURAS om och AVLASTA varandra att komma på saker men ambitionsnivån kan vara LÅG” Jag räckte upp handen. Tog sats: ”Alltså min enda målbild i livet är att få vara klassförälder. Jag har laddat för det här i sju år. Jag kan inte vänta tills vi är på K som i Karlsten i trean.” När hon skrev mitt namn på lappen dansade mitt inre segerdans till de andra föräldrarnas skratt. Förbered er på fyrverkerier, dansande elefanter och eldshower barn. Jag har laddat hela livet för det här!

197 15

I #samarbete med #Neutral En av de sämsta sakerna mina barn ärvt av mig är min torra och känsliga hud. Vi får alla tre väldigt lätt utslag, kli och eksem. Att använda tvättmedel med parfym i är uteslutet och vi har sen Billie föddes bara tvättat med Neutral så därför kändes det här samarbetet självklart. Neutral innehåller varken parfym eller färgämnen och är dessutom rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Om du eller dina barn lätt får utslag kan det vara en bra idé att kolla vad ni använder för tvättmedel idag, jag kan verkligen rekommendera Neutral! #neutral #mysstund

541 24

Jag tänker mycket på det där på senaste tiden, att våra relationer till andra sällan bygger på våra känslor kring dom, utan snarare på våra känslor för oss själva. För är det inte så att de människor vi älskar mest, de människor vi helst av allt vill vara med inte bara är de människor som får oss att må bra utan framförallt människor som får oss att tycka om oss själva? De som lyfter våra bästa sidor, som får oss att känna att den jag är - den duger! De som får oss att känna oss sedda, hörda och bekräftade. ”Jag älskar dig, men jag älskar också den jag blir och får vara när jag är med dig” Jag tänker mycket på det här, att våra val av umgänge då kanske snarare handlar om vilka som kan spegla den bild vi tycker mest om av oss själva. Men hur viktigt det också är att våga möta dom som vågar ifrågasätta och vidga vår syn på oss själva.

350 8

”Hur äter man upp en elefant? En tugga i taget.” Precis efter att jag publicerat inlägget om den här veckan som känns omöjlig att genomföra läste jag citatet ovan och plötsligt kändes allt lättare. För det är ju precis så det är. När allt känns som stressigast, när allt känns omöjligt, då får man bara ta det bit för bit, en sak i taget. Inte stressa iväg och börja med tusen saker samtidigt. Så precis det har vi gjort idag och det gick så smärtfritt att vi till och med avslutade med picknickmiddag på altanen. Dag 1 av 7 ✅ (Obs inga elefanter förtärdes under middagen) (Citatet är från boken Folk med ångest av Fredrik Backman som vi läser i bokklubben)

152 11

I samarbete med @onceuponapp Sommaren är slut men den kommer alltid förbli en av de viktigaste i vårt liv. Sommaren då vi tillsammans skapade vårt hem (och dessutom hann med en himla massa annat!)! Därför är jag så väldigt, väldigt glad över att mitt samarbete med Once Upon fortsätter och att jag får möjligheten att spara alla mina sommarminnen med deras fotoböcker. Deras app är så sjukt smidig, enkel och snabb att jobba med så att fylla en hel bok med bilder gick på ett nafs. Nyligen lanserade de dessutom en collab-tjänst i sin app där man alltså kan bjuda in och göra fotoböcker tillsammans med sin familj och vänner. Kolla in mina stories så ger jag er en liten snabbkurs i hur man gör! Beställer du din bok innan den 6 oktober och anger koden ”julia20” får du dessutom 20% på hela din order! Passa på att spara ner dina sommarminnen!

263 20

Vi har haft en väldigt fin helg med besök från familj och vänner. Plockat svamp, hängt i skogen, ätit god mat och lekt med barnens fasters hundvalp. Sen satte jag visst igång ett ”litet” projekt i trädgården som nog kommer äta upp en del tid framöver, men mer om det senare 😬😬😬 Nu väntar höstens mest intensiva vecka för både mig och Emanuel och passande nog är det dessutom studiedagar, extra aktiviteter och föräldramöten... Så ikväll blir det detaljplanering. Har ni några bra tips på hur man planerar och genomför sånna här veckor utan att springa rakt in i väggen?

878 78

Tack för all pepp och fina ord efter mitt inlägg och min story imorse. Strax efter fick jag sms av pedagogerna med bilder på en lycklig Frank och några timmar senare hämtade jag honom gladare än någonsin ❤️ Och till er som skickat kritik, synpunkter på hur jag är som mamma eller åsikter kring hur jag istället borde göra vill jag bara säga detta: det är fan inte lätt att göra rätt. Frank går i förskolan tre dagar i veckan, fem timmar åt gången trots att vi båda jobbar mycket. Vi pusslar halvt ihjäl oss för att kunna ha det så men det har varit viktigt för oss och jag är så glad för all tid jag får med honom. Men är det rätt att ha barnen hemma så ”mycket”? Är det alltid positivt? Billie gick lika lite och för henne blev det minst sagt ett chock när skolplikten kickade in och hon plötsligt var tvungen att vara där fem dagar i veckan. Hade det varit bättre för henne att gå på förskolan mer? Jag vet inte. Jag vet bara att jag verkligen gör så gott jag kan och allt jag kan för att våra barn ska ha det så bra de bara kan. Precis som de allra flesta föräldrar. Vi kan väl iallafall försöka släppa alla pekpinnar..?

797 78

Just när den ena börjat acceptera och tycka att det är okej att gå till förskolan, bryter nästa ihop. Och jag är inte den som tycker att det är okej att lämna mitt barn gråtandes. Inte den som tror att självständighet kommer genom att man får “lära sig”. Inte den som skulle kunna låta mina barn gråta sig till sömns för att de ska “lära sig” att somna om själva. Jag tror inte att det bygger självständighet, jag tror att det enda det lär dom är att inte visa sina känslor eller att man blir bra på att förskjuta dom. För ingen lyssnar ändå. Jag tror på trygghet. För trygghet bygger självständighet. Inte lämna ledsen. Men så ibland går det bara inte. Man försöker med alla knep, alla sätt att lugna och trösta, bekräfta och förklara. För man vet ju att barnet har så roligt där under dagarna. Man litar på den fantastiska personalen och vet att när man smyger in på gården när arbetsdagen är slut så springer de alltid runt med ett leende på läpparna. Men så blir det som en ond cirkel, gråtandet bara fortsätter. Och fastän man anstränger varje cell för att vara stark och positiv känner de av att mamma också tycker att det är jobbigt. Och så blir det ännu värre. Så tillslut lyfter man över till frökens famn fastän de små fingrarna borrar in sig i ens armar. Man ler och säger “vi ses snart” fastän de små ögonen tittar på en med oro och allt rasar på insidan. Man går med bestämda steg ut från rummet fastän tårarna rullar. Man springer runt huset och torkar snor och tårar som en dåre bara för att kunna le och vinka i fönstret. Och när man satt sig i bilen och allt brakar ihop undrar man hur fan man gick med på att leva i ett samhälle där man uppmuntras att skaffa barn men sen ska spendera större delen av sin vakna tid ifrån varandra.

194 16

I #samarbete med @apotekhjartat 💚 Billies största besvikelse med att börja i skolan är att de ännu inte fått några läxor 😂 Därför blev jag så glad (och lite överraskad!) när jag såg att Apotek Hjärtat har en mängd olika pyssel- och läroböcker som vi kunde beställa hem. Ett av våra barn använder dagligen en receptbelagd medicin och det är så skönt att kunna beställa hem den från nätet och samtidigt kunna köpa till annat som behövs hemma. Apotek Hjärtat har ett väldigt stort utbud till barn med allt från magdroppar och salvor till nattlampor och badrockar. Kolla själva på deras hemsida! #apotekhjartat #franhjartat

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

6.1K
110 / post
1.90 %
Sweden Health & Fitness
13.8K
661 / post
2.40 %
Sweden Fashion, Design, Modeling, Health & Fitness, Food & Drink
1.4K
81 / post
3.60 %
Sweden
1.9K
83 / post
0.04 %
Sweden Health & Fitness
3.6K
179 / post
5.00 %
Sweden Nature & Outdoors, Cooking
132.5K
-
5.10 %
Sweden Modeling, Photography, Fashion
7.3K
104 / post
0.90 %
Sweden Hair & Beauty, Fashion, Health & Fitness, DIY & Crafts
18K
195 / post
1.40 %
Sweden Celebrities
36.5K
-
2.70 %
Sweden Design, Interior Design
14.5K
270 / post
2.20 %
Sweden Photography, Nature & Outdoors
1.7K
77 / post
0.05 %
Sweden
48K
-
1.60 %
Sweden Illustrator, Art, Design
18.4K
811 / post
-
Sweden Animals & Pets, Film, Music & Books, Celebrities, Technology
10.8K
142 / post
1.10 %
Sweden Animals & Pets
105.2K
-
1.60 %
Sweden Design, Interior Design