Ijeebster's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ijeebster

Malaysia

Radio Announcer @hotfm976 | 8pm-12amπŸ”₯ Friends of @Puma Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ Hero Remaja Inspirasi 2020πŸ™ 017-735 7036 (Famy) πŸ“ž
ijeβ–“β–“β–“β–“β–“@yahoo.com
Kuala Lumpur
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

1

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IJEEBSTER

Average engagement rate on the posts is around 3.90%. The average number of likes per post is 9284 and the average number of comments is 26.

Ijeebster loves posting about Celebrity, Game, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Film, Music & Books, Celebrities, Cars & Motorcycles, Actor.

Check ijeebster's audience demography. This analytics report shows ijeebster's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
255,627
Avg Likes
9,284
Avg Comments
26
Posts
1,066
Global Rank
132,215
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR IJEEBSTER

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

27,988 78

lama tak jadi dulang boy, dulu asyik jadi pengantin je. Selamat berpuasa semua ✨

35,204 103

u smile i smile ehe

3,950 9

siapa cakar baju tu bang @taufiqhanafi11 🀣 muka muka paskal 2 eceh

2,088 2

Hey guys! Korang tahu kan hari ini kita ada Lazada Super Party? Esok pun kita ada party lagi tau! Imran akan memeriahkan Lazada Epic 10th Birthday AFTER PARTY esok bersama rakan rakan celebriti yang lain! Ada banyak tawaran EPIC dari LAZADA kali ini yang boleh anda menangi dan Kami akan bermain games dan ber-partyyy! Confirm happening!! ✨ Dan juga inilah masanya kalau korang nak menang hadiah istemewa dari Lazada! tag rakan anda di ruangan komen dan anda berpeluang memenangi 'Lazada Birthday Bl...

4,522 3

so many choices here!😍 Watsons having their roadshow @ 1 Utama from 22nd to 27th March Shopping Centre (Ground floor, Centre court) And there's promotions going on, if u purchase every RM100, u’ll get FREE 10pcs 3 ply med mask! πŸ’― ⚑For Watsons Members purchase, gets additional (1) token to enjoy twisting egg machine *limited quantity. ⚑For One Card Member, gets (1) Limited tote bag with purchase of RM300 & above *limited quantity so get yours now before it's too late πŸ€ͺ @watsonsmy @iconicmedica...

8,013 18

Korang orang bujang mesti rasa leceh gila bila nak buat laundry kan. Macam-macam jenis sabun nak bawak sampai confuse. Nah, Imran tolong selesaikan masalah korang.✨ Memperkenalkan Breeze 3 In 1 Power Laundry Capsule. Mudah di bawa dan tak perlu pening-pening lagi. 99.9% menghapuskan bakteria, menanggalkan 99 kotoran degil dan pastinya bau wangi. πŸ™ŒπŸ» Kapsul ini didatangani dengan 3 jenis bau iaitu Sakura, Eucalyptus dan juga Lavender. Masukkan je dalam laundry korang sebelum mula mencuci pastu k...

7,177 8

Biasa tengok lintasan kat jalan raya ni hitam putih je kan? But of course, @McDonaldsMalaysia buat sesuatu yang unik dengan Fries Crosswalk di Bukit Bintang! Diorang buat ni untuk sokong rancangan kerajaan dengan misi untuk makmurkan Kuala Lumpur dari segi ekonomi pelancongan menjelang 2030. Korang dah check out #McDonaldsFriesCrosswalk ni? Kalau belum baik pegi! #McDonaldsMalaysia #WorldFamousFries #Mekdi

26,465 68

ada kunyah kunyah tak?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.6K
150 / post
-
Malaysia
164.7K
-
0.60 %
Malaysia Celebrity, Art, Music
81.5K
-
1.20 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion
1.5K
104 / post
7.90 %
Malaysia Parenting, Pets
4.4K
163 / post
5.20 %
Malaysia
1.3K
-
-
Malaysia Parenting, Nature & Outdoors, Architecture
28.6K
-
0.30 %
Malaysia Food, Restaurants, Chef
8.9K
43 / post
0.20 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Personal Goods & General Merchandise Stores
6.5K
-
17.60 %
Malaysia
20K
73 / post
1.70 %
Malaysia Events, Art, Portraits, Celebrities
2.8K
56 / post
1.50 %
Malaysia Celebrities, Photography
2.3K
110 / post
-
Malaysia Humor, Film, Music & Books, Celebrities
12.3K
249 / post
1.70 %
Malaysia
12.9K
39 / post
0.40 %
Malaysia Fashion, Art, Celebrities, Hair & Beauty
22.2K
-
4.20 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion