Gersonhenry's Instagram Audience Analytics and Demographics

@gersonhenry

Indonesia

šŸ‘“šŸ‘ŸšŸ“·šŸ–Š I am mostly busy making memories thru photography and writing. šŸ“§: šŸ‘ØšŸ»ā€šŸ’»: @dekatacreative āœŒšŸ¼: @thepeoplestory.id
henā–“ā–“ā–“ā–“ā–“@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF GERSONHENRY

Average engagement rate on the posts is around 1.90%. The average number of likes per post is 115 and the average number of comments is 9.

Check gersonhenry's audience demography. This analytics report shows gersonhenry's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
6,277
Avg Likes
115
Avg Comments
9
Posts
717
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR GERSONHENRY

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

247 62

another memory worth-remembering. kapan lagi bisa satu frame sama geng reply88 hahahaa (slide ke-4). slide terakhir my real version of reply88 squad! yang gak ngerti ya nonton deh, dian sastro sama nicsap aja nonton hahahaa.

112 14

bentar lagi nambah usia, tapi sering dikira masih kuliah. waw jadi pantun yang tak direncanakan. šŸ¤£šŸ¤£

113 0

kangennya gak nyantai tolonggg bisa ampe kebawa mimpi šŸ˜¢šŸ˜¢

112 4

psbb = kembali ootd memanfaatkan area yang ada di rumah aja.

171 4

Sebuah usaha untuk nyiptain memori yang bikin hati anget di tengah season yang penuh dengan bulan-bulan penuh kabar buruk, penuh perubahan bahkan pembatalan rencana, penuh kekangenan antar banyak orang, penuh kemumetan deh pokoknya. . Counting your blessings adalah salah satu cara supaya tetep waras di waktu-waktu ini. Salah satu berkat yang bentar lagi bakalan dateng nih, bayinya @jimmyomie dan @yvonneatmadjaja yang bak pelangi (janji Tuhan) di tengah masa sulit. Semoga sehat terus 6 minggu ke depan kalian bertiga. . Ku tak sabar bertemu ponakan, walaupun mungkin baru bisa ketemunya di kawinan @jepherjepho dan @dikharisma yaa. Atau sesi foto tahunan kita? Jangan lupa kabarin kalau nurserynya butuh dimodif, tim bedah rumah siap hadir hahahaha. Love you gais!!

98 3

For the first time after the pandemic hits and months of working from home, Iā€™m excited for my upcoming weekends. I guess, September is really my kind of month.

77 0

Stumbled upon a new desserts outlet in town @paris.sorbet a convenient place to unwind with wide range of sorbet and ice cream flavors. Each flavor is served with beautiful plating and different crumbles as topping. I tried the Baked Apple sorbet and Vanilla ice cream. They also serve cakes and take away pints!

124 6

Permisi geng rempong mo lewat. šŸ¤£šŸ¤£

87 5

Happy weekend from Labuan Bajo!! Halu. Rindu sunsetan. Jadi bongkar foto lama.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.4K
-
-
Indonesia Travel, Photography
185.9K
-
-
Indonesia Moms
2.6K
264 / post
6.90 %
Indonesia
59.8K
-
-
Indonesia Travel
35.8K
-
2.10 %
Indonesia
9.2K
-
6.10 %
Indonesia
3.1K
34 / post
0.70 %
Indonesia
2.1K
41 / post
-
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Photography
4.4K
-
23.50 %
Indonesia
135.8K
-
1.30 %
Indonesia Actors
7.3K
425 / post
5.00 %
Indonesia Photography, Architecture, Nature & Outdoors, Travel
3.4K
84 / post
4.00 %
Indonesia Photography, Film, Music & Books
5.8K
148 / post
0.03 %
Indonesia Nature & Outdoors, Photography, Travel
14.3K
183 / post
0.30 %
Indonesia Celebrities
11.6K
-
2.50 %
Indonesia