Farahanimrazak's Instagram Audience Analytics and Demographics

@farahanimrazak

Malaysia

Mommy #Raissatwins | Freelance TV Presenter Proud Founder Lip Care @faraalipbutter πŸƒ+60 18 311 4142‬ stokis agent πŸƒ+60 17 311 0922 order lipbutter
fhrβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FARAHANIMRAZAK

57.3% of farahanimrazak's followers are female and 42.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.80%. The average number of likes per post is 7188 and the average number of comments is 97.

45.45% of the followers that engaged with farahanimrazak regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 18.18% and India at 5.45%. In summary, the top 5 countries of farahanimrazak's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, India, United Kingdom, Indonesia.

Farahanimrazak loves posting about Moms, Celebrities, Hair & Beauty.

Check farahanimrazak's audience demography. This analytics report shows farahanimrazak's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
813,684
Avg Likes
7,188
Avg Comments
97
Posts
7,206
Global Rank
44,825
Country Rank
643
Category Rank
24

GENDER OF ENGAGERS FOR FARAHANIMRAZAK

Female
57.3 %
Male
42.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF FARAHANIMRAZAK

  • Beauty & Fashion 57.44 %
  • Art & Design 56.04 %
  • Business & Careers 42.09 %
  • Entertainment 41.37 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.98 %
  • Sports 33.05 %
  • Music 32.74 %
  • Luxury Goods 32.35 %
  • Travel & Tourism 32.11 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.47 %
  • Cars & Motorbikes 31.01 %
  • Fitness & Yoga 30.68 %
  • Children & Family 30.61 %

AUDIENCE COUNTRIES OF FARAHANIMRAZAK

  • Malaysia 45.45 %
  • Cuba 18.18 %
  • India 5.45 %
  • United Kingdom 5.45 %
  • Indonesia 3.64 %

RECENT POSTS

1,942 10

@aifdental_clinic mesra OOTD HAHA! amboi amboi ramai nya yg jatuh cinta dgn bag @rizalman71 ni. tapi memang cantik pun bertuah sungguh siapa yg dah dapat beli 😎 #ribae71 @sometime_byasiandesigners

4,142 186

rasanya harini kalau hari Sabtu pakai warna pink manis manis mesti ramai jumpa jodoh! anim rasa nak bagi hadiah Creamy Butter Kiss @faraahanimbeauty dekat followers Anim yg masih single, sedang tercari cari jodoh..boleh komen tak dekat bawah Anim nak tengok sikit! tag kawan yg single juga rezeki hadiah Creamy Butter Kiss nanti 😊 ramai ke masih single ni followers Anim niiii?

7,382 170

hai hai nama saya Creamy Butter Kiss. awak nak saya? kalau ada rezeki Creamy Butter Kiss untuk awak, kenapa suka warna ni? share dgn saya pleasee awakk 😊 . @faraahanimbeauty

3,647 21

abang Isabella dekat @shopee_my tadi! kenapa beliau ni macam tak pernah tua ea? sama je dari Anim zaman sekolah dulu. @aku.amysearch

3,573 49

Ya Allah terima kasih kerana pertemukan Anim dgn @profmuhaya1 hari ini banyak nya ilmu ilmu yg Anim dapat sgt bermanfaat utk rohani, minda yg baik, reset utk jadi yg lebih baik dalam semua perkara, banyak memberi, fikir kan yg baik, lemah lembut dan berkasih sayang..boleh tengok di IG Live Anim yaa, Anim ada save tu. jom kita berikan kebaikan kepada semua! . terima kasih juga buat @abutalibhusin & the team kerana menjayakan Telekung Talk ini 😊 telekung anim pakai dari koleksi @muhayya.magical ❀️

17,454 112

tolong tolong ada 2 orang tembikai terjerit jerit dekat rumah ni tolonggggg πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

10.8K
-
0.07 %
Malaysia
68.7K
40 / post
0.30 %
Malaysia Fashion, Celebrities
2.4K
182 / post
-
Malaysia Architecture, Cars & Motorcycles, Nature & Outdoors, Humor
2.1K
64 / post
2.20 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
50.6K
221 / post
0.20 %
Malaysia Modeling, Fashion, Cooking, Art, Celebrities, Design, DIY & Crafts, Film, Music & Books, Hair & Beauty, Health & Fitness, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Game
2.9K
176 / post
-
Malaysia Celebrities, Technology
23.8K
177 / post
0.30 %
Malaysia Events, Portraits, Photography, Celebrities
181.7K
-
1.40 %
Malaysia
50.9K
-
-
Malaysia Art, Beauty
31K
-
4.60 %
Malaysia Coaching, Fitness, Training
1K
81 / post
14.80 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, Technology, Celebrities, Design
445.4K
-
0.10 %
Malaysia
3.2K
286 / post
-
Malaysia Architecture, Art, Photography
1.4K
91 / post
0.07 %
Malaysia Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
5.2K
14 / post
0.20 %
Malaysia Health & Fitness