Azlina6861's Instagram Audience Analytics and Demographics

@azlina6861

Malaysia

Bukan sekadar Penulis Blog ︳ sponsorship / collaboration emel #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #sonyalpha 💌
nor▓▓▓▓▓@gmail.com
Kuantan
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

8

Paid Campaign Count

11

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AZLINA6861

47.4% of azlina6861's followers are female and 52.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 115 and the average number of comments is 3.

Azlina6861 loves posting about Lifestyle, Cooking, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Kids & Parenting, Photography, Game, Fashion, Technology, Travel, Nature & Outdoors, Humor, Gardening, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Design, Celebrities, Cars & Motorcycles, Art, Architecture, Animals & Pets.

Check azlina6861's audience demography. This analytics report shows azlina6861's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
6,944
Avg Likes
115
Avg Comments
3
Posts
3,372
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AZLINA6861

Female
47.4 %
Male
52.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF AZLINA6861

  • Beauty & Fashion 84.71 %
  • Travel & Tourism 75.97 %
  • Business & Careers 58.58 %
  • Fitness & Yoga 53.35 %
  • Art & Design 46.45 %
  • Children & Family 46.42 %
  • Entertainment 46.39 %
  • Movies and TV 43.96 %
  • Photography 39.92 %
  • Technology & Science 38.62 %
  • Sports 37.15 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 37.15 %
  • Music 37.15 %

RECENT PHOTOGRAPHS

RECENT VIDEOS

Face Massage .. look very young

RECENT POSTS

91 6

Jom shopping guys~ di @ezbuy.my sedang berlangsung #TimeBombsales⁣ ⁣ Enjoy Free Shipping - More than 100k items with waived shipping fee.⁣ - Super Explosive Deals - It’s LIMITED! Grab RM1 great deals everyday!⁣ - Buy More Save More - Buy more with less! Get any 3 items starting from RM17.90 only!⁣ - Grab vouchers up to RM100!⁣ ⁣ Gunakan code ⁣ LINA5 untuk discount sebanyak RM5⁣ ⁣ Timebombsale LIMITED yee guys!! Valid sehingga 10.10.2019, jadi cepat-cepat la shopping.. ⁣ ⁣ #ezbuy1010sale⁣ #ezbuymy⁣ #timebombsale

120 2

Siapa nak Spek FREE macam kat atas tuu? ⁣ ⁣ Jom klik follow akaun IG https://instagram.com/eyesvisiongroup?igshid=19h9zlhwzzdzx⁣ ⁣ Follow rapat-rapat yee. Sebab ada hadiah misteri yang nak diberikan oleh @eyesvisiongroup⁣ ⁣ #kbba9 #ehbelogakudotcom

111 1

Ina mempunyai kulit kering. Dan @DoveDermaseries sangat membantu masalah tumit dan juga perut.⁣ ⁣ Maklumlah, ibu mengandung memang sensitif di kawasan Perut.Asyik gatal sahaja,takkan nak menggaru kot.⁣ ⁣ Akhirnya ina menggunakan #DoveDermaSeries. Semasa mandi gunakan gentle cleansing body wash (sesuai utk kulit kering dan mengalami kegatalab kulit) dan selepas mandi sapukan Replenishing body lotion.⁣ ⁣ Paling best lotion ni tidak melekit,bebas pewangi dan telah diuji oleh dermatologist.⁣ ⁣ Kini masalah tumit pecah dan perut gatal-gatal pun dapat diatasi dengan set #DoveDermaSeries⁣ ⁣ #DoveDermaSeries #MakePeaceWithDrySkin @DoveDermaseries

166 7

Ramai pula yang bertanya dress ibu mengandung ni semalam semasa di Kenduri.⁣ ⁣ Dress selesa, kemasan yg cantik di lengan. Kain x melekap pd tubuh badan.Bf friendly... ⁣ ⁣ Hokayy.. Ina share, Dress ni beli kat @nuraff.shop . Ada banyak dress cantik2.⁣ ⁣ #ehbelogakudotcom⁣ #kbba9

124 0

alhamdulillah..⁣ kenyang makan di kenduri tadi.⁣ ⁣ Rehat sekejap lah sambil cari pokok untuk berteduh..⁣ ⁣ #ehbelogakudotcom⁣ #kbba9

148 7

Vroom Vroommm... haihh Seronok sangat tau naik superbike nie.Korang nampak tak? #PengejarImpian macam Ina nii? Seronok je kan.⁣ ⁣ Jom korang, post gambar macam Ina ni. Dan gunakan hashtag #PengejarImpian dan post sebelum 7 October 2019 dan berpeluang untuk nampak muka kamu di PETRONAS Motorbike at MotoGp Event.⁣ ⁣ #PengejarImpian #TambahPowerPSRT ⁣ @petronasmotorsports #kbba9

90 0

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH DENGAN SERANGGA DI RUMAH SEPERTI ⁣ ⁣ LALAT selalu datang hurung makanan?⁣ ⁣ SEMUT suka naik atas meja makan ?⁣ ⁣ Anak kecil ada KUTU kepala ?⁣ ⁣ LIPAS berkeliaran dalam kabinet dapur?⁣ ⁣ Daun pokok kesayangan kena makan dengan SERANGGA perosak ?⁣ ⁣ Don't worry, be happy. Wasap me. Solusinya ada disini !⁣ ⁣ MAGIC SPRAY MAMPU MEMBUNUH DAN MENGHAPUSKAN semua jenis serangga dan unggas "BERDARAH SEJUK" seperti:-⁣ ⁣ 1. LALAT⁣ 2. LIPAS⁣ 3. SEMUT⁣ 4. ANAI-ANAI⁣ 5. LIPAN⁣ 6. LABAH-LABAH⁣ 7. KUTU-KUTU di kepala manusia & kucing/anjing⁣ 9. NYAMUK⁣ 10. KALA JENGKING⁣ 12. PACAT/LINTAH⁣ 13. Cicak⁣ 14. DAN BERMACAM-MACAM "UNGGAS" YANG MELATA⁣ ⁣ FUNGSI UTAMA⁣ ⁣ - Membunuh dalam masa 20 saat, tiap-tiap tempat yang disembur walaupun setelah kering akan bertindak. ⁣ ⁣ MEMBUNUH SELAMA 3 HARI⁣ ⁣ Baik untuk penternak-penternak⁣ ⁣ - ayam⁣ - kambing⁣ - lembu⁣ - kuda⁣ - ladang & kebun⁣ - kaki pancing⁣ ⁣ Produk ini dihasilkan dengan bahan-bahan organik seperti:-⁣ ⁣ 1. Beta Cyrpermathrin (tumbuh-tumbuhan KEKWA)⁣ 2. Cuka yang diperam⁣ 3. Bahan-bahan organik⁣ 4. Air & Udara Segar⁣ ⁣ Harga RM 17 per botol sahaja ( Kos postage RM 8)⁣ ⁣ Sebarang pertanyaan dan untuk order sila wasap : http://projekmagicspray.wasap.link/⁣ ⁣ BasTeng.com⁣ ⁣ #MagicAntiSeranggaOrganic⁣ #DIYPestControl⁣ #MagicSpray ⁣ #kbba9

140 6

kami 2 beradik dah siap sedia atas kereta ni, nak tunggu lagi 2 ekor adik-adik kami naik. Mana nii ya.⁣⁣ ⁣⁣ Mama.. mana ni menghilang? Baru je kena mandi dah lesap keee. 😆⁣⁣ ⁣⁣ #ehbelogakudotcom ⁣⁣ #kbba9

130 4

Anak Spiderman 😆🙊 Hitam pun hitam la nakkk.. janji spiderman yerkk🤗 #ehbelogakudotcom #kbba9 #parentingbloggermalaysia #kuantan #batuhitam

101 0

Alhamdulillah. Sekarang kita, dah ada pilihan ayam mentah. Tak payah nak gi pasar terutama buat ibu ibu yg selalu sibuk di pejabat. Kita order jeee melalui WhatsApp. Pilih mana nak. Sediakan duit dan ianya jadi milik kita, selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar. Kena bayar laa.. Bukan free. Heheee...⁣ ⁣ Ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL utk kita makan. Maklumlah, nak jadi darah daging kita, kan? Haa.. Jangan pandang ringan bab ni!⁣ ⁣ Utk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/⁣ ⁣ Baca di http://www.juliajohari.com/2019/09/ayam-bismi-jaminan-halal-segar-dan-suci.html?m=1⁣ utk resepi terkini yg sedap lagi menyelerakan.⁣ ⁣ FB : https://www.facebook.com/AyamBismi/⁣ ⁣ IG : @ayam_halal_bismi ⁣ ⁣ #AyamBismi⁣ #AyamBismiTakSuntikHormon⁣ #AyamBismiSegarHalalSuci⁣ #BMF⁣ #kbba9

91 0

Alhamdulillah. Sekarang kita, dah ada pilihan ayam mentah. Tak payah nak gi pasar terutama buat ibu ibu yg selalu sibuk di pejabat. Kita order jeee melalui WhatsApp. Pilih mana nak. Sediakan duit dan ianya jadi milik kita, selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar. Kena bayar laa.. Bukan free. Heheee...⁣⁣ ⁣ Ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL utk kita makan. Maklumlah, nak jadi darah daging kita, kan? Haa.. Jangan pandang ringan bab ni!⁣⁣ ⁣⁣ Utk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/⁣⁣ ⁣⁣ Baca di https://bit.ly/2kRaN3W utk resepi terkini yg sedap lagi menyelerakan.⁣⁣ ⁣⁣ FB : https://www.facebook.com/AyamBismi/⁣⁣ ⁣⁣ IG : @ayam_halal_bismi ⁣⁣ ⁣⁣ #AyamBismi⁣⁣ #AyamBismiTakSuntikHormon⁣⁣ #AyamBismiSegarHalalSuci⁣⁣ #BMF⁣⁣ #KBBA9

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.7K
38 / post
0.01 %
Malaysia
2.8K
74 / post
2.90 %
Malaysia
39.9K
198 / post
-
Malaysia Fashion, Hair & Beauty
365.4K
600 / post
3.10 %
Malaysia Actors
5K
196 / post
0.04 %
Malaysia
1.7K
93 / post
0.05 %
Malaysia Celebrities, Technology
21.2K
-
8.40 %
Malaysia Fashion, Beauty, Lifestyle
6.4K
82 / post
-
Malaysia
14.7K
67 / post
0.40 %
Malaysia Film, Music & Books
3.4K
203 / post
-
Malaysia Film, Music & Books, Humor, Education, Cars & Motorcycles, Celebrities
162K
-
0.10 %
Malaysia
1.1K
157 / post
0.14 %
Malaysia Celebrities, Cars & Motorcycles, Photography, Film, Music & Books, Technology
35.7K
-
0.80 %
Malaysia
1.1K
80 / post
7.80 %
Malaysia Celebrities, Hair & Beauty
41.7K
-
-
Malaysia