Ayu_abas's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ayu_abas

Malaysia

πŸ“§ IG Reviews: / DM only...😘
ctaβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AYU_ABAS

54.5% of ayu_abas's followers are female and 45.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.10%. The average number of likes per post is 3561 and the average number of comments is 18.

Ayu_abas loves posting about Lifestyle.

Check ayu_abas's audience demography. This analytics report shows ayu_abas's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
319,446
Avg Likes
3,561
Avg Comments
18
Posts
1,571
Global Rank
47,782
Country Rank
568
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AYU_ABAS

Female
54.5 %
Male
45.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF AYU_ABAS

  • Beauty & Fashion 50.86 %
  • Art & Design 48.35 %
  • Business & Careers 46.26 %
  • Entertainment 39.71 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.61 %
  • Travel & Tourism 36.66 %
  • Music 36.47 %
  • Luxury Goods 36.04 %
  • Sports 34.20 %
  • Cars & Motorbikes 33.76 %
  • Photography 33.66 %
  • Movies and TV 31.09 %

RECENT POSTS

23,889 420

Ramai kata muka kita sama...betulkeπŸ€”??

768 0

Anak-anak ni membesar cepat betul...so kita as a parent kene jaga pemakanan diarang supaya mereka mendapat nutrisi yang secukupnya untuk pembesaran dari segi mental dan fizikal...Dengan Dugro NextGen NUTRI ianya mengandungi nutrisi penting yang diperlukan untuk perkembangan minda anak-anak contohnya seperti DHA, Zat Besi dan Vitamin C. . . Just imagine masa depan anak-anak pada masa akan datang mereka akan lebih cenderung kepada penyelesaian masalah melalui pembelajaran mereka di sekolah...analytical thinking sangat diperlukan jadi mereka harus cepat belajar untuk berjaya... . . So pastinya semua bermula dari rumah aktiviti harian dan rutin kebiasaan mereka akan membentuk perkembangan minda di samping makanan tambahan yang penuh dengan khasiat dan bernutrisi seperti Susu Dugro NextGen NUTRI... #Perkembangan360NextGen #DumexDugroMY

844 11

Hai semua...siapa suka makan coklat?? Siapa suka makan durian???hahahaa ...2 in 1..sekarang korang boleh nikmati edisi terhad Cadbury Dairy Milk Durian Chocolate...mmg terbaik πŸ‘πŸ»kombinasi rasa coklat durian ditambah pula crunchy krispies gandum mmg sedap...korang boleh dapat di mana supermaket ataupun shopee sehingga 31 oktober 2020.....korang kene cuba tau....dibu mmg hantu durian...πŸ˜‹ @cadbury_my #CelebratingTheFlavoursOfMalaysia #CadburyDairyMilk #CadburyDairyMilkDurian

4,892 13

Dadija with the person who’s responsible to take care her from 1st trimester until has been birth by dibu... . . Terima kasih doktor @_s__e__r__i_ and @fyzafeeza .... mesti rindu lepas ni nak beranak lagi dengan doktor & team...tapi dibu dah sign agreement dengan dadija she will be the bongsu..πŸ€ͺ

1,570 5

Assalammualaikum....anak-anak yang ada masalah kulit ni mmg merisaukan ibu-ibukan...tambah dengan kulit kering dan gatal2...dibu pun mempunyai masalah yang sama...😒...tapi skrg makin kurang dengan adanya Little Lino Lotion Light...Texturenya yang ringan dan tak mengandungi perfume...rumasan akar halia di dalamnya boleh mengurangkan iritasi kegatalan...so ibu-ibu kat luar sana bolehla dapatkan Little Lino Lotion Light di Farmasi @caring_pharmacy_my , CARiNG e-store dan juga dengan CARiNG Pharmacy Mobile app... Ibu-ibu kat luar sana bolehla cuba produk Little Lino Lotion Light ni....korang akan rasa lega and happy bila tengok anak-anak tiada lagi masalah kulit kering, iritasi dan merah2...anak-anak happy ibu pun happy juga.... Selain tu Little Lino ada giveaway contest untuk 200 pemenang sahaja...mudah saja layari contest di link bio IG @littlelino_my dan klik follow, contest bermula dari 17.Sept hingga 26.Oct.2020... So cepat2 join tau... #TerimaKasihLittleLino #LittleLino #ChildSkinCare#BabySkinCare #DryAndSensitiveSkin #FragranceFree #MineralOilFree #SiliconesFree #PetroleumJellyFree #MicroplasticsFree #MadeInGermany #LittleLinobyLinola

2,604 13

Alhamdulillah...dibu dah mula busy sejak ada dadija....so nak fokus dekat arrian&andra kurang sikit...tapi sejak ada @fasihmandarin banyak improvement dalam mandarin....ooh ya dibu hantar anak2 sekolah cina & sekolah agama....bukan apa..as for me dibu nampak mandarin bahasa yang perlu untuk dikuasai pada masa akan datang...banyak advantage dalam kerjaya pada masa akan datang.... . . Tutor arrian&andra Na Laoshi dari @fasihmandarin yang banyak membantu....😘

8,134 47

Macam tak percaya ada anak 3 ....πŸ˜… . . Syukur Alhamdulillah....

3,713 8

2 hero kesayangan hamba... Arrian & Andra πŸ’œπŸ’š

794 2

Assalmmualaikum semua.... Menang bekalan susu Dugro selama 6 bulan dan pulangan wang tunai dengan setiap pembelian pack Dugro!!! . . Best kan?...ibu-ibu kat luar sana mesti menantikan saat-saat mcm ni...senang saje..dengan setiap pembelian minimum RM40 dan ke atas di dalam satu resit korang boleh sign up dan upload resit anda ke laman web Dugro Rewards (https://bit.ly/DugroRewards). Penyertaan yang berjaya akan mendapat 10% pulangan wang tunai melalui TNG e-wallet dan bakal memenangi bekalan susu secara percuma selama 6 bulan..... . . Nampak tak? Dugro bukan sahaja membekalkan susu dengan nutrisi yang berkhasiat untuk anak-anak tetapi juga prihatin dan memberi sokongan kepada ibu-ibu di luar sana untuk menyediakan makanan yang berkhasiat untuk anak mereka...korang boleh check link bio dibu untuk sebarang info dan pertanyaan... #Perkembanga360NextGen #DumexDugroMy

1,068 2

Assalammualaikum... Sejak sekolah dah buka, dibu memang pastikan anak-anak pun sentiasa memakai topeng muka ke sekolah supaya mematuhi SOP … Bila balik dari sekolah, Arrian & Andra biasalah main, belajar sikit & makan kat rumah ni... . Sebut pasal makan anak-anak sebenarnya memerlukan lebih nutrisi berbanding kita orang dewasa..tapi maklumlah kat rumah apa yang kita makan itu yang diarang makan...and perut diarang pun 5 kali lebih kecil dari kita..sebab tu kita as ibu perlu bijak memilih makananan supaya mereka akan mendapat nutrien yang secukupnya untuk minda cerdik,cepat belajar dan daya ingatan baik...anak-anak perlukan 3 kali Zat Besi berbanding orang dewasa....Dengan 3 cawan susu Dugro NextGen NUTRI setiap hari membantu membekalkan 95% daripada keperluan harian Zat Besi untuk anak-anak....Adakah ibu-ibu tahu yang Zat besi penting untuk sel darah merah? . Dibu memang yakin dengan Dugro selama ini sebab telah ada 60 tahun heritage, dan setiap pek susu Dugro NextGen NUTRI akan melalui 100 ujian yang ketat untuk menjamin keselamatan dan kualiti yang tinggi . Terutamanya ibu-ibu sekalian memang teliti dan pentingkan kualiti susu supaya anak-anak dapatkan yang terbaik. #Perkembangan360NextGen #DumexDugroMY

11,214 66

Simple tetapi penuh makna 01.09.2020...😘

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

26.7K
319 / post
2.00 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Celebrities
28.2K
-
0.80 %
Malaysia
15.9K
376 / post
0.02 %
Malaysia Animals & Pets, Celebrities, Film, Music & Books, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Photography, Travel, Technology, Fashion
17.6K
-
1.50 %
Malaysia
2.1K
69 / post
3.10 %
Malaysia
4.6K
-
0.40 %
Malaysia Events, Parties, Portraits
3.9K
126 / post
5.50 %
Malaysia Film, Music & Books, Photography, Nature & Outdoors, Art, Travel
62.4K
529 / post
1.80 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Travel, Technology, Photography
48.9K
-
-
Malaysia
1.8K
121 / post
8.30 %
Malaysia Photography, Architecture, Nature & Outdoors, Travel, Film, Music & Books
3.8K
111 / post
7.90 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Film, Music & Books
2.4K
32 / post
0.01 %
Malaysia Technology
75K
-
2.20 %
Malaysia Soccer
4.4K
113 / post
0.03 %
Malaysia Film, Music & Books
13.5K
483 / post
3.20 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Travel, Photography