Anneliesblomsterochbakverk's Instagram Audience Analytics and Demographics

@anneliesblomsterochbakverk

Sweden

Älskar blomster, bakverk, mat och att fotografera. Alla recept finns på bloggen 👇🏼 varmt välkommen!
ann▓▓▓▓▓@blomsterochbakverk.se
Sweden

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANNELIESBLOMSTEROCHBAKVERK

Average engagement rate on the posts is around 5.70%. The average number of likes per post is 698 and the average number of comments is 75.

58.42% of the followers that engaged with anneliesblomsterochbakverk regularly are from Sweden, followed by United States at 5.94% and Norway at 2.97%. In summary, the top 5 countries of anneliesblomsterochbakverk's posts engager are coming from Sweden, United States, Norway, France, Denmark.

Anneliesblomsterochbakverk loves posting about Nature & Outdoors.

Check anneliesblomsterochbakverk's audience demography. This analytics report shows anneliesblomsterochbakverk's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
13,530
Avg Likes
698
Avg Comments
75
Posts
5,206
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ANNELIESBLOMSTEROCHBAKVERK

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ANNELIESBLOMSTEROCHBAKVERK

  • Sweden 58.42 %
  • United States 5.94 %
  • Norway 2.97 %
  • France 1.98 %
  • Denmark 1.98 %

RECENT POSTS

396 38

Nämen hörrni vad sägs om en repris på ett riktigt gott tips ~ Cheesecake med salt kolatäcke och lakritskräm. Mandelkrämen kan såklart göras utan lakritspulver men det blir så gott. Och extra festligt om man dekorerar med goda praliner från @hauptlakrits Receptlänk finns just nu i min profil. Du kan också skriva ’cheesecake’ i sökrutan på bloggen. Hoppas det smakar!

819 69

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet 🌻

485 36

Den klassiska småkakan i ny kostym blir det om du dukar fram ett fat med lakritssnitt. Vi har länge bakat med smak av både kola, choklad och lakrits. Så fick jag äntligen till en glutenfri variant som blev så bra. Lägger en länk i profilen. Du kan också skriva ’lakritssnitt’ i sökrutan på bloggen så kommer det upp inlägg med recept både med och utan gluten. Det med gluten är från Fredriks första bok @fredriksfika och är nästintill precis så som jag brukar göra dem. Hoppas det smakar!

747 66

Jag älskar hösten! Har sagt det förut, jag vet, men dessa varma murriga färger och att krypa in i en varm kofta. Det är fint det.

524 49

Med åren har jag dragits mer och mer till de där klassiska mönstren och textilierna. I och för sig ligger det nog en del i DNA:t också efter både mamma och farmor. Utställningen om Systrarna Jobs på @thielskagalleriet tidigare i år var en vacker upplevelse. Och den här lilla väskan är jag så glad för. Finns alltid i min stora väska. Och är ett fint minne från en av det gröna gängets första träffar på @zetasgarden då fantastiska Karin @79392 gav oss alla en påse med det bästa Dalarna har att erbjuda. Textil kan vara fina minnen eller bara vardagsvackert för ögonen. Dagens ord i #minavackrating är TEXTIL.

572 55

Baguetter bakade på dinkelmjöl, både siktat och fullkorn. På senare tid har jag märkt att magen tål dinkel riktigt bra. Dinkel är en gammal vetesort som innehåller gluten, men kan upplevas som mer lättsmält för känsliga magar. Det innehåller mer protein och är rikt på både fibrer, vitaminer och mineraler. Dinkel tar upp mer vätska än vad vanligt vete gör, så det får man tänka på om man vill ersätta vetemjölet med dinkel. De här baguetterna ska jäsa en timme, bakas ut och jäsa en halvtimme till. Ett lättbakat bröd som går snabbt att baka. Lägger länk till recept i profilen. Eller skriv ’dinkelbaguetter’ i sökrutan på #blomsterochbakverk

565 52

Middagstips! Krämig kycklinggratäng med svamp och soltorkade tomater och med smak av både dijon och parmesan. En enkel vardagsrätt som går snabbt att fixa i ordning. Recept finns på bloggen, länk i profil. Hoppas det smakar.

1,199 220

Här är jag, hon som älskar blomster och bakverk. Hon som gärna plockar ihop stilleben med kameran som sällskap. Och som älskar att umgås runt ett välfyllt matbord. Jag försöker njuta av allt det goda och vackra i vardagen. Fyndar gärna på loppis. Trädgårdera är avkoppling, arbete och njutning i en härlig symbios. Tycker om att se de små detaljerna. Lagar gärna nya rätter bara för att det är roligare än att bjuda på något jag gjort förut. Blomsterpilla är rena rama meditationen. Precis som att sätta händerna i en bröddeg. Bakar både med och utan gluten. Snitta bröd är livet. Liksom kaffe. Och lakrits. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P.S. Klänningen på bilden fick jag i present av min dotter som fyndade den i secondhandbutik. Passar in på dagens ord I GARDEROBEN i #minavackrating Passar in på mig, jag som gärna klär mig i blommigt (närbild på nästa bild). D.S.

718 76

En fantastisk perenn att ha i sin trädgård är höstsilverax ’Brunette’. Den är vackert mörkbladig och i september kommer höga stjälkar där knopparna sitter som pärlor på rad. När blommorna slår ut är de vita och rosa och omges av en tung doft som brukar liknas med smultron eller schersmin. De blommar tills frosten tar dem men ställningarna bildar en vacker silhuett resten av året. En kär favorit i min trädgård.

691 110

En bukett måste inte vara överdådig. Jag älskar att ha små vaser lite varstans. Och det kan räcka fint med slingrande humle och ett par kvistar med vackra blad. Fin måndag till er.

934 102

Något söndagsstilleben blir det inte idag. Eller så skulle man kunna säga att det blir en samling av stilleben. Har nämligen suttit i en bil nästintill hela dagen idag. När jag inte satt vid ratten roade jag mig med att bland annat titta på vilka av mina inlägg som gillats allra mest under de senaste två åren. Denna nio-i-topp-lista blev till ett riktigt samstämt collage. Det gjorde ni bra! Stort tack hörrni för att ni får mig att tycka det är så roligt att skapa nya bilder.

917 132

Stilleben är något jag älskar att skapa framför kameran. Att gå loss med rekvisita som finns i skåpen. En blandning av egna köp, ärvda kära ting och loppisfynd. Och så förstås gärna med blomster och bakverk med i bilden. Så när ordet för dagen i #minavackrating är just STILLEBEN fick jag lite inspiration till detta ihopaplock. Vågen har dottern fyndat på loppis. Den vackra plåtbrickan hittade jag på vännen Carinas @bigfootc loppis förra helgen. Ja, och sen är det blomster från trädgården. Både nyplockade och såna som hängts på tork. Nu ska jag njuta av en lördag jag sett fram emot länge. Hoppas ni gör detsamma.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

5.8K
-
4.30 %
Sweden
20.7K
-
1.30 %
Sweden Riders, Motorcycle Racing
1.6K
-
8.70 %
Sweden
28.7K
-
1.40 %
Sweden Design, Interior Design, Fashion
2.2K
95 / post
0.04 %
Sweden Celebrities, Technology
34.3K
-
2.00 %
Sweden Design, Interior Design
4.4K
263 / post
6.10 %
Sweden Singer, Celebrities, Design
13.4K
-
2.20 %
Sweden
3.3K
-
26.20 %
Sweden Fashion
2.8K
873 / post
6.90 %
Sweden Celebrities, Technology
9.4K
146 / post
0.02 %
Sweden Design, DIY & Crafts, Art
2.3K
-
1.30 %
Sweden
4.9K
-
1.10 %
Sweden Fitness, Coaching, Gym
6.3K
102 / post
1.00 %
Sweden Celebrities, Design
22.3K
284 / post
2.60 %
Sweden Design, Interior Design, Celebrities