Anazizan12's Instagram Audience Analytics and Demographics

@anazizan12

Malaysia

LIVE, LAUGH, LOVE πŸ‘‘ β€’ Malaysia National Netball Player πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ β€’ UPM πŸ“šπŸ’» Founder: @mamasbakery.fa Powered by: @sportsdirectmy
anaβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANAZIZAN12

48.3% of anazizan12's followers are female and 51.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.70%. The average number of likes per post is 3247 and the average number of comments is 21.

61.54% of the followers that engaged with anazizan12 regularly are from Malaysia, followed by Singapore at 7.69% and Indonesia at 7.69%. In summary, the top 5 countries of anazizan12's posts engager are coming from Malaysia, Singapore, Indonesia, Cuba, Puerto Rico.

Anazizan12 loves posting about Sports, Celebrities, Technology, Film, Music & Books, Humor.

Check anazizan12's audience demography. This analytics report shows anazizan12's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
119,910
Avg Likes
3,247
Avg Comments
21
Posts
427
Global Rank
139,065
Country Rank
1,520
Category Rank
72

GENDER OF ENGAGERS FOR ANAZIZAN12

Female
48.3 %
Male
51.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF ANAZIZAN12

  • Beauty & Fashion 46.56 %
  • Art & Design 45.39 %
  • Entertainment 40.04 %
  • Music 39.68 %
  • Business & Careers 38.89 %
  • Fitness & Yoga 37.05 %
  • Travel & Tourism 35.59 %
  • Luxury Goods 35.55 %
  • Photography 32.73 %
  • Sports 32.63 %
  • Movies and TV 32.26 %
  • Restaurants, Food & Grocery 32.12 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ANAZIZAN12

  • Malaysia 61.54 %
  • Singapore 7.69 %
  • Indonesia 7.69 %
  • Cuba 7.69 %
  • Puerto Rico 3.85 %

RECENT POSTS

4,070 14

Fresh weekend with top to bottom from @sportsdirectmy ✨ Have a good one guys! Stay safe 🌹

2,110 2

Bila tengah Raya ni, memang terasa sangat sendu especially time2 PKP yang most of us raya di perantauan tak dapat nak balik kampung πŸ˜” But hey, look at the bright side! Kita still boleh video call and jumpa diorang right? πŸ₯° β€’ Sempena Raya ni, kita gunakan kesempatan yang ada untuk buat kebaikan sebanyak yang boleh! An Najwa nak ajak korang join challenge yang AIA tengah buat which is #GymUntukJiwa challenge! Kalau ada 100 jumlah hashtag penyertaan #GymUntukJiwa, @aiapublictakaful akan gandakan jumlah keluarga asnaf yang menerima bantuan melalui program Semarakkan Raya ❀️ So jom bantu capai target 100 hastag πŸ€—πŸ₯° β€’ Senang je nak join challenge #GymUntukJiwa ni: 1. Choose anything that you can do to make yourself a better person πŸ₯° (Contoh: Video call dengan family/tolong kemas rumah/bersedekah or share juadah berbuka dengan jiran sebelah and lain2) 2. Buat activity yang korang pilih tu 3. Share dekat social media and jangan lupa letak hashtag #GymUntukJiwa #AIAPUBLICTakaful β€’ Let’s spread love and good vibes everyone πŸ’™

3,318 12

One with Andri boiii ❀️ Takde gambar dengan Audrey sebab dia cakap β€œNo, I don’t want to take picture with you.” πŸ˜­πŸ˜‚ HAHAHA #Raya2020

3,321 32

Selamat Hari Raya 2020 ✨ untuk semua walaupun ada yang tak dapat nak beraya dengan family kalini. It’s okay, all of this will be over soon ❀️ Stay strong and don’t be afraid to speak up and share your feelings dengan sesiapa. It’s always better to let it out dari simpan dalam2. Whoever you are and wherever you are out there, i am here for you πŸ₯° Salam sayang dari saya, An Najwa. Please drop me a DM if you need someone to talk to, especially untuk korang yang terkandas tak dapat nak beraya dengan family

7,240 28

Have a good day everyone! Stay safe and limit your movements ❀️ Kalau tak perlu keluar rumah, jangan keluar rumah. Kita belum menang, tapi kita boleh menang πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ͺ🏼 #KitaJagaKita β€’ Wearing everything from @sportsdirectmy 🀟🏼πŸ₯°

3,583 24

Hi semua! An Najwa nak share dekat korang how to stay healthy & fresh all day long. Stay tuned workout livestream I pukul 11 pagi esok! πŸ‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ’¦ β€’ All the workouts that i did during this RMO period, I’ve been using Smelly No More deodorant spray 🀩 Because it is sooo convenient and easy to use! Paling best, ia tak berminyak and tak melekit so kalau pakai dekat cuaca yang panas ni, memang tak ada masalah! No more bad body odour & prevent growth of odour-causing bacteria 🦠 Ianya halal certified gais! Jom bersenyam, jom bersihat! Jom Smelly no more! β€’ Use my promocode: ANASNM untuk dapatkan 10% discount and also free shipping. Copy link ni dan paste kat browser: https://bit.ly/3dNn6Vy atau layari estore pharmacy seperti Guardian, Watsons, Caring @totalimagemy #livestream #workout #Smellynomore #Totalimagemy #Stayfreshalldaylong #watsonsmalaysia #guardianmy #caringestore

2,861 20

Hey all! How you guys been doing during this period? I am so grateful for MILO Protein Up because it pushes me to stay fit and active even during this RMO period. Staying at home is a must, but staying fit and healthy is definitely important too! 🀘🏼🀩 With the help of 13g of protein per bottle (that is equivalent to protein in 2 eggs!), it helps me boost my energy and helped on muscle recovery! Taking part in this challenge is one way to help you stay active and healthy. So do challenge yourself! However, always remember to practice good hygiene as well πŸ˜˜πŸ’― β€’ #MILOProteinUp #StartNowFinishStrong #StayAtHomeChallenge #dudukrumahminumMILO @milo_malaysia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

38.8K
-
-
Malaysia
157.2K
-
15.70 %
Malaysia Sports
58.9K
533 / post
1.30 %
Malaysia Art, Music, Food & Drink
1.3K
-
18.60 %
Malaysia
7.6K
76 / post
-
Malaysia
2.6K
88 / post
3.90 %
Malaysia Celebrity, Home and Garden, Health Food Store, Grocery & Convenience Stores
3.4K
18 / post
0.40 %
Malaysia Fashion, Celebrities, Art, Hair & Beauty
11.2K
-
-
Malaysia
6.6K
236 / post
6.50 %
Malaysia Digital Creator
10.7K
-
2.70 %
Malaysia
125.9K
-
0.90 %
Malaysia
1.8K
114 / post
6.10 %
Malaysia Photography, Health & Fitness, Nature & Outdoors, Cooking
23.1K
-
2.40 %
Malaysia
0.9M
1K / post
0.10 %
Malaysia Fashion, Artist
18.9K
-
-
Malaysia Beauty, Art